- 21 Mart 2021
- 107
- 53
- 28
- 36
- Konu Sahibi Birkadinnn
-
Ovulasyon testinde benim de 2 gün pik çıkıyordu. Ama sonra çatliyordu. Kafam çok karıştı. Pco da olsa yumurta oluyor ve çatlıyorsa niye olmuyorki gebelik. Bu ay tekrar başladım ovulasyon testine henüz pik görmedim. Doktor bu ayı kendiniz değerlendirin dedi. Piki bekliyorum, beklemekle yanlış yapmıyorumdur umarım. Amin inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebeliklere kavusuruzMerhaba, benim ovulasyon testlerim birkaç gün pik çıkınca buradan bir arkadaş sende pko mu var dedi ve doktora gittim gerçekten varmış. Benim doktorum da hiç gerek yok ovulasyon testi yapıp kendini germe dedi ama insan merak ediyor. Benim de hiç ama hiç bir belirtim yok ama pko varmış. Yumurta kalitesiyle ilgili bir bilgim yok. İnşallah her isteyen içinde de bizler en kısa zamanda sağlıkla hamile kalırız
Bana da korkma çocuğun olur hiç başka bir şey düşünme. Kilo çok önemli Allahtan kilon yok dedi. Regli 0 kabul et 11. Günden 18. Güne kadar gün aşırı ilişki deneyin dedi. Bende pikten sonra çatlamayı gördüm ama iki gün sonra tekrar neredeyse pik gibi çıktı test. Siz devam edin bence mutlaka yakalarsınız bence de piki ve çatlamayı. Kaçıncı gündesiniz siz acaba?Ovulasyon testinde benim de 2 gün pik çıkıyordu. Ama sonra çatliyordu. Kafam çok karıştı. Pco da olsa yumurta oluyor ve çatlıyorsa niye olmuyorki gebelik. Bu ay tekrar başladım ovulasyon testine henüz pik görmedim. Doktor bu ayı kendiniz değerlendirin dedi. Piki bekliyorum, beklemekle yanlış yapmıyorumdur umarım. Amin inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebeliklere kavusuruz
Yanlış yazmışım pikden sonra tek çizgi görüyordum ve test yapmayı bırakıyordum.Bugün 13. günüm. Benim 2 ay klomen+catlatma iğnesi 2 ayda aşılama ile denedik. Yumurtlama oldu doktor kontrolünde ama gebelik oluşmadı. Kilo problemim benim de yok. Burda yorumlarda bi yerde okudum belirtisiz pco da yumurta kalitesiz olabilir diye acaba doğru mu o yazılan ona takıldım. Uzun zamandır ovulasyon testi yapmıyordum doktora gittiğim için. Yaptığımda pik görüyordum. Ardından silinmemiş de görüyordum ama devam etmiyordum. Merak ettim bu sefer pikten sonra da deneyecegim.
Canm bendede pco vardı ve aşırı inatçıydı klomen +çatlatma kullandım olmadı iki defa aşılama yaptım yine olmadı en son gittigin doktor ovulasyon testini önerdi ve o ay müjdeli haberi aldım bence sen ovuya devam et ama pikten sonra sakın bırakma ben pikten sonra 1 hafta daha kullandım hep silik çıktı biz pcolu olsak bile bazı aylar yumurtluyoruz belki yakalarsın ovulasyon testiyleMerhaba arkadaşlar. Benim âdetlerim düzenli 28 günde bir. 2 yıldır hiç hamile kalmadim malesef. Doktora gittim ve doktor sağ yumurtaligimin pco görüntüsünde olduğunu söyledi. Ama pco nün internette yazan hiç bir belirtisi yok bende. Bundan iki yıl önce ovulasyon testi kullanıyordum adetimin 12 ve 13. günü pik gösteriyor ve çatliyordu yumurta. Aklıma birkaç soru takıldı.
1. Pco yumurta kalitesi etkiler mi?
2. Doktorum pco olan hastalarda ovulasyon testinin yanlış göstereceğini söyledi. Hep çift çizgi çıkar gibi bişey dedi. O yüzden ovulasyon testini önermedi. Ama benim sürekli pik göstermiyordu test. Ben de doktor zaten testi önermiyor diye didismedim doktorla. Böyle bir şey duydunuz mu?
İnşallah en kısa zamanda Sağlıkla gebelik haberi alırsınız. Benimde birkaç gündür silinmiş olarak görüyorum testi. Benimde iyice kafam karıştı. İnşallah hepimiz biran önce istediğimize kavuşuruzBugün 13. günüm. Benim 2 ay klomen+catlatma iğnesi 2 ayda aşılama ile denedik. Yumurtlama oldu doktor kontrolünde ama gebelik oluşmadı. Kilo problemim benim de yok. Burda yorumlarda bi yerde okudum belirtisiz pco da yumurta kalitesiz olabilir diye acaba doğru mu o yazılan ona takıldım. Uzun zamandır ovulasyon testi yapmıyordum doktora gittiğim için. Yaptığımda pik görüyordum. Ardından silinmemiş de görüyordum ama devam etmiyordum. Merak ettim bu sefer pikten sonra da deneyecegim.
