mrb bende pkoluyum.yani 1,5 ay önce öğrendim.klomen diye yumurta geliştirici ilaç kullanıym bakalım cuma doktora gidecem yumurtalarımın boyutuna bakacak.1,5 yıllık evliyim 8 aydır bebek isityorum
bende böle bir konu açmıştım buna benzer
ben bekarım pkoluyum başıma gelecekleri sezebiliyorum
merhaba arkadaşlar bende pkoyum 4 yıllık evliyim 2 yıldan sonra düşünmeye başladık olmayınca öğrendik pko olduğumu 2 yıldır tedavideyim gecen sene kasım ayında hamile kaldım kalp atışları durdugu ıcın kurtaj oldum.son 6 aydır tekrar başladım tedaviye bu ay puregon+klomen+gulukofen kullanıyorum yumurtalarda gelisme varmış yeterli boyuta geldiyse yarın catlama ıgnesi verecek.
Her şey Yüce rabbimden o dilediği zaman olacak bunu biliyorum,vesileleri deniyorum,ondan başka bana hiçbirşey umut vermiyor......
Arkadaşlar çok soru sordm galiba.şimdi bir sorm daha var:) dr.bana klomen vermedi.Sanırım 5 cmlik kist yüzünden.progestan yeterli olur mu acaba?
canım bendede pko var.bende ilk gidince doktora adetin üçüncü günü gel dedi tedaviye başlayalım.ama ultrasonda kist gördü yumurtalıkta o yüzden başlayamayız dedi ve kist gitmesi için doğum kontrol hapı verdi.ben ek olarak soğan kürüde yaptım.diğer ay gittiğimde kistin gitmiş dedi ve klomen tedavisine başladı.kontrole gidince bir tane yumurtam oldunu söledi 15 mm olmuş.iki gün sonrada çatlatma iğnesi oldum.şimdi bekliyorum.10 gün sonra test yapacam.açıklayıcı olmuştur sanırım.
Canım hikayemiz çok benziyor.İnşallah mutlu haberi alırsın 10 gün sonra.Çok uzun geliyordur sana bu zaman şimdi.Dr. ben de kisti görünce progestan verdi.Ben de adet 2.günde gidip kisti kontrol ettireyim diyorum.Senin sonucu çok merak ediyorum.Hadi hayırlısı canım
banada crinene progesteron jel verdi.15 gün kullanılacak. 6 gün kaldı.bakalım hayırlısı.
banada crinene progesteron jel verdi.15 gün kullanılacak. 6 gün kaldı.bakalım hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?