• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PCO dan dolayı oluşan tüylenmeden kurtulan var mı?

beyaZar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
205
10
116
Ordu
Arkadaşlar merhaba. Pko hastalığından dolayı oluşan hormonal tüylenmeden ilaçlar sayesinde kurtulan var mı acaba? Varsa bu süreç ne kadar sürüyor?:50:

evet bende merak edıyorum bu sorunun cevabını.acaba çıkan tüyler hastalık tedavi olduktan sonra dökülüyor mü? keşka konuyu kadın hastalıklarım bölümüne açsaydın pkolu olanlar genelde orayı takıp edıyor.

evet bende merak edıyorum bu sorunun cevabını.acaba çıkan tüyler hastalık tedavi olduktan sonra dökülüyor mü? keşka konuyu kadın hastalıklarım bölümüne açsaydın pkolu olanlar genelde orayı takıp edıyor.

O bölüme taşıyabiliyor muyum konuyu peki ?

Merhaba pcos nedeniyle olan killanmada eger erkeklik hormonlari cok yuksekse ilac verolebilir.bunlar killarin varolanlarini dokmez yeni olusacaklari azaltir.yani lazer gibi koxmetik bir yardim da alinmalidir. Sevgiler
Arkadaşlar merhaba. Pko hastalığından dolayı oluşan hormonal tüylenmeden ilaçlar sayesinde kurtulan var mı acaba? Varsa bu süreç ne kadar sürüyor?:50:

Back
X