Amin canm çok teşekkür ederim Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin. Ama bir doktora güvenme derim başka doktorlarada bir danış. Ben aşırı zayıf olmama ragmen bende vardı doktorlar bile şaşırmıştıTesekkur ederim umut oldunuz bana. Inşallah kavuşurum ben de artık, pco muyum o bile belli değil sanki belirsizlik yoruyor insani. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bebeginizi
Merhaba, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Acaba hangi marka ovulasyon testi kullandınız?Canm bendede pco vardı ve aşırı inatçıydı klomen +çatlatma kullandım olmadı iki defa aşılama yaptım yine olmadı en son gittigin doktor ovulasyon testini önerdi ve o ay müjdeli haberi aldım bence sen ovuya devam et ama pikten sonra sakın bırakma ben pikten sonra 1 hafta daha kullandım hep silik çıktı biz pcolu olsak bile bazı aylar yumurtluyoruz belki yakalarsın ovulasyon testiyle
Tesekkur ederim Allah razı olsun darısı bütün isteyenlere inşallah Labaquick marka kullandımMerhaba, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Acaba hangi marka ovulasyon testi kullandınız?
Amiiin çok teşekkür ederim bende o markayı almıştım. Devam edeyim bari yapmaya önümüzdeki ay yine belki yakalarımTesekkur ederim Allah razı olsun darısı bütün isteyenlere inşallah Labaquick marka kullandım
Devam et canm pes etme ben 3 buçuk yıldır isteyip 2 yıl tedavi görüp kendiliğinden oldu pes etmedim inşallah herkes evladına kavuşur. Bu ay pik gördün mü canmAmiiin çok teşekkür ederim bende o markayı almıştım. Devam edeyim bari yapmaya önümüzdeki ay yine belki yakalarım
Ay evet gördüm ama tam çözemedim zaten ilk kez ovulasyon testi yaptım bu ay o da böyle çıkınca buradan bir arkadaş sende pko mu var diyiince gittim doktora. Sizce iki kere mi pik gördüm yoksa pko o yüzünden mi? Sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallahDevam et canm pes etme ben 3 buçuk yıldır isteyip 2 yıl tedavi görüp kendiliğinden oldu pes etmedim inşallah herkes evladına kavuşur. Bu ay pik gördün mü canm
Ben vajinusmusu yeni yendim, halen de bazen ilişki yaşayamıyoruz. Bana da size söylediği gibi sağ tarafımın pco görünümlü olduğunu söyledi. Siz böyle yazınca korktum. Henüz2 kez ilişkiyi başardık ama yaşım 36. Ve kilom varTesekkur ederim umut oldunuz bana. Inşallah kavuşurum ben de artık, pco muyum o bile belli değil sanki belirsizlik yoruyor insani. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bebeginizi
Hayır o görünüm yüzünden değil. Çünkü her aşılama en az 3 olgun yumurta oldu ve doktor kontrolünde catlatildi. Benim anladığım görünümlü demek pco nün hafif etkiledi var sanırım bizde.Ben vajinusmusu yeni yendim, halen de bazen ilişki yaşayamıyoruz. Bana da size söylediği gibi sağ tarafımın pco görünümlü olduğunu söyledi. Siz böyle yazınca korktum. Henüz2 kez ilişkiyi başardık ama yaşım 36. Ve kilom varovulasyon testi 2 gündür yapıyorum adetimin 5. günü bugün yumurtlama olmadı. Sizin aşılamanın tutmaması o görünüm yüzünden mi? Ben de doktorun dediğini anlamadım, görünümlü ne demek acaba
Her ay düzenli adet oluyorum. Üstteki mesajı yazdıktan sonra yumurtlama oldu ovu. testinde. Pco görünümlü dedi ama ben hiç belirtisini yaşamıyorum. Belirtisini yaşamasam da pco luyum diyebilir miyiz acabaHayır o görünüm yüzünden değil. Çünkü her aşılama en az 3 olgun yumurta oldu ve doktor kontrolünde catlatildi. Benim anladığım görünümlü demek pco nün hafif etkiledi var sanırım bizde.
Pko olanlar iki kez mi pik görüyorlar?Ay evet gördüm ama tam çözemedim zaten ilk kez ovulasyon testi yaptım bu ay o da böyle çıkınca buradan bir arkadaş sende pko mu var diyiince gittim doktora. Sizce iki kere mi pik gördüm yoksa pko o yüzünden mi? Sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Siz ovu da yumurtlama gördünüz mü?Hayır o görünüm yüzünden değil. Çünkü her aşılama en az 3 olgun yumurta oldu ve doktor kontrolünde catlatildi. Benim anladığım görünümlü demek pco nün hafif etkiledi var sanırım bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?