PCO OLANLAR LÜTFEN BAKAR MISINIZ ??

aysnrkrks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
1.253
691
73
31
Kızlar pco var kilodan ötürü doktor verirsen düzelir dedi ben klomen denedim catlama iğnesi ile olmadı nu ay tekrar denedim yine olmadı çünkü catlamamış kist olmus doktor küçük zaten catlamadifi için olmuş ilaçla geçer dedi tamam dedim kilo ver tedavie öyle devam edelim dedi benm 15 kilo felan vermem lazım matofin kullanıyorum şeker isteği azalsin diye ekmek bırakm lütfen bana yardımcı olun bi yolunu bulup bi şekilde kilo verebilen varmı verebilirm ekmek şeker keserim felan ama daha farklı bu şeyler bulan varsa lütfen bana da söylesin öneri de bulunsun

kilo vermek için kesin şunu yapın diye bir şey yok.. tüm yediklerinize dikkat etmelisiniz.. şüphe etmeden kesinlikle uyduğunuzda 2 haftada 4 kilo vereceğiniz garanti yöntem.. diyetisyen..

Kızlar pco var kilodan ötürü doktor verirsen düzelir dedi ben klomen denedim catlama iğnesi ile olmadı nu ay tekrar denedim yine olmadı çünkü catlamamış kist olmus doktor küçük zaten catlamadifi için olmuş ilaçla geçer dedi tamam dedim kilo ver tedavie öyle devam edelim dedi benm 15 kilo felan vermem lazım matofin kullanıyorum şeker isteği azalsin diye ekmek bırakm lütfen bana yardımcı olun bi yolunu bulup bi şekilde kilo verebilen varmı verebilirm ekmek şeker keserim felan ama daha farklı bu şeyler bulan varsa lütfen bana da söylesin öneri de bulunsun
cnm arkadasin kilo vermesi gerekiyormus sen bilgilendirebilirsin aslinda bu konuda bilgilidi M miyaz

Bir diyetisyene gitmek en sağlıklısı olacaktır. Sık bir öğün düzeni yapıp akşam 6 dan sonra birşey yememeye çalışın. sadece yatmadan 1 saat önce bir kase yoğurt içine 1 er çay kaşığı zencefil zerdeçal pulbibet ve iki üç damla limon sıkarak yerseniz yağ yakımını hızlandırıyormuş. Sabahçı öğlen öğünlerinde 1 er dilim ekmek yiyebilirsiniz ama akşam yemeğinde kesinlikle yemeyin. Öğlen sebze yediyseniz akşam protein alın yada tam tersi. Çorba içtiyseniz ekmek yemeyin. Bunlar aklıma gelenler. Ama dediğim gibi en sağlıklı ve de hızlısı diyetisyen kontrolünde kilo vermek olacaktır

Kızlar bu defa çok kararlym diyetisyen gitmek gibi bir düşüncem yok bence irade meselesi ben kendim kendimi bilerek yapmak istiyorum bi dünya şey yememek yerine ekmek ve üç beyazı silip devam etmem gerekiyor düşündüm benim gibi olanlar belki yeşil çay belki başka bi karışım yağ yakmak için vs sıvı şeyler tüketmek istiyorum artık çok kararlıyım cunki kendime kızdım yok çikolata şeker felan artık verilecek o kilolar ve bu sayede bebeğim kavuscm allah'ın izniyle

Canım merhaba bende de pko var şimdi arkadaş beni etiketlemişte sende kist yapan klomen bende de yaptı şimdi ilkin o kistlerden kurtulmamız lazım bunun için soğan kürü tavsiye ediyorum ilk etapta

Kızlar bu defa çok kararlym diyetisyen gitmek gibi bir düşüncem yok bence irade meselesi ben kendim kendimi bilerek yapmak istiyorum bi dünya şey yememek yerine ekmek ve üç beyazı silip devam etmem gerekiyor düşündüm benim gibi olanlar belki yeşil çay belki başka bi karışım yağ yakmak için vs sıvı şeyler tüketmek istiyorum artık çok kararlıyım cunki kendime kızdım yok çikolata şeker felan artık verilecek o kilolar ve bu sayede bebeğim kavuscm allah'ın izniyle
Ooo çikolata çok mu yiyorsun sen canım onlar kedinlikle yasak pkoyu fena etkiler ne kadar tatlı şry tüketirsen o kadar baskılar yumurtalıklarını adetin düzenli mi değil mi bide kaç kilosun öprenebilir miyim

Back
X