• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pco olup hayıt tohumu ile hamile kalanlar lütfen buraya yazsınlar

canım nasıl yapıyosun. bana dediki 5 liralık verdi bunu 1.5 litre suda kaynat hergün iç dedi aktarcı. sen nası yaptn

canım ben her gün günde 2 kez taze kaynatıp içiyorum 1su bardağı su 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu çay gibi demleyip içiyorsun inşallah şifa olur hepimize

arkadaşlar benimde adetlerim düzensiz 1 sene doğum kontrol hapı kullandım 10 ay oldu ilacı bırakalı 6 aydır da bebek istiyoruz ama henüz bir gelişme yok doktorum hormonlar gayet normal dedi 1 buçuk aydır hayıt içiyorum bazen 1 bazen 2 bardak son zamanlarda acayip kasıkta batma ve bel ağrım var bu normal mi acaba

arkadaşlar benimde adetlerim düzensiz 1 sene doğum kontrol hapı kullandım 10 ay oldu ilacı bırakalı 6 aydır da bebek istiyoruz ama henüz bir gelişme yok doktorum hormonlar gayet normal dedi 1 buçuk aydır hayıt içiyorum bazen 1 bazen 2 bardak son zamanlarda acayip kasıkta batma ve bel ağrım var bu normal mi acaba

canım ben bu ay kullandın sadece toplasan 1 hafta kullanmışımdır ama öyle bir şikayetim olmadı ve kimyasal gebelik geçirdim perşembe bhcg 23,8 di cumartesi 3 gün gecikmeli çok sancılı ve yoğun kanamalı adet oldum

merhaba hanımlar hepimizin sorunu aynı allah hepimize acil şifalar versin bebek istemek bir yana adeti ayrı dert kılı tüyü ayrı dert her halükarda tedavi olmak zorundayız benim değerlerim sürekli değişiyor ha birde aklıma gelmişken 6 aydır aspirin kullanıyorum adetlerimin azda olsa düzene girmesine yardımcı oldu şubatta sadece aspirin ve metformin kullanarak hamile kalmıştım ama oda düştü kısmet zamanını bekliyoruzzzz

canım bebek aspirinini nasıl kullandın yani günde kaç tane aldın bende kullansam zararı olurmu.bide sana doktormu yazdı yoksa kendinmi aldın

canım bebek aspirinini nasıl kullandın yani günde kaç tane aldın bende kullansam zararı olurmu.bide sana doktormu yazdı yoksa kendinmi aldın

kusura bakma canım uzun zamandır giremiyorum cevap yazamadım evet ilk çocuğumahamile kalmadan önce dr vermişti günde bir tane istediğin saatte kullanabilirsin tabi ilk çocuğumun üzerinden 10 yıl geçti şimdi sağolsun birinin hatırlatmasıyla tekrar başladım kullanmaya başladığım ilk ay kimyasal gebeliğim oluştu ama kısmet yılmıyoruz

Arkaşlar mrb.bende pkolular ailesindenim.1 olum var tedavi falan oldu çok şükür ama 3,5 yıldır hiç adet olmuyorum.2 aydır hayıt suyu kullandım hiç bişey yok.benimki çookkk inatçı bi pko :5:acaba hayıtın kendisini kaynatmak dahamı etkili olur.ne yapacağımı şaşırdım vallahi :43:rabbim herkese şifa versin...

arkadaslar hamileyim..sogan suyu içicem demiştim ya galiba onun faydası oldu. bunu okuyan herkes yapsın sonuç alan cok cünkü.sabah ve ögle taze kaynatılmiş olcak.2 bardak kaynayan suya 1 orta boy 4 bölünerek. köy soganı hani kahverengi kabuklu acı olan. ağzı kapalı 5 dk kaynatıp ılık iç sogumasını bekleme ve her defasında taze olacak. adetin başladıgı günden say 10. gün basla 15 gün devam et. bunu her adette 4 ay bu sekilde yapın arkadaslar... ben sonuç gördüysem allahn izniiyle herkes görür. 2 defa tüp bebek yaptırdım cünkü.herkes denesn lütfe n...

arkadaslar hamileyim..sogan suyu içicem demiştim ya galiba onun faydası oldu. bunu okuyan herkes yapsın sonuç alan cok cünkü.sabah ve ögle taze kaynatılmiş olcak.2 bardak kaynayan suya 1 orta boy 4 bölünerek. köy soganı hani kahverengi kabuklu acı olan. ağzı kapalı 5 dk kaynatıp ılık iç sogumasını bekleme ve her defasında taze olacak. adetin başladıgı günden say 10. gün basla 15 gün devam et. bunu her adette 4 ay bu sekilde yapın arkadaslar... ben sonuç gördüysem allahn izniiyle herkes görür. 2 defa tüp bebek yaptırdım cünkü.herkes denesn lütfe n...

canım ALLAH tamamına erdirsin.darısı isteyen hekesin başına inşaallah...soğan suyunu yapalım ama fayda ettiğini nasıl anlıcaz :26:..yani bi belirti oluyomu falan ne bileyim işte bende başlıyorum Allah'ın izniyle yarın soğan suyuna hayırlısı ben ilk önce bi adet olabilsem yok anacım 2 litre hayıt suyunu devirdim bi numara yok :9:.bide soğan suyu içeyim bakalım :kkk:

arkadaşım hayırlısı olsun senin adına çok sevindim allah tamamına erdirsin darısı hepimizin başına sen kaç ay kullandın bu kürü

merhaba arkadaslar bende gectıgımız hafta salı gunu basladım hayıt suyu ıcmeye fakat hazır hayıtsuyu aldım bem. 2 gun ıcemedım annemdeydım unuttum yanımda goturmeyı. bu sabah yıne ıctım ınsallah sıfa olsun ama bugun bel agrım var sanırım kırmızılar gelıcek bakalım hayırlısı olsun ınsallah.7 seneyı doldurduk evlılıgımızde beklıyoruz bakalım ne kadar beklıcez daha off:50:

bu ay pek bişey kullanmadım oyüzden umudum yok ama ne yalan söyliyim hiç bukadar uzun süre temiz kalmamıştım

ben de 4 aydır falan kullanıyorum hayıtı. bu ay tam olması gereken günde yumurtladım galiba.3 gündür kasıklarımda ağrılar var. bakalım ne olcak sonuç. uzun zaman pes etmeden kullanmak gerekiyor sanırım.

ben de 4 aydır falan kullanıyorum hayıtı. bu ay tam olması gereken günde yumurtladım galiba.3 gündür kasıklarımda ağrılar var. bakalım ne olcak sonuç. uzun zaman pes etmeden kullanmak gerekiyor sanırım.

umarım hamile kalırsın son 3 4 aydır akıntım sayesinde yumurtladığımı anlıyorum incirinde faydası var bence ama öyle kürmür falan değil günde 3 4 tane yiyiyorum

Back
X