Pco olup gebelik için Çatlatma vuranlar gelin beraber bekleyelim ❤🙆

pohcayanak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
248
136
103
26
Arkadaşlar bu benim 2. vuruşum İlkinde klomen kullandım + ovitrella. 3 Yumurtam çatladı ama gebelik oluşmadı. Eylüldede femara kullandım daha etkili diye, 27. günü ovitrella vurdum yine şuan 11. günüm. Akıntı durmuyor. Ama gebelik olarak ümitlenmiyorum tabiki geçen ay boyumun ölçüsünü beta 1.20 sonucuyla aldım.. Bu ay saldım baya bakalım nasip beklemedeyim gelin beraber sohbet ederek zaman geçirelim, çünkü geçmiyorrrr.

Ha unutmadan kullanıp olumlu sonuç alanlarda yazabilir..

Merhaba bende pkoyum ilk kez çatlatma iğnesi oldum bugün 12. Gunumdu sabah test yaptım çok çok silik bir çizgi vardı belirtilerim göğüs hassasiyeti ve ağrısı ara ara adet sancısı ve kasıklarımda doluluk gerilme sertlik hissi gibi
4 yumurta gelisti yarında test yapicam bakalım hayırlısı inşallah Allah kim istiyorsa nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat

Selam canım bende pkoluyum geçen ay çatlama iğnesi oldum klomen kullanımıştım bu ay fermara kullandım daha çatlama olmadım umarım güzel haberler veririz birbirimize

12 güne iğnenin etkisi geçer diyorlar inşallah gördüğün çizgi hamilelikltir canım benim Rabbim gonlune gore versin ❤ benim bu ay cesaretim yok test yapmaya 15 gun gidip direk kan vericem insallah

Selam canım bende pkoluyum geçen ay çatlama iğnesi oldum klomen kullanımıştım bu ay fermara kullandım daha çatlama olmadım umarım güzel haberler veririz birbirimize

İnsallah canim benim ❤ Hamileysem direk yıkıcam ortalığı zaten beklemekten yoruldum. Bazı kadınlar çok sabırli 4 5 6 sene belki daha fazla bekliyorlar. benim 1 sene oldu başlayalı olmuyor bakalım 4 gun sonra belli olur

Senin az kalmış canım ben daha bu ay ye başlıyorum hayırlısı olsun

12 güne iğnenin etkisi geçer diyorlar inşallah gördüğün çizgi hamilelikltir canım benim Rabbim gonlune gore versin ❤ benim bu ay cesaretim yok test yapmaya 15 gun gidip direk kan vericem insallah
Ayy inşallah canım Rabbim hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar

Merhaba canım bende geçen ay senin gibi tedavi gördüm ama malesef tutmadı dün doktora gittim Allahtan kist oluşmamış klomen verdi yine 5 gün icip gitcem yine iğne verecek inşallah bu ay hamile kalırız

Merhaba canım bende geçen ay senin gibi tedavi gördüm ama malesef tutmadı dün doktora gittim Allahtan kist oluşmamış klomen verdi yine 5 gün icip gitcem yine iğne verecek inşallah bu ay hamile kalırız

Evet seni hatirladim bu konuda konusmustuk ❤ insallah canim Hayirlisi, Ne zaman alacak nefesi varsa o zaman gelicek. Ama ben inaniyorum ha bu ay ha baska zaman birgun bizde alicaz o guzel haberi

Evet seni hatirladim bu konuda konusmustuk ❤ insallah canim Hayirlisi, Ne zaman alacak nefesi varsa o zaman gelicek. Ama ben inaniyorum ha bu ay ha baska zaman birgun bizde alicaz o guzel haberi
Evet canım beklemek yorucu doktor diyor ki bi kadın 5 ay içinde 3 kez gelmiş kürtaj olmaya.. çok garip bi dünya

Bende pco luyum benim adetim hep düzensizdi kızkende 1 senedir uğraşıyoduk Eylül 16 da femara ya başladım 5 gün içtim 23 de yumurtam 18 mm olmuştu o gün ovitrella vuruldum 13 günü kan verdi 2.67 çıktı şimdi beklemedeyim belki yükselir dedi doktorum haftaya tekrar vericem

Ah şu pco illetinin düzensizliği Gariptir femara klomen beni düzene soktu. Adet döngüm 32 oldu 3 aydırda öyle. İnşallahta bozulmaz.. İnşallah yükselir canım, geç döllenmedir belki. ❤ Ama yinede çok ümitlenmeyelim sonrası üzücü oluyor. Bende aynı 1 sene oldu evleneli hiç korunmadık ilk günden beri çocuk istiyorduk zaten. Olmayınca birde adet döngüm 3 ay üst üste 11 gün arayla olunca korktum gittik kan falan verdim pcosun dedi. Bide bende kanama oluyordu ilişkiden sonra. Allaha şükür şimdi kesildi gelmiyor daha. Ben her ay adet görürüm ama gunüm tutmaz. bir ayın basında bir ayın ortasında veya sonunda olurum.

Hamileliği bekleyerek, isteyerek kürtaj olmak.. Çok büyük acı gerçekten Allah kimseye yaşatmasın
Yok hayır kadın çocuğu olsun istemiyor ona rağmen 5 ay içinde 3 kere hamile kalıyor biz yıllarca ilaç içip hile kalamıyoruz Allahi n işi işte..

Yok hayır kadın çocuğu olsun istemiyor ona rağmen 5 ay içinde 3 kere hamile kalıyor biz yıllarca ilaç içip hile kalamıyoruz Allahi n işi işte..

Şimdi anladım canım. İnanılmaz gerçekten. Madem istemiyorsun korun. Cana kıymak ne kolay geliyor onlara biz olsun diye ağlarken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…