Pco ,Fazla ve kalitesiz yumurtalarla başım beladA :(

Canım geçmiş olsun kan sonuçlarına bakılıyor birde belirteleri neler sende mesala ben yemek yerdim 1 saat sonra açıkırdım devamlı yemek yemek yada hamurişlerini yerdim kan tahliline bir bak bende 20.5 idi şuan şükür 5:2 oldu inanırmısın bugün sabah kahvaltımı 5 de yaptım öğlen zar zor yedim şükürler olsun önceden böyle değildim sana tavsiyem ya yürüyüş yada yüzme yap bende günde 4 saat yürüdüm hamur işlerini ve Abur cuburu bıraktım sağlıklı beslendim birde ilaçlarımı düzenli kullandım 96 kg dan 80 kg düştüm
Sağol canım. Kanda şekere mi bakılıyor açlık şekerim 92 idi normal yani. Bende pco var adet düzensizliği tüylenme var. Kilodan bahsetmesi doktor ama dikkat ediyorum yedikletime. Yurume desen hiç yapmiyorum.:( öyle çok fazla acikmam canm ben

Tatlım pco olanlarda bu hapı kullanıyor iştahı kesmek için sen tahlinin en alt kısmına bak insülin direnci seviyesi diye birde bu ilaç düzenliyor anlatabildim ben daha önce buradaki arkadaşa yazdım gerçekten düzenliyor faydalı bende günde 2000 mg alıyorum dediğim gibi sen kiloyu attıkça reglin düzene girecek ben şuan Karatay beslenmesi yapıyorum faydası çok bugün taş devri diyeti kitabı okudum orada da var pco tedavisi unlu gıdalar bırakılınca düzenli ve sağlıklı beslenince tedaviye cevap veriliyor

Sağol canım. Kanda şekere mi bakılıyor açlık şekerim 92 idi normal yani. Bende pco var adet düzensizliği tüylenme var. Kilodan bahsetmesi doktor ama dikkat ediyorum yedikletime. Yurume desen hiç yapmiyorum.:KK43: öyle çok fazla acikmam canm ben
Anlatabildin mi bilmiyorum şuan birde çok gerginim kusura bakma sen sor ben yanıtlarım

Tatlım pco olanlarda bu hapı kullanıyor iştahı kesmek için sen tahlinin en alt kısmına bak insülin direnci seviyesi diye birde bu ilaç düzenliyor anlatabildim ben daha önce buradaki arkadaşa yazdım gerçekten düzenliyor faydalı bende günde 2000 mg alıyorum dediğim gibi sen kiloyu attıkça reglin düzene girecek ben şuan Karatay beslenmesi yapıyorum faydası çok bugün taş devri diyeti kitabı okudum orada da var pco tedavisi unlu gıdalar bırakılınca düzenli ve sağlıklı beslenince tedaviye cevap veriliyor
Doktorun kilodan bahsetnedi ama ben yine de dikkat ederim canım. Hamur işini çok seviyorum vazgeçmem lazım biraz :)inşallah tedaviye cevap veririm bende . bi de inofolic diye bi ilaca varmış pco olanlar kullanıyormuş o nasıl acaba

Doktorun kilodan bahsetnedi ama ben yine de dikkat ederim canım. Hamur işini çok seviyorum vazgeçmem lazım biraz :)inşallah tedaviye cevap veririm bende . bi de inofolic diye bi ilaca varmış pco olanlar kullanıyormuş o nasıl acaba
Onun Hakkı'nda hiçbir şey bilmiyorum emin ol ben ekmeksiz hamursuz yaşıyorsam sende yaşarsın ben çok kitap okudum Karatay ,taş devri diyeti, buğday göbeği ,tahıl beyin ,beden aklı ile zayıfla tavsiye ederim okudukca soğursun unlu gıdalardan

Ben varım canım. Pko hastası değilim ama yumurtalarım kistik görünümdeydi yani belli bi büyüklüğe gelip çatlamadan orda kalıyodu.klomen bi işe yaramadı. Gonalf iğne ve çatlatma iğnesi işe yaradı çok şakür.hamile kaldığımda 38 tane yumurtam vardı. Sen doktorun verdiği ilaçları kullan ve kilon varsa kilo ver. Geçmiş olsun canım inşallah beseğine kavuşursun. İyi bi doktorun olsun o ne derse yap canım.

Ben varım canım. Pko hastası değilim ama yumurtalarım kistik görünümdeydi yani belli bi büyüklüğe gelip çatlamadan orda kalıyodu.klomen bi işe yaramadı. Gonalf iğne ve çatlatma iğnesi işe yaradı çok şakür.hamile kaldığımda 38 tane yumurtam vardı. Sen doktorun verdiği ilaçları kullan ve kilon varsa kilo ver. Geçmiş olsun canım inşallah beseğine kavuşursun. İyi bi doktorun olsun o ne derse yap canım.
Saol cnm inşallah kullanıyorum ilaçlarımı son bir aylık kaldı heyecan ve büyük bir umutla doktora gideceğim günü bekliyorum ama içimde pek işe yaramadığı geçiyor .. Çok kilom yoktu ama yinede çok zayıfladım ve bu ilaç bende aşırı mide bulantısı yapıyor sudan bile tiskindim o derce bakalım hayırlısı inşallah :)

Saol cnm inşallah kullanıyorum ilaçlarımı son bir aylık kaldı heyecan ve büyük bir umutla doktora gideceğim günü bekliyorum ama içimde pek işe yaramadığı geçiyor .. Çok kilom yoktu ama yinede çok zayıfladım ve bu ilaç bende aşırı mide bulantısı yapıyor sudan bile tiskindim o derce bakalım hayırlısı inşallah :)
İnşallah işe yarar canım Allah yardımcın olsun

