Pco, famera, SONUÇ POZİTİF

Kelebekkk80

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2020
453
369
23
Herkese iyi akşamlar kızlar. Öncelikle bu postu benim gibi pcos olup aşırı umutsuz kişiler için yazıyorum. 12 yaşında pko ile tanıştım. Erken adet olmuştum ancak 6 ay da bir oluyordum. Küçükken aklım ermiyordu tabi ama büyüdükçe kendime dert edinmeye başlamıştım. Lisede doktora gittim ve pko olduğunu biraz da ileri seviyede olduğunu söyledi. İlaçsız regli olamıyordum. üniversite de hepten kafayı bozmuştum çocuğumun olamayacağına emindim artik. O dönemde bi profesöre gittim ve bana bunu düşünme kafana takma evlenince dene olmazsa gel dedi. Yillar geçti evlendim hiç korunmadim. 1.5 sene geçti soluğu tekrar doktor da aldim. Tabi bu 1.5 sene de size ne kadar ağladığımı kendimi yiprattigimi anlatamam. Neyse doktorum hemen famera başlattı. Bu süreçte çalıştığım için kafamı çok vermemiştim öyle ki ilişki sirasinda yorgunluktan aklima bile gelmiyordu cocuk düşüncesi. Ve sonunda ilk ilacimda Rabbim çok şükür bana da nasip etti. Kizlar size tek diyeceğim bu süreçte aklınızı kalbinizi vücudunuzu oyalamaniz. Düşünmeyin. Tabiki sağlıklı beslenin 1.5 sene cok dikkat ettim kahvaltilarda Avakadoyu cevizi eksik etmedim. Eşimle uyaninca kuru incir yedik. Ve tabiki her şeyin asıl ilacı dua. Dua edin ama lütfen lütfen strese girmeyin. Unutmayin bebeğiniz geleceği en doğru zamani biliyor ❤

Herkese merhaba ,
Bu ayın başında pko hastası olduğumu öğrendim. Bebek istediğimizi söyleyince doktor primolut hapini verdi ve adet olmazsan gebelik testi yaptır adet olursan kadın doğum uzmanına görün dedi .Tahmini adet günüme 3 gün kaldı (her ay adet olurum duzenlidir aslinda oynarsa
2 3 gun farkeder yani en son 25 30 30 şeklinde ilerlemişti ) ama hiç bi şekilde adet belirtim yok normalde 1 hafta ya da 10 gün kala göğüslerde şişkinlik kasıklarda ağrım olurdu ama şu an hiç bi adet belirtim yok acaba bunda ilacın etkisi var mi ?
Sadece 1 2 kere bi ağrı girdi kasıklarda bi de sarı akıntı sonrasında beyaz akıntı seyretti şimdi akıntı yok .
Ileriki günlerde adet belirtisi olur mu ?
Bu ilaci kullanip bitirdikten sonra hamile kalan oldu mu ?
Hic bi belirtisi olmadan hamile kalan oldu mu ?
Ne zmn idrar gebelik testi yaptirsam doğru sonucu alırım?
Bilgisi olan tecrübelerini paylaşabilir mi ?

Canım o ilaci kullanmadım ama benimde akıntım senin gibi olmuştu

Peki sonucunuz noldu
Ben dayanamadım bu sabaha idrar gebelik testi yaptım da tek çizgi çıktı
Acaba erken mi davrandım yoksa doğru mu değil miyim acaba

Peki sonucunuz noldu
Ben dayanamadım bu sabaha idrar gebelik testi yaptım da tek çizgi çıktı
Acaba erken mi davrandım yoksa doğru mu değil miyim acaba
Canım ilişkiden 17. Gün daha doğru sonuç deniyor ama ilk hamileliğimde 5 hafta6 günlükken testte çıkmamıştı iki gün sonra kan verdim onda çıkmıştı pek erken yapmışsın.En iyisi kan vermek.Bende pko luyum

Ay ay olsun da beklerim test yapmak için
Çocuğum hiç olmayacak diye çok korkuyorum

Ay ay olsun da beklerim test yapmak için
Çocuğum hiç olmayacak diye çok korkuyorum
Allahın izniyle olur canım ya stres yapma kendine dua et bol bol Ayetel kursiyi her cuma gecesi 7 defa oku sonra bu duayı oku;
Ya Rahman, Ya Rahim, Ya Halim,Ya Kerim,Ya Rezzak,Ya Hannan,Ya Deyyan, Ya Hakim, 99 Esmaü'l hüsnanın hatırı için bana hayırlı bir evlat sahibi olmayı nasip et.( amin)

Okuyorum hatta şu sıralar meryem süresini de okumaya başladım
Hayırlısı inşallah
Isteyen tüm mumin kardeşlerimize en yakın zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim

Okuyorum hatta şu sıralar meryem süresini de okumaya başladım
Hayırlısı inşallah
Isteyen tüm mumin kardeşlerimize en yakın zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim
Amin canım Allahtan umit kesilmez bizimde olur elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…