PCOliler hamilelik tedavisi için ANKARADA DOKTOR TAVSİYE EDEr MİSİNİZ?

ben daha yeni başladım tedaviye,ahmet erdem sakin bi doktor ayrıntı vermiyor ama rahatlatıyor muayeden mutlu çıkmamı sağlıyor. özel muayenehanesinde bakıyor 250 tl ücreti aşılama için ne kadar tutar bilemiyorum yapılmadığı için henüz, yumurta takibi aşamasındayım daha aşılama ileriki aşamaymış.

merhaba uzun suredır takıpdeyım bende bebıs ısteyenlerdenım 3yıllık evlıyım 1yıldır bebek ıstıyoruz adet duzensızlıgım var öncesınde 1yıl özel bı hastanede tedavı oldm ama ılacla sureklı adet oldurdular hıcbır sonuca ulasamadık doktorumn dedıgı sende hıcbır sorun yok normal sartlarda gebe kalırsın oldu eşim muayne oldugunda sperm sayısı az cıkdı (8milyon )eşimın gıtmıs oldugu doktor dırek tup bebek olcagı baska turlu bebek sahıbı olamıycamızdıı baya arasdırdım kıme gıdebılırm napabılırız dıye tabı hergun aglamakdan gözler sısmıs vazıyette :S mehmet ahmet erdem beyı duyduk aslında nasıl bıseydırkı kımle konussam onları önerdı gecen hafta cuma gunu ıcın randevu aldık gıttıgımde baya hızlı gecdı konuları dırek soru cevap muayne etmek ıstedı muayne sonrasında bende yasıma oranla (yaşım 24) yumurta sayımın cok az oldugunu cok acill tedavı edılmesı gerekdıgını ılerkı yıllarda kalmayabılecegını ırsi olabılecegını söyledı canım acıdıı ıcımm acıdı hemm eşimde hem bende sorun anlıycanız aşılama önerdı ılkınde olmassa dırek tup bebek dıyo gözlerm doluyo suan canm acıyo