Slm Kızlarrrr ilaçlarım bitti bu gün doktora gittim doktorum hapların bende çok işe yaradığını söyledi ve üç aylık daha metformin verdi +klomen verdi bende işe yaramadığını söyledim ama metforminden sonra işe yarayacakmış inşallah hadi bakalım birazda olsa moralim düzeldi :halay::halay::halay:

Slm Kızlarrrr ilaçlarım bitti bu gün doktora gittim doktorum hapların bende çok işe yaradığını söyledi ve üç aylık daha metformin verdi +klomen verdi bende işe yaramadığını söyledim ama metforminden sonra işe yarayacakmış inşallah hadi bakalım birazda olsa moralim düzeldi :halay::halay::halay:
inş hamile kalırsn... bn de senle yanı durumdayım başlığın özetle beni anlatıyor. 5 yıldr yapmdğm kür gtmdğm doktr kalmdı. iki aşılama da yaptm sonç alamdm.senye tüp bebk yapcz inşşş sonuç alrz :(

inş hamile kalırsn... bn de senle yanı durumdayım başlığın özetle beni anlatıyor. 5 yıldr yapmdğm kür gtmdğm doktr kalmdı. iki aşılama da yaptm sonç alamdm.senye tüp bebk yapcz inşşş sonuç alrz :KK43:
İnşallah cnm ya aynen benimde denemediğim kür kalmadı ama ben artık uğraşmıyorum kürlerle .inşallah tüp bebeğe gerek bile kalmaz inşallah doğall yollarla kavuşuruz bebişlerimize eger 6 ayın sonunda olmazsa bende tüp bebek yaptıracağım kısmet artık :dua:

mrb arkadaşım, ben pco luyum ama aynı sıkıntı bende de var. yumurtalarım yeterli olgunluğa erişemeden kalıyo ve kistik görüntü oluşuyo. klomen bende de bir ise yaramayacak gibi artık. yumurta takibi yaptırıyorum bugun 14.gündü ama normal olması gerekenden çok küçüktü yumurtam. bu ay aşılama düşünüyoruz ama o bahsettiğin iğneyi yeni duydum ben o ne iğnesi bi bilgi verebilir misin acaba cnm ? şimdiden teşekkürler....

mrb arkadaşım, ben pco luyum ama aynı sıkıntı bende de var. yumurtalarım yeterli olgunluğa erişemeden kalıyo ve kistik görüntü oluşuyo. klomen bende de bir ise yaramayacak gibi artık. yumurta takibi yaptırıyorum bugun 14.gündü ama normal olması gerekenden çok küçüktü yumurtam. bu ay aşılama düşünüyoruz ama o bahsettiğin iğneyi yeni duydum ben o ne iğnesi bi bilgi verebilir misin acaba cnm ? şimdiden teşekkürler....
Gonal f yumurta büyütücü iğne canım ovitirelle de yumurta çatlatmak için

Slm kızlar gene ben geldim :) üç gün önce yumurta takibi için doktora gittim bir yumurta oluşmuştu 15 mm di ve doktorum üç gün sonra gelmemi istedi bu gün gene doktordaydım yumurtam 24.5 mm (25mm de çatlıyormuş) olmuş nerdeyse çatlamak üzereydi Çatlama ignesi yapıldı yani metformin bende çok işe yaradı ben daha önce 3-4 defa klomen kullandım oda günde iki doz ama hiç yumurta oluşmadı metforminden sonra tek dozla oluştu çok şükür ama aklıma takılan bir şey var burda okumuştum çatlama ignesi geç kalınırsa yumurtayı kiste dönüştürüyormuş doğrumu bilgisi olan varmı ??

off_off canım benim geçen senelerde çatlatma iğnesi vurulduğum halde kistim oluşmuştu. yumurta çeperlerim çok dayanıklı olduğu için çatlamamış, ve ben gebelik belirtisi herhalde diye sancıdan inim inim inlerken 7,5-7,8 cm çapında dev bir kistim oluşmuş patlamak üzereymiş.... ama umarım öyle bişey yoktur. içini ferah tutmaya çalış pozitif düşün dua et... son durumun nedir

off_off canım benim geçen senelerde çatlatma iğnesi vurulduğum halde kistim oluşmuştu. yumurta çeperlerim çok dayanıklı olduğu için çatlamamış, ve ben gebelik belirtisi herhalde diye sancıdan inim inim inlerken 7,5-7,8 cm çapında dev bir kistim oluşmuş patlamak üzereymiş.... ama umarım öyle bişey yoktur. içini ferah tutmaya çalış pozitif düşün dua et... son durumun nedir
İnşallah kötü sonuç almam cnm doktoruma sordum bu güne kadar öyle bir sorunla karşılaşmadığını söyledi daha dün iğne oldum ama bu gün birden alt karın bölgeme aşırı bir agrı girdi Nie oldu bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah şuan çok erken daha bir şey söylemek için ama pek ümitli değilim yinede hayırlısı olur inşallah adet günümü bekleyeceğim

iğnenin etkisidir canım. ilk zamanlar belki göğüs uçların da acımaya başlayabilir sonra geçiyo.. ben de günümü bekliyorum (gerçi günüm belli olmuyo benim ama bekliyom bişeyler :)) inşallah bu sefer herşey yolunda gider de bayramda çifte bayram yaşarızzz

Am
iğnenin etkisidir canım. ilk zamanlar belki göğüs uçların da acımaya başlayabilir sonra geçiyo.. ben de günümü bekliyorum (gerçi günüm belli olmuyo benim ama bekliyom bişeyler :)) inşallah bu sefer herşey yolunda gider de bayramda çifte bayram yaşarızzz
inşallah cnm sende mi iğne yaptın kaçıncı günün .kistin ne oldu patladı mı?

Back
X