- Konu Sahibi pohcayanak
-
Ayy inşallah hamilesindir 13. Günü artık iğne etkisi geçmesi lazımdı değil mi bu kadar yüksek ciktiysabebek vardır doktor ne dediKızlar beta hcg 17 iğnenin 13.gunu bugün
Aynen oyle ne yapalım her halimize çok şükür yinedeŞimdi anladım canım. İnanılmaz gerçekten. Madem istemiyorsun korun. Cana kıymak ne kolay geliyor onlara biz olsun diye ağlarken.
Doktor iki gün sonra tekrar kan tahlili istiyor inşallah canımAyy inşallah hamilesindir 13. Günü artık iğne etkisi geçmesi lazımdı değil mi bu kadar yüksek ciktiysabebek vardır doktor ne dedi
Kızlar beta hcg 17 iğnenin 13.gunu bugün
Inşallah vardır gönlünü ferah tut bizi de haberdar etDoktor iki gün sonra tekrar kan tahlili istiyor inşallah canımcumartesi günü kan vercem tekrar bence var dedi ama yine de her ihtimale karşı fazla umutlanma dedi
Ayyy bakın çok heyecanlandım şimdi yine görünce inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız ❤ Kararsızım, benimde bu gece 13. güne girdim ama bi yandan diyorum ki heveslenmeyeyim adeti bekleyeyim, bi yandanda 14. günü kan verim diyorum. Sizce ne yapsam kızlar ya
Canım benim göğüs ve kasik ağrılarım coktu kullandığım ilaçlar vardı estrofem ve duphaston eğer sonuç negatifse onları birakicaktim hayırlısı olsun inşallah
İnşallah bebeğin seninledirBende geçen ay göğüs ağrısı cok oldu. Bu ayda bir kaç gün kasik ağrısı çektim çok aşırı olmaksızın sonra geçti. Şuan hiçbir belirtim yok fark ettiğim. Ya da kendimi cok şartladım dinlemicem bedenimi diye belki var ben hissetmiyorum. Birtek çok afedersin peceteye silince pütür pütür akıntı geliyor. Yanında bide kaşıntı ve yanma var. O yuzden enfeksiyona yoruyorum.
İnşallah canımmm ❤İnşallah bebeğin seninledirmoralimizi bozmadan beklicez Rabbim ol derse olur ❤
Selam kızlar bende pcoluyum 3 düşüğüm oldu 1 yıldır da olmadı daha 15 de adetimi bekliyorum dr bu ay femera deneyeceğiz dedi ama fsh 8 di gecen ay yükselirse femarayı vermem dedi adetin 3 günü kan vereceğim inşallah yükselmemiştir
Amin inşallahİnşallah canım Rabbim gonlune gore versin
Gözün aydın canm kaçıncı günün bugünkızlarrrrr selammmmm demin test yaptım ilk 3 dakikada cikti, su damlattim gitmedi gozumun onunde duruyor 2. cizgi. Mutluluktan agliyorum, insallah vardir, sabah ilk işim kan vermek ❤
O zamqn iğne etkisi değil yarın kanda da al güzel haberi inşallah14. gün canım❤
O zamqn iğne etkisi değil yarın kanda da al güzel haberi inşallah
Hayırlısı güzelim darısı bizeinşallah canim benim ❤ bide ignenin etkisiyse yandimnormalde yapmicaktim test adeti beklicektim ama 2 gundur ara ara kasigima vajinama belime agri vuruyo 1 dakikada geciyo dedim yapayim nedir yani varsa var yoksa bidahaki aya ama sonuc bu
Hayırlısı güzelim darısı bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?