Pco

çok teşekkür ederim anladığım kadarı ile ilk on beş hafta benden faydalanıyordu şimdi kendininkini kullanıyor değil mi.O süre zarfında normal aralıkta idim şimdi yeni yeni üst sınırı geçtim.ama doktorum uzmana yönelendirmedi bizzat sordum sorun varsa gidim diye.bakalım bu ayki tahlilde ne der.insan hep tedirgin anne olmak zor.

Evet canim oyle. Benimde bir kere degerim az oynadi. 15 haftayi gectigi icin problem yok demisti dr ilac dozunu ayarladi. Gebelikte oynayabiliyor Bu ay mutlaka baktir. Drun yonlendirir Hamilelikte bilmiyorum yeniyormu arastirirsin bir. Dogumdan sonra Emzirmede dereotu ye. Hem troidleri dengede tutuyor hem süt yapiyor.

evet dere otunu kullanmak iyi fikir salatalara falan katarım hiç yoktan.bebeğin sağlığı benimkinin iki katı önemli :)

Slm arkadaşlar pco luyum eşimin morfolojisi %3 doktorlar kendiliğinden hamile kalabileceğimi söylediler hep.1 yil icinde 1 dusuk birde kimyasal gecirdim.2yil cabalamama ragmen tekrar hamile kalamadım. bir sürü doktora infertiliteye gittim 2 defa aşılama yapıldı negatif.otlar çaylar pekmezler nafile.sonunda tüp bebek yapmaya karar verdik.eşim kredi çekti.adet günümü bekledim.olmadım meğer hamileymisim:)mucizem gerçekleşti.şimdi allah bağışlarsa 7 haftalık hamileyim.bence 2 ay inofolic combi mavi kapsül,glifor ve coraspirin kullanmıştım onlarında faydası oldu bana.doktorunuza bu ilaçları danışın. demem o ki umudunuzu asla yitirmeyin dua edin.yaradan ol dedikten sonra hersey olur.en umutsuz olduğum anlarda bu sitede umut ışığı aradım.şimdi bende sizlere umut ışığı olabilirsem çok mutlu olurum.allah isteyen herkese evlat nasip eylesin

Var canım forumdada Örnekleri mevcut ama bende pcoyum ve hala bişey yok
merhaba bende de pco çıktı bu ayıda sayarsak 4 kez çatlatma iğnesi oldum ama sonç hep hüsran yine adet belirtileri başladı. anladığım kadarıyla siz hamile kalmışşınız. tedavi oldunuz mu acaba bilgi verirseniz çok seviniri. sizide tebrik ediyorum ayrıca sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

Çatlatma iğnesiyle falan hiç uğraşma.ben rahim filmden sonra hemen hamile kaldım ve bu ay aşılama olacaktı ama Rabbimin mucizesi işte.filmden sonra bir çok pcolu hamile kalıyor ve benim tüplerimde açık Olmasına rağmen

Ben :)

Hem de 2. Bebeğim.

Glukofen ile yumurtlamam daha mümkün oldu.

Tedavi olmadı başka da.

Sumaklı soğan yedim her gün. İncir bir de . Isırgan çayı günde 2 fincan. Hiç ummazken hamile kaldım.

İlkinde nasıl kaldım bilmiyorum ama kendiliğinden oldu

Rahim filminin ne etkisi oluyorms bende 3. Kez dencm olmazsa cektrrm bnde
Ben bi kaç kişiden duydum ki bende de aynısı oldu iki kere klomen kullandım ama olmamıştı doktor aşılamadan önce film isteyince çekildim sonrası hamilelik oluştu.birde inofolic combi de iyi geliyor benim adetimi de bi kaç ay düzenlemişti inşallah sizlere de iyi gelir Rabbim aratmasın isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…