PCO ve soğan kürü kızlar bi bakınn

Anladim canim o zaman ben adetten 7 gun sonra baslayayim cunku bende adet sorunu yokda pko var onada iyi geliyormus hersey icin teşekkür ederim.Iyi günler

soğan küründe bugün son günüm. bu akşamda yaptığımda 15 günlük serüvenim bitmiş olacak ve daha sonrasında 7-10 gün kadar daha yapacağım. inofolic aldım yarında ona başlayacağım. sabah 1 akşam 1 olacak şekilde kullanıcam sanırım. pkoluyum ve 1,5 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk istememize rağmen olmadı aslında pekte uğraşmadım. klomen vs. tabikide kullandım ama pek yararı olmadı :) bakalım sonuçları buradan sizlere de yazarım mutlaka. inofolic'e yarın başlayıp 2 kutu bitirip tekrar soğan kürüne başlayacağım bu arada :)

Sonuclarinizi bekliyoruz Rabbim insallah isteyen herkese hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin

arkadaşlar günaydııııınnnn :) soğan kürüm biteli 2 gün oldu herhangi bir durum henüz yok. inofolic'e de pazar günü başladım yani oda 2. günü. soğan kürümün bitiminde ne olur ne olmaz diye yaptığım gebelik testiyse negatif.. bende son durumlar bunlar :) sizlerde ne var ne yok bakalım anne adayları

Kızlar selam :) yok henüz yapmadım. Benimde cuma bitmişti soğan kürü, hâlâ adet olmadım. Eşim öğle arasında eve geliyor gelirken test al dedim bakalım bir iki saat içinde yapmayı düşünüyorum :) rüyalarıma kadar girmeye başladı ya, bu sabah oğlum olmuştu rüyamda

Ayyy canim insallah hayirlisiysa hakkinizda pozitif cikar sonucun haberlerini bekliyoruz

Canim bazen.idrarda cikmiyor hasta olmazsan kan testi yaptir bence

Canim bazen.idrarda cikmiyor hasta olmazsan kan testi yaptir bence
Birkaç gün daha bekleyeyim bakayım. Bende öyle düşündüm canım. Soğan kürü cuma bitti, son ilişkimizin üzerinden 1 hafta geçti. Çok Yen'i olabilir mi ki. Ya da bana öyle geliyo belki de Regl olurum yakında, göğüslerim de hafif sertlik var dünden beri. Sen de denemiş miydin soğan kürş canım

Sogan kuru son gecen ay denedim adetim duzenliydi daha dgrusu 3- 4 aydir cok duzenli gidiyordu sogan.kurunu denedigim gecen.ay gecikti doktora gittim polikistik over oldugunu soyledi ve inofolic verdi 2.ayda klomen verecegini soyledi suan ilac kullandigim icin sogan.kuru yapmiyorum bide gecktirdigi icin benimkni kullanmak istemiyorum galiba:-(

Hayırlı
hayırlısı olsun inşallah Can'ım bende doktora gitmedim daha. Hayırlısıyla bebişleri alalım inşallah kucağımıza. Senin evlendiğin ne kadar oldu

1 yil 4 ay canim biz 1 yil dusunmedik 4 aydir dusunuyoruz.Dedigin gibi hayirlisiyla kucagimiza aliriz bebislerimizi insallah:)

Aaa benim de öyle olmasınnnn heyecanlandım bak şimdi aynı senin gibi çünkü :)
İnşallah vardır. Benim adetlerin hiç düzenli olmadı. Adetten neredeyse6, ay sonra hamile kaldım ama bebeğimi dusurdum. Dusukten 40 gün sonra kesik kesik geldi 15 gün filan. Bebek olmasıyla her şey bitmiyor maalesef devamı daha sancili. Dusuk özellikle düşman basina

Yaa, çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah çok bekletmeden yeniden gelir bebişiniz

1 yil 4 ay canim biz 1 yil dusunmedik 4 aydir dusunuyoruz.Dedigin gibi hayirlisiyla kucagimiza aliriz bebislerimizi insallah:)
Bende bir süre korunmayı düşünüyordum sonra vazgeçtim canım, zaten pco var hemen olmaz diye düşündüm gerçekten de öyle. Sizin tam zamanı aslında inşallah hayırlısı hadi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…