- 11 Ekim 2013
- 23
- 2
- 16
- 35
Merhaba Doktor Hanım,Kısaca Hikayemi anlatayım;
2 yıl önce adet düzensizliği ile gittiğim birçok doktor hiçbirşey yok diyerek gönderdiler ama adet söktürücülerin bile hiçbir faydasını görmediğim bir dönemde özel bir hastaneden polikistik over olduğumu prolaktin hormonumun yüksek olduğunu öğrendim 2 yıl boyunca ilaç tedavisi ile adet düzenimi sağladım ve bu arada 15+... kilo aldım glifor bile kullandım diyetisyene gittim ama en fazla 2 kilo verip fazlasıyla geri aldım
hastalanmadan önce 55-60 kilo iken tedaviye başladıktan sonra 70-75 arasına yükseldim fakat asıl problem hamile kalmayı düşündüğümde ve hapı bıraktığımda ortaya çıktı. Doktorumun isteği üzerine adetin 3. günü kontrole gittim ve değerlerim FSH: 3,41, LH : 4,33 PROLAKTİN:20,08 çıktı doktorum adetin 5. günü serophene kullanmaya başlayıp bittikten 5 gün sonra gel dedi yumurta gelişimime bakacaktı Doktoruma gittiğimde hiçbir yumurta oluşmadığını 2 gün sonra tekrar görmek istediğini söyledi yine gittiğimde 1 tane bile yumurtam oluşmadığını ve yumurtalarımın aşırı tembel olduğunu ilaçla tedavisinin mümkün olmayacağını adetimin 1. günü gidip iğne tedavisi başlatacağını söyledi.:18: Kafam çok karışık hiçbir yumurta oluşumum yoksa nasıl adet görüyorum (40-50 günde bir zorla olsam da) iğne tedavisi nedir? ve işe yaramazsa başka hangi tedavi yöntemleri var bilgilendirirseniz çok sevinirim.bu arada yaşım 30 
2 yıl önce adet düzensizliği ile gittiğim birçok doktor hiçbirşey yok diyerek gönderdiler ama adet söktürücülerin bile hiçbir faydasını görmediğim bir dönemde özel bir hastaneden polikistik over olduğumu prolaktin hormonumun yüksek olduğunu öğrendim 2 yıl boyunca ilaç tedavisi ile adet düzenimi sağladım ve bu arada 15+... kilo aldım glifor bile kullandım diyetisyene gittim ama en fazla 2 kilo verip fazlasıyla geri aldım

Son düzenleme: