pco olup hayıt tohumu ile hamile kalanlar lütfen buraya yazsınlar

mrh akcaa yazdıklarını okudum sankı benden bahsedıyosun aynı sorunlar bende de var ılacsız adet olmak benım ıcın mucıze gıbı bır seydı takii ısırgan otu köküyle maydonoz ebegümeci ve kırmızı yapraklı sirken otunu kaynatıp icene kadar 10 gun kadar ıçtım 2 aydır duzenlı 28 gunde bır adet oluyorum senınde denemenı tavsıye edıyorum ben faydasını gordum umarım sende gorursun[/QUO
bunlar taze mi olacak yoksa kurumu nerde bulabilirim aktarda var mıdır?

mrh akcaa yazdıklarını okudum sankı benden bahsedıyosun aynı sorunlar bende de var ılacsız adet olmak benım ıcın mucıze gıbı bır seydı takii ısırgan otu köküyle maydonoz ebegümeci ve kırmızı yapraklı sirken otunu kaynatıp icene kadar 10 gun kadar ıçtım 2 aydır duzenlı 28 gunde bır adet oluyorum senınde denemenı tavsıye edıyorum ben faydasını gordum umarım sende gorursun[/QUO
bunlar taze mi olacak yoksa kurumu nerde bulabilirim aktarda var mıdır?

canım ben yesılı topladım yaptım aktardan alma ılaclı olabılır bulabılırsen koykerden taze topla umarım sıfa olur

ıyıaksamlar doktorum banada laf arasında hayıt tohumu kullanmamı soyledı ama laf lafı actı nasıl kullanacagımı sormayı ununttum arkadaslar nasıl kullanılıyor

Bende pco var bende bir ay içtim ve düzgün olan regli dönemimide mahvetti bence hormon degerlerinizi bilmeden icmeyin cok cok etkili bi bitki bilincli icmek gerekiyor

Merhaba ben de pkoluyum ve zekai tahirde tedaviye başladım.sen hayır suyuyla mı hamile kaldın?tedavi olduysan nerede oldun?kendimi bildim bileli pkoluyum yoruldum artık her ay husrana uğramaktan
hayıt tohumu ıyı geldi ama hayıt tohumuyla hamile kalmadım kılo verdm spro yaptım kendiliginden tutu tedavı olmadım

Bende pcoluyum hayıt kapsülü çok dikkatimi çekti içsem mi bilemedim bi zararı olur mu

Arkadaşlar ilk gebeliğimde hayıt tohumunun çayını içerek hamile kaldım. Yanılmıyorsam 4 ay sabah akşam an karna içmiştim. Ve hamile kaldım pko luyum ben de. Şimdi yine Bebek istiyoruz 2 aydır düzensiz içiyorum bu ay düzenli içmeye başlayacağım

Arkadaşlar ilk gebeliğimde hayıt tohumunun çayını içerek hamile kaldım. Yanılmıyorsam 4 ay sabah akşam an karna içmiştim. Ve hamile kaldım pko luyum ben de. Şimdi yine Bebek istiyoruz 2 aydır düzensiz içiyorum bu ay düzenli içmeye başlayacağım
Bunun kapsülüde varmış acaba oda aynı etkiyi gösterir mi bide nasıl kullandım tam olarak hamilelik gibi bi durumda zararı olur mu

Kızlar acıl yardım hayıt tohumu kullanıyorum ama yumurtlama donemımde bırakmalımıyım ara mı vermeliyim

ben de pko luyum hayıtı sanırım 3 hafta oldu içiyorum. tadina zamanla alışırsın. hatta az miktarda şeker ya da bal koyarsan hoşuna bile gidebilir. bana bir faydası olacak mı zaman gösterecek.

günde kaç kez içiyorsun?
Canım merak ettim Hayit suyu ise yaradimi

Back
X