merhaba hanımlar.bende pco hastası oluyorum sanırım.sol yumurtalığımda ufak bi şekilde varmış.35 günde bir adet olurum vücudumdakıllanma var.8 ay doğum kontrol hapı kullandım.bıraktıktan sonra 8 . ayda hamile kaldım fakat ben doktora ilacı bıraktıktan 7. ayda gittim tedaviye gerek yok bi sene bekle dedi.başka bi doktor yumurtlama zamanı çağırdı beni ya yumurtan yok yada erken oluşmuş dedi.bunun üzerine tüp bebek merkezinde baş hemşire olan kuzenimi aradım bana yumurtlama bazı aylar olmya bilir ama hiç olmaz deneme dedi klomen içmemi söyledi.yumurtlama olması gereken günde ben şansımı bi deniyim diye 5 gün içtim oysaki adetin 3 günü başlanıyor.ve hastalanmadım hamileymişim.malesef 7 haftalıkken kürtaj oldum boş gebelik.doktorum bidaha 2-3 ay sonra başlayın denemeye dediama ben onaklomen içtiğimi söylediğim halde bi tedaviye gerek görmedi.pco şuan görünmüyo dedi.bunlar gidermiki kürtajda falan onu merakediyorum.tekrar bi 8 ay oyalanmak istemiyorum çünkü.böyle bişey yaşayan varmı? bide kürtajdan ne kadar sonra hamilekaldınız