mrb canm bende aynı senn gibiyim bende aynı şeye takıldm benmde yumurtam gelişmedi ben 3 ay klomen kullandm aşılamadansa tüp bebek dediler sen nasıl bi yol izliceksn merk ettmMERHABA.. 1 YILLIK EVLIYIM. 26 YASINDAYIM. AMH DEGERIM 5.9
PCO HASTASIYIM VE TABI INSULIN DIRENCIM DE MEVCUT. IKI AY KLOMEN KULLANDIM FAKAT DIRENC GOSTERDI BUNUN UZERINE GONAL F 450 KARNIMDAN 18 GUN BOYUNCA IGNE OLDUM.
75 ILE BASLADIM ILK UC GUN FAKAT HALA SONUC ALAMAYINCA 100 VURULDUM IKI TARAFDADA BUYUMEYE BASLADI 1 ER YUMURTAM FAKAT 10 BOYUTUNA GELINCE DURDU 137,5 150 DE VURULDUM AMA BUYUMEDI. ADET DUZENLIGI ICIN PROGESTAN KULLANIYORUM AY AY.
BENIM MERAK ETTIGIM TUP BEBEGE YONLENDIRILDIM AMA ONDADA YUMURTALIKLAR ICIN AYNI UYARICI IGNEYI VURULMAYACAKMIYIM? ZATEN KULLANDIM ETKISI OLMADI.
NASIL BIR YOL IZLENECEK?
mrb canm bende aynı senn gibiyim bende aynı şeye takıldm benmde yumurtam gelişmedi ben 3 ay klomen kullandm aşılamadansa tüp bebek dediler sen nasıl bi yol izliceksn merk ettm
Bnde pko luyum.. amh değerim daha yüksk çıkmıştı.. biz pkolularçok yumurtluyoruz zaten ama büyütmek ve olgunlaştırmak mesele.. Bende tüp bebek yaptırdım gonal f ,menogon ,orgulatrn birsürü iğne anlayacağın günde 3 tane.. büyüyorlar merak etme ..doktorun yapacağı testlere göre tedavini yapar canım.. 8yumurta toplandı benden de allaha şükür şimdi hamileyim.. Zor süreçler ama sonu güzel olsun inşallah..
aynen bizde dinlenelim dedik mart nisan gbi yapalm dedik ama bu arada bize medikalparkı önerdiler doktorn ismini blmiyorum pazartesi gnü adet olucam adetmn 3.gnü gtmemi söyledi bana tüp bebekten başka tedavi yöntemlermz falan vr dedi bakp muayne etmem gerekli dedi bu arada amerikan hastansini önerdiler bde ama medikalparkta tedavi görüp ilk aydan hamile kalanlar vr o yzden orasını düşünüyorm şmdilik ama alternatiflerede gidiyorm tek doktorla kalmıyormbıraz dınlenmek ıstıyorum acıkcası kafam bosalsın mart nısan gıbı gıderım artık.
istanbul da fatıh unıversıtesı sırınevler ek bınasında tedavıye baslamıstım doktorum benı mega medıpol tup bebege yonlendırdı tavsıyenız varmı?
ewt istiyolr hsg ve korkulck gbi bşi değil ben çekilirken anlamadm ama daha sonra çk ağrım oldutup bebek ıcın gıttıgınde hsg vs ıstıyorlar degılmı? ben hıc cektırmedım duydum ama zor mu oluyor
tup bebek ıcın gıttıgınde hsg vs ıstıyorlar degılmı? ben hıc cektırmedım duydum ama zor mu oluyor
mrb canm bende aynı senn gibiyim bende aynı şeye takıldm benmde yumurtam gelişmedi ben 3 ay klomen kullandm aşılamadansa tüp bebek dediler sen nasıl bi yol izliceksn merk ettm
ya bende aslında aşılamayı denesek diye düşünüyorum yani tedavi nasıl oluyo anlatırmısın iğneleri kendin mi yapıyosnCanım benmde klomene cevap vermedi yumoşlar.. en etkili iğne.. aşılamada da menogon kullandım 10 tane 2 tane büyümüştü ama tedavi şekli bi acayipti doktorun negatif sonuç aldım zaten..sonrası allhaşükür tüp bebekle oldu..
kendimiz ilişkiye girmemiz öneriliyomu yksa grmesekte olrmuAşılamada iğneleri kendinde yapabiliyosun benm doktor bir tuhaftı sağlık ocağına gidip vuruldum.. arada kontrollere çağırılıyorsun yumoşlarda büyüme ilerleme varmı ultrasonla bakılıyor,,gitgel git gel takii en az yumoşlar 18mmolana kdr sonra çatlatma iğnesi veriyor doktor .. ertesi günde aşılama..
tüp bebek çok zor yorucu bi süreç dediler öyle kolay olmuyo dediler sn ilk denemedemi kaldn cnmCanım benmde klomene cevap vermedi yumoşlar.. en etkili iğne.. aşılamada da menogon kullandım 10 tane 2 tane büyümüştü ama tedavi şekli bi acayipti doktorun negatif sonuç aldım zaten..sonrası allhaşükür tüp bebekle oldu..
bakalm ne dicek şmdi doktorDoktora görede değişiyormuş galiba ama benm doktor günde vermişti ilişki için..eşinde sperm vereceği için perhiz yapması gerekiyor o gün aralıklarını doktorun söyler canım..
ilk aşılaman mı canım? başladınmı tedaviye?bakalm ne dicek şmdi doktor
yok cnm başlamadm şmdi benim devamlı gttiğim doktor tüp bebek tavsiye etti aşılamada şans hem düşük hemde o kdr para verene kdr tüp bebek daha iyi dedi o yzden şmdi ben istanbulda medikalparka gtcem pazartesi adet olrsam çarşamba gdicem ve aşılama derse düşünüyorm yaptrmayı başlarsak ilk aşılama olck bundan önce 3 defa klomen kullandmilk aşılaman mı canım? başladınmı tedaviye?
yok cnm başlamadm şmdi benim devamlı gttiğim doktor tüp bebek tavsiye etti aşılamada şans hem düşük hemde o kdr para verene kdr tüp bebek daha iyi dedi o yzden şmdi ben istanbulda medikalparka gtcem pazartesi adet olrsam çarşamba gdicem ve aşılama derse düşünüyorm yaptrmayı başlarsak ilk aşılama olck bundan önce 3 defa klomen kullandm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?