Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba
Bende pco luyum ve şuan korunmayı bıraksam tedavi ile birlikte ne kadar sürede hamile kalabilirim? Kimse bilgi vermiyor. Lütfen yardımcı olun..
Şimdi farkettim çok olmuş cevap yazalı ben yeni sandım hamile olmuş olabileceğini düşünmedim o yüzden ama çok sevindim ya Allah hayırlı uğurlu etsin doğdu mu bebişin canım Bir de nelere dikkat ettin yumurta takibi yaptın mı hamile kalmaya çalışırken ben de çok korkuyorum daha ilk ayım ama ya olmazsa korkusu şimdiden başladı çünküBana yumurtaliklarda hafif pco var gibi inci gibi dizilmis demislerdi ama adetlerim duzenli oldugundan tam teshis koyulamadi. 14 ayda tedavisiz hamilee jkaldim
Konu sahibi ben degilim canim ben de fikir olsun diye yazdimŞimdi farkettim çok olmuş cevap yazalı ben yeni sandım hamile olmuş olabileceğini düşünmedim o yüzden ama çok sevindim ya Allah hayırlı uğurlu etsin doğdu mu bebişin canım Bir de nelere dikkat ettin yumurta takibi yaptın mı hamile kalmaya çalışırken ben de çok korkuyorum daha ilk ayım ama ya olmazsa korkusu şimdiden başladı çünkü
Merhabalar,
Bu siteyi hep takip ediyodum ama günün birinde mesaj yazacağım hiç aklıma gelmezdi.3,5 senelik evliyim ve 1,5 sene önce pkos olduğumu öğrendim.Hemen doktor tedavisine başladık klomen ve çeşitli çatlama iğneleri ile.Bu arada emin olmak için ilk ay rahim filmimi de hemen çektirdim problem gözükmüyordu.4 ay böyle geçti sonrasında doktorumu değiştirmeye bu alanda en iyi doktora gitmeye karar verdik.Özel bir poliklinigi olan bir profesöre başladık önce beni tedavi siz takip etti gerekli günlerde çağırıp hormon testleri yaptı ve ultrasondan kontrol etti.femera adlı ilaca başlattı ve glukofen kullanma mi istedi.4 ay da bole geçti yumurta olusuodu ama gebe kalamiodum.eşimin işi dolayısıyla şehir değiştirdik ve tedaviye ara verdiğinin 2.ayında reglim gecikti,bu ilk defa olmuodu pkos lu hastalarda hep olur ama ben yine de test yaptım.inanamiyordum çift çizgi wardu.Hemen bi hastaneye gidip kan testi de yaptırdım vee ewet hamileydim.ilacsizz hamile kalmıştım.bunca ugrastan sonra bu inanılmazdı.sadece glukofeni hiç bırakmadım.su anda 6 haftalık gebeyim.
Darısı başınıza kizlarr
İnş olur bebeğin.. Her insanın vücudu farklı kimi pcolar tedavisiz kendiliğinden gebe kalırken kimi pcolar tüp bebeğe kadar gidiyor. Bunu anlamanın tek yolu korunmamak Yaş faktörü çok önemli bir iki aylık hap kullanımı sonrası hapı bırakıp hamile kalan kişiler var.. İnş hiç sıkıntı yaşamaz istediğin zaman istediğin kadar yavrucukların olurBende polikistik over hastasıyım. Şuanda korunuyorum ama hep aklımda ya çocuģum olmazsa diye korkudan ölüyorum. Kendiliğinden hamile kalan varmı veya konu sahibi sen ne yaptın evladın oldu mu?
Şuan doğum kontrol ilacı kullanıyorum bırakınca deneyeceģim ama ilk 3 ay hiç korunmadığım halde gebe kalmadım. Adetim hapa başlamadan önce 2 ayda anca oluyordu bazen 3 ayı geçik olmuyordum.
Benim bebeğim olur mu?
İnş olur bebeğin.. Her insanın vücudu farklı kimi pcolar tedavisiz kendiliğinden gebe kalırken kimi pcolar tüp bebeğe kadar gidiyor. Bunu anlamanın tek yolu korunmamak Yaş faktörü çok önemli bir iki aylık hap kullanımı sonrası hapı bırakıp hamile kalan kişiler var.. İnş hiç sıkıntı yaşamaz istediğin zaman istediğin kadar yavrucukların olur
Pco tedaviye en çabuk yanıt veren infertilite sebebi, hatta adet olabiliyorsanız tedaviye bile gerek kalmadan gebelik oluşabiliyor.. inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırızKızlar merhaba
Bende pco luyum ve şuan korunmayı bıraksam tedavi ile birlikte ne kadar sürede hamile kalabilirim? Kimse bilgi vermiyor. Lütfen yardımcı olun..
Pco olup korunurken hamile kalmak zor ama imkansız diye birşey Yok tabi :)Inşallah olur. Çok korkuyorum olmayacak diye. Şuan eşim yeni evliyiz diye istemiyor ama benim içim içimi yiyor.
Bide bugün ara kanamam geldi yani çok az ve kahverengimsi. Sizce önemli birsey midir?
Pco olup korunurken hamile kalmak zor ama imkansız diye birşey Yok tabi :)