Pco ,Fazla ve kalitesiz yumurtalarla başım beladA :(

aşılama yapılacaktı bu ay, yumurtalarım çok dirençli olduğu için büyüyemiyolar bile. normalinde 14. günde falan çatlaması gereken yumurta bende ilk defa bu ay kendiliğinde 20. günde çatlamış. çatlatma iğnesi vurulmak için gittim drum çatlamış dedi çok şaşırıdk ve bana umut oldu :) 15inde ilişki olsun dedi drm canım bir hafta oluyo. kaldı bir haftam. bayrama neticeyi görücez nasipse. kistimm, yok canım hemen acilde bi iğne vurdurdu visanne isimli bi ilaç verdi adetimle beraber kayboldu şükür ki.

aşılama yapılacaktı bu ay, yumurtalarım çok dirençli olduğu için büyüyemiyolar bile. normalinde 14. günde falan çatlaması gereken yumurta bende ilk defa bu ay kendiliğinde 20. günde çatlamış. çatlatma iğnesi vurulmak için gittim drum çatlamış dedi çok şaşırıdk ve bana umut oldu :) 15inde ilişki olsun dedi drm canım bir hafta oluyo. kaldı bir haftam. bayrama neticeyi görücez nasipse. kistimm, yok canım hemen acilde bi iğne vurdurdu visanne isimli bi ilaç verdi adetimle beraber kayboldu şükür ki.
Ayy çok sevindim hadi inşallah cnm hayırlı haberlerini alırız snn bir hafta geçmiş cnm sana ilişkiyi kaç saat sonraya önerdi ?

inşallah canımmmm . valla orası biraz karışık. ultrasonda çatlamış olarak görünce eve gidince hemen ilişki olsun dedi dr um. ama ramazan orucuz ve eşim 3 te işe gidecekti ve yarım saatten az zamanımız vardı. üstelik eşim zona diye illet bi hastalık geçiriyodu çok şükür son evresinde ama çok zor olacaktı bizim için. en geç akşamına olsun dedi. tam çatlama zamanı bilinmediği için 24 saat geçmiştir herhalde çünkü rahim arka duvarında ki ve burda olması lazım dedi dr. 36 saatten 48 saate kadar süresi varmış onun döllenmek için. inşallah tutmuştur ikimizinki de :)

inşallah canımmmm . valla orası biraz karışık. ultrasonda çatlamış olarak görünce eve gidince hemen ilişki olsun dedi dr um. ama ramazan orucuz ve eşim 3 te işe gidecekti ve yarım saatten az zamanımız vardı. üstelik eşim zona diye illet bi hastalık geçiriyodu çok şükür son evresinde ama çok zor olacaktı bizim için. en geç akşamına olsun dedi. tam çatlama zamanı bilinmediği için 24 saat geçmiştir herhalde çünkü rahim arka duvarında ki ve burda olması lazım dedi dr. 36 saatten 48 saate kadar süresi varmış onun döllenmek için. inşallah tutmuştur ikimizinki de :)
İnşallah cnm benim inşallah haber bekliyorum senden mutlaka bana haber ver sonucu inşallah rabbim gönlünüzdekini Hakkı'mızda hayırlı eyleyip bize nasip eder şu mübarek ay hürmetine cnm :dua:

ahh canımm amiiiinnn yürekten amin. Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. bulması çok zor bulunca kaybetmesi çok daha zordur eminim ki. halimize bin şükür. tabiki canım haber ederim. artık hep burdayım ben ;)

Slm arkadaşlar ben 21 yaşındayım iki senelik evliyim Polikistik over hastasıyım birde yumurta sayısında fazlalık var ilk olarak klomen kullandım işe yaramadı daha sonra Femera kullandım olmadı doktorumu değiştirdim bu doktorumda insülin direncimin yüksek olduğunu söyledi üç aylık metformin ve doğum kontrol hapı verdi çevrem bu ilaçları kullanmamı söylüyor ne yapmalıyım sizce ?? Bir de benim gibi yumurta sayısında fazlalık olan var mı bana biraz bilgi verirmisiniz evde yapabileceğim doğal kürler var mı ??
benimle iletisime gecin bilgi icin

Back
X