Adet olamıyorsan hamilelik nasıl olcak.ne güzel maşşalah benim düzensiz adet olamıyorum ilaçsız nasıl hamile kalıcam bilmiyorum
İnofolic combi matofin ve agnucaston kullanıyorum. Pco için kilo vermen lazım kendiliğinden çok zor kilo vermek. Glifor ya da matofin verebilir.Adet olamıyorsan hamilelik nasıl olcak.Doktora git. Ben de yılda bi defa adet oluyodum 6aylık evliyim tarlusalla regl oldum. Gebelik için umudum oldu. Bugün 4.günü. dün doktora göründüm ilaçlardan mıdır regl den mi pco görünmüyor dedi.
Canim benim...bende pcoluyum ve 3 yillik evliyim.fakat 1 yildir cocuk istiyoruz olmadi ne yazikki.suan 2. Asilamam yapildi ve beklemedeyiz.bazen diyorumki keske evlendigim gun cocuk tedavisne baslasaydim...hayirlisi buymus demekki.sana sunu tavsiye ederim; oncelikle kilo ver.doktorunda tavsiye edicektir zaten.ve bekleme kesinlikle.gerekirse farkli doktorlara git ve tedavine basla hemen.asla bekleme.etraftakilerinede gelince; ayni seyleri bende duyuyorum.yeter artik cocuk yap diyolar.kimseyede demiyorum tedavi gordugumu.sadece cok yakinlarim biliyor.insanlari kafana takma.daha cok soyliyeceklerdir..cocuk istemiyoruz dusunmuyoruz daha de gec.temenni ederimki insallah sen yolun basinda bebegine kavusursun...sevgiyle kal..Kızlar yardım edin lütfen bende 2 yıldır pco var 1 yıl diane 35 kullandım sonra safra kesemde taş çıktı ve ameliyat oldum ondan sonra evlendim ve evlendikten snra 2 3 ay tekrar diane 35 kullandım ve çocuk olmaz diye bıraktım yeniden doktora gittim ve kistlerin normal boyutta olduğunu söyledi ve ilaç vermedi kilomda var ne yapsam veremiyorum çok canım sıkılıyor çocuk olmazsa diye ailede herkez çocuk çocuk diye diretmeye başladı cevap veremiyorum
Ne yazikki bende ilaç almadan adet olamiyorum.Adet gorebiliyormusunuz ilac almadan? Ben yillardir ilac almadan adet gormuyorum. Ama hamile kalabildim buna ragmen. Bebegimi kaybettim kurtajdan sonra yine adet gormedim gormuyorum doktorlar da nedenini bulamadi ne kist gorunuyor ne tahlillerde problem cikiyor hamile de kalabiliyorum ama adet gormuyorum
Tiroid değerlerin nasıl?Adet gorebiliyormusunuz ilac almadan? Ben yillardir ilac almadan adet gormuyorum. Ama hamile kalabildim buna ragmen. Bebegimi kaybettim kurtajdan sonra yine adet gormedim gormuyorum doktorlar da nedenini bulamadi ne kist gorunuyor ne tahlillerde problem cikiyor hamile de kalabiliyorum ama adet gormuyorum
Troid problemim yok. Zaten hamilelikte doktorum pco oldugu icin kraciger enzimlerinden tut batin ultrasonuna kadar herseyime bakmisti. Ama hic bir problem yoktu en ufak bir degerimde bile. Kalp atisi durdugunda doktor bile bakakaldi ekrana, senin gebeligin icin hic bekledigimiz bir durum degildi dedi, patoloji de de birsey cikmadi.Tiroid değerlerin nasıl?
Çok geçmiş olsun canım.rabbim tekrar yaşatmasın inşallah.ben de aynı durumları yaşadım haftasının gerisindeydi,lekelenme vardı, dr çok küçük bi gebelik umutlanma diyordu ama ben yine kalbi durduğunda çok kötü olmuştum.bazen de hiç belirti olmadan pat diye bitebiliyo seninki gibi.bu da yaradanın takdiri.yapacak bir şey yok.Troid problemim yok. Zaten hamilelikte doktorum pco oldugu icin kraciger enzimlerinden tut batin ultrasonuna kadar herseyime bakmisti. Ama hic bir problem yoktu en ufak bir degerimde bile. Kalp atisi durdugunda doktor bile bakakaldi ekrana, senin gebeligin icin hic bekledigimiz bir durum degildi dedi, patoloji de de birsey cikmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?