- 16 Ocak 2020
- 248
- 136
- 103
- 26
- Konu Sahibi pohcayanak
-
Selam canım bende pkoluyum geçen ay çatlama iğnesi oldum klomen kullanımıştım bu ay fermara kullandım daha çatlama olmadım umarım güzel haberler veririz birbirimizeArkadaşlar bu benim 2. vuruşumİlkinde klomen kullandım + ovitrella. 3 Yumurtam çatladı ama gebelik oluşmadı. Eylüldede femara kullandım daha etkili diye, 27. günü ovitrella vurdum yine şuan 11. günüm. Akıntı durmuyor. Ama gebelik olarak ümitlenmiyorum tabiki geçen ay boyumun ölçüsünü beta 1.20 sonucuyla aldım.. Bu ay saldım baya bakalım nasip beklemedeyim gelin beraber sohbet ederek zaman geçirelim, çünkü geçmiyorrrr.
Ha unutmadan kullanıp olumlu sonuç alanlarda yazabilir..
Merhaba bende pkoyum ilk kez çatlatma iğnesi oldum bugün 12. Gunumdu sabah test yaptım çok çok silik bir çizgi vardı belirtilerim göğüs hassasiyeti ve ağrısı ara ara adet sancısı ve kasıklarımda doluluk gerilme sertlik hissi gibi
4 yumurta gelistiyarında test yapicam bakalım hayırlısı inşallah Allah kim istiyorsa nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat
Selam canım bende pkoluyum geçen ay çatlama iğnesi oldum klomen kullanımıştım bu ay fermara kullandım daha çatlama olmadım umarım güzel haberler veririz birbirimize
Senin az kalmış canım ben daha bu ay ye başlıyorumİnsallah canim benim ❤ Hamileysem direk yıkıcam ortalığı zaten beklemekten yoruldum. Bazı kadınlar çok sabırli 4 5 6 sene belki daha fazla bekliyorlar. benim 1 sene oldu başlayalı olmuyor bakalım 4 gun sonra belli olur
Senin az kalmış canım ben daha bu ay ye başlıyorumhayırlısı olsun
Bnimde solda 1 yumurtam var canım gelişen , inşallah yine haberleşirizAmin canım :) Solda 1 yumurtam vardı bu ay sadece bakalım insallah tutmustur
Ayy inşallah canım Rabbim hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar12 güne iğnenin etkisi geçer diyorlar inşallah gördüğün çizgi hamilelikltir canım benim Rabbim gonlune gore versin ❤ benim bu ay cesaretim yok test yapmaya 15 gun gidip direk kan vericem insallah
Bnimde solda 1 yumurtam var canım gelişen , inşallah yine haberleşiriz
Ayy inşallah canım Rabbim hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar
Merhaba canım bende geçen ay senin gibi tedavi gördüm ama malesef tutmadı dün doktora gittim Allahtan kist oluşmamış klomen verdi yine 5 gün icip gitcem yine iğne verecek inşallah bu ay hamile kalırızArkadaşlar bu benim 2. vuruşumİlkinde klomen kullandım + ovitrella. 3 Yumurtam çatladı ama gebelik oluşmadı. Eylüldede femara kullandım daha etkili diye, 27. günü ovitrella vurdum yine şuan 11. günüm. Akıntı durmuyor. Ama gebelik olarak ümitlenmiyorum tabiki geçen ay boyumun ölçüsünü beta 1.20 sonucuyla aldım.. Bu ay saldım baya bakalım nasip beklemedeyim gelin beraber sohbet ederek zaman geçirelim, çünkü geçmiyorrrr.
Merhaba canım bende geçen ay senin gibi tedavi gördüm ama malesef tutmadı dün doktora gittim Allahtan kist oluşmamış klomen verdi yine 5 gün icip gitcem yine iğne verecek inşallah bu ay hamile kalırız
Evet canım beklemek yorucu doktor diyor ki bi kadın 5 ay içinde 3 kez gelmiş kürtaj olmaya.. çok garip bi dünyaEvet seni hatirladim bu konuda konusmustuk ❤ insallah canim Hayirlisi, Ne zaman alacak nefesi varsa o zaman gelicek. Ama ben inaniyorum ha bu ay ha baska zaman birgun bizde alicaz o guzel haberi
Bende pco luyum benim adetim hep düzensizdi kızkende 1 senedir uğraşıyoduk Eylül 16 da femara ya başladım 5 gün içtim 23 de yumurtam 18 mm olmuştu o gün ovitrella vuruldum 13 günü kan verdi 2.67 çıktı şimdi beklemedeyim belki yükselir dedi doktorum haftaya tekrar vericemArkadaşlar bu benim 2. vuruşumİlkinde klomen kullandım + ovitrella. 3 Yumurtam çatladı ama gebelik oluşmadı. Eylüldede femara kullandım daha etkili diye, 27. günü ovitrella vurdum yine şuan 11. günüm. Akıntı durmuyor. Ama gebelik olarak ümitlenmiyorum tabiki geçen ay boyumun ölçüsünü beta 1.20 sonucuyla aldım.. Bu ay saldım baya bakalım nasip beklemedeyim gelin beraber sohbet ederek zaman geçirelim, çünkü geçmiyorrrr.
Evet canım beklemek yorucu doktor diyor ki bi kadın 5 ay içinde 3 kez gelmiş kürtaj olmaya.. çok garip bi dünya
Bende pco luyum benim adetim hep düzensizdi kızkende 1 senedir uğraşıyoduk Eylül 16 da femara ya başladım 5 gün içtim 23 de yumurtam 18 mm olmuştu o gün ovitrella vuruldum 13 günü kan verdi 2.67 çıktı şimdi beklemedeyim belki yükselir dedi doktorum haftaya tekrar vericem
Yok hayır kadın çocuğu olsun istemiyor ona rağmen 5 ay içinde 3 kere hamile kalıyor biz yıllarca ilaç içip hile kalamıyoruz Allahi n işi işte..Hamileliği bekleyerek, isteyerek kürtaj olmak.. Çok büyük acı gerçektenAllah kimseye yaşatmasın
Yok hayır kadın çocuğu olsun istemiyor ona rağmen 5 ay içinde 3 kere hamile kalıyor biz yıllarca ilaç içip hile kalamıyoruz Allahi n işi işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?