• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PCOliler hamilelik tedavisi için ANKARADA DOKTOR TAVSİYE EDEr MİSİNİZ?

ae2510

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
59
0
86
Zonguldak
pco hastasıyım ve kilomda fazla.yaşım ilerliyor.bir an önce bebiş istiyorum.ama tedavi görmem lazım.ankarada bu konuda iyi bir doktor tavsiye eder misiniz?ben ahmet erdem duydum gazide ama karar veremedim...

pco hastasıyım ve kilomda fazla.yaşım ilerliyor.bir an önce bebiş istiyorum.ama tedavi görmem lazım.ankarada bu konuda iyi bir doktor tavsiye eder misiniz?ben ahmet erdem duydum gazide ama karar veremedim...

merhaba arkadaşım bende kendimi bildim bileli aynı şekilde pcosluyum :sinifsinif: yaklaşık 2 yıldır prof.dr.feride söylemez e gidiyorum özel muayenehanesine,her şekilde yardımcı oluyor,merak ettiklerini sıkılmadan cevaplıyor,çok anlayışlı bir dr.ank üniversitesi cebeci tıp fakültesinde öğretim görevlisi,bir tetkik olduğunda hastaneye direk muhatap olacağın doktora yönlendiriyor,ücreti 200 tl..çocuk tedavisine başladık şimdi ilk aydayız,bakalım daha sonuç yok,olsa onu da söylerdim :)) :kedi:

ben su an gazi ahmet erdem e gidiyorum.su AN MEMNUNUM.YALNIZ ARTIK ÖZEL MUYANE DE BAKIYOR.MALİYETİ YÜKSEK.HER AY 250 VERİYORUM.ŞU AN İĞNE
TEDAVİYE BAŞŞLADIK

ben su an gazi ahmet erdem e gidiyorum.su an memnunum.yalnız artık özel muyane de bakıyor.maliyeti yüksek.her ay 250 veriyorum.şu an iğne
tedaviye başşladık

bende ahmet erdeme gidicem büyük ihtimalle muayene ücreti çok gerçekten. Peki tahlillere de ayrı ücret mi veriliyor gazi de yapılabiliyor mu ?

kusura bakma yeni gördüm.ahmet hocaya kasımdan beri gidiyorum.tahlileri hastanede yapıyor.hatta yarın aşılamam var o da hastanede olacak.ilaç ve iğneler iiçin raporda çıktı.ama ahmet hoca yakında gazi hastanesinden ayrılacak galiba.o zaman naparım bilmiyorum.çünkü ahmat hoca çok iyi biri.pek herseyi çok ince ayrıntısına kadar anlatmaz.ama nedense bende bu işi biliyor izlenimi var.ve ben ona güveniyorum..seninde hakkına hayırlısı.umarım hersey iyi olur hepimiz için...

inşallah olumlu olur cnm aşılaman ben de nisan sonuna randövu aldım,doktoru herkes övüyor, bakalım ne olacak?herşeyin hayırlsııı...bir de rapor hastaneden mi çıkarılıyor, kaç günde çıkar?

Benim evim uzak olduğu için,kendi tc no alıp kendi hastanede halletti.hemen hemen 1 hafta içinde çıkıyor.sonra gidip aldım.hemen iğne yazdı ve basladık.bende pko var.ve saolsunlar yumurtalarım inatçı benim 1 yumurtam 25 -30 güne yakın bir zamanda büyüdü.ama hemen iğne tedavisine gecer mi bilemem.bende 2 ay ilaç denedi.sonrasında senin evin uzak gelmen sorun.bu ay iğneye gecelim dedi.sana ne der bilemem.

anladım cnm benim evime yakın hastane ben de de pco var ilk defa gidicem doktora, endişeliyim biraz ama hayrılısı olsun herşeyin...

hiç endişelenme inan çok sakin çok iyi bir doktor.ben genellikle tek başıma gidip işlerimi halledip geliyordum..

hiç endişelenme inan çok sakin çok iyi bir doktor.ben genellikle tek başıma gidip işlerimi halledip geliyordum..

ben de gitmeye başladım ahmet hocaya gerçekten çok sakin ama pek açıklama yapmadı olsun yine de güven veren bi mizacı var yumurta takibi olcak bana klomene başladık inşallahhh çok uğraşmadan gelir bebişimmm sen ne yaptınn?:34::emir_bebek:

benim geçen ay aşılamam tutmadı.biraz canım sıkıldı ama zaten ilk aşılama pek herkesde hemen tutmazmıs.bu ay dinlen dedi.haziranda gideceğim.

bende hiçbirşey demiyor diye ilk zamanlar canım sıkılmıştı.ama zamanı gelince konusuyor.az ama öz diyor ve o seni rahatlatıyor.benim pco var.tek sorun bu olsun.halledilmeyecek birsey yok.sadec biraz zaman dedi.bakalım.hepimize nasip eder inşallah...

anladım cnm hayırlı zamanda gelsin inşalllahhh bebişinn.ben de de pco var sabırlı olmak gerek, stres en büyük düşmanı dedi ve klomen verdi adetin 3. günü gidicem yumurta takibiyle bismillah dedik bakalım... aşılamadan sora dinlenme aşamasında ilaçların etkisiyle hamile kalanlar çokkk inşalllah sen de onlardan biri olursun

arkadaşlar ben de ankaraada iyi bir doktor arıyorum ahmet erdeme gidiyosunuz galiba memnunmusunuz ne kadar ücret alıyor hangi hastanede çalışıyor yoksa muayenehanesi mi var bir de ben aşılamayı raporla yaptırıcam ücretsiz yani emekli sandığına mensubum da ben doktor bunu kabul ediyormu? ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Back
X