Pco lu olupta hamıle kalmak nasıl bır duygu bana anlatırmısınız:)))

mrb bende pkoluyum.yani 1,5 ay önce öğrendim.klomen diye yumurta geliştirici ilaç kullanıym bakalım cuma doktora gidecem yumurtalarımın boyutuna bakacak.1,5 yıllık evliyim 8 aydır bebek isityorum

bende böle bir konu açmıştım buna benzer
ben bekarım pkoluyum başıma gelecekleri sezebiliyorum

pco lu olmak bır dert ya ben 1 yıldır bebek ıstıyorumm ama tık yokk artık dayanamıyorumm bütün pcolılar aynı değil yınede sız ıyı düşünün iyi olsun...cuma günü ben rahım fılmi çektırıcem fılmden sonra gebe kalanlar olmuşş nasıp inşallah bende hamıle kalırımm((

mrb bende pkoluyum.yani 1,5 ay önce öğrendim.klomen diye yumurta geliştirici ilaç kullanıym bakalım cuma doktora gidecem yumurtalarımın boyutuna bakacak.1,5 yıllık evliyim 8 aydır bebek isityorum

iyi olur ınşallah çatlıycak kıvama geldıyse umudun var demektır :)))

merhaba arkadaşlar bende pkoyum 4 yıllık evliyim 2 yıldan sonra düşünmeye başladık olmayınca öğrendik pko olduğumu 2 yıldır tedavideyim gecen sene kasım ayında hamile kaldım kalp atışları durdugu ıcın kurtaj oldum.son 6 aydır tekrar başladım tedaviye bu ay puregon+klomen+gulukofen kullanıyorum yumurtalarda gelisme varmış yeterli boyuta geldiyse yarın catlama ıgnesi verecek.
Her şey Yüce rabbimden o dilediği zaman olacak bunu biliyorum,vesileleri deniyorum,ondan başka bana hiçbirşey umut vermiyor......

ben senin aracılığınla büütn pko lu arkadaşalarıma moral vermek istiyorum.bende pko luyum.aşılama ve tüp bebek yaptırdım olmadı sonra normal yoldan hamile kaldım şidi 9 aylık oğlum var sakınumudunuza yitirmeyin ve vazgeçmeyin

benim ilk çocugum tedavisiz oldu ama 2 yıldır düşünüyoruz olmadı şimdi rahim flimi çektiricem bakalım ....inşşallah güzel sonuç elde ederiz.

bende pko luyum 5 aydı klomen kullanıyorum ama bir türlü bebiş gelmedi doktor önümüzdeki ay çatlatma iğnesi yapacak inş allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

bende de aynı dert var bu ay klomen kullanmaya başlıcam inş.

Bende de pko var. Bu ay ben de klomen kullanmaya başladım. Hepimiz en kısa zamanda hayırlı haberlerimizi alırız inşallah arkadaşlar..

Selam arkadaşlar bende de pko var.İlk öğrendiğimde pek ciddiye almadım.Basit bir sorndır dedim ama öyle olmadığını bu sitee okuduklarımdan anladım(2 buçuk yıllık evliyim.5 aydır çocuk düşünüyoruz.Endişelenmek için belki erken ama pkos teşhisi kondu.6ay önce ultrasonda küçük kistler vardı şimdi biri 5 cm olmuş.Dr.progestan adlı ilacı verdi.10 gün kllandım ilacı bırakır bırakmaz adet oldum.Adetime 14 gün vardı.Normalde adet düzensizliğim yok.Dr.da aldım soluğu tabii ne oluyor bana diye.Normaldir dedi.şimdi yumurtlama günüm de karıştıŞimdi rejim yapıyorum 2 kilo verebildim.Tatlıyı kestim.Her gün hayıt ve soğan suyu içiyorum.Dün gece rüyamda yumurtalıklarımı ameliyat ettiğimi gördüm:)yani bu işle kafayı yedim.Arkadaşlar peki soğan suyu içerken hamile kalabilir miyiz?yoksa yumurtayı da mı yok eder soğan suyu?

Arkadaşlar çok soru sordm galiba.şimdi bir sorm daha var:) dr.bana klomen vermedi.Sanırım 5 cmlik kist yüzünden.progestan yeterli olur mu acaba?

Arkadaşlar çok soru sordm galiba.şimdi bir sorm daha var:) dr.bana klomen vermedi.Sanırım 5 cmlik kist yüzünden.progestan yeterli olur mu acaba?

canım bendede pko var.bende ilk gidince doktora adetin üçüncü günü gel dedi tedaviye başlayalım.ama ultrasonda kist gördü yumurtalıkta o yüzden başlayamayız dedi ve kist gitmesi için doğum kontrol hapı verdi.ben ek olarak soğan kürüde yaptım.diğer ay gittiğimde kistin gitmiş dedi ve klomen tedavisine başladı.kontrole gidince bir tane yumurtam oldunu söledi 15 mm olmuş.iki gün sonrada çatlatma iğnesi oldum.şimdi bekliyorum.10 gün sonra test yapacam.açıklayıcı olmuştur sanırım.

Canım hikayemiz çok benziyor.İnşallah mutlu haberi alırsın 10 gün sonra.Çok uzun geliyordur sana bu zaman şimdi.Dr. ben de kisti görünce progestan verdi.Ben de adet 2.günde gidip kisti kontrol ettireyim diyorum.Senin sonucu çok merak ediyorum.Hadi hayırlısı canım

banada crinene progesteron jel verdi.15 gün kullanılacak. 6 gün kaldı.bakalım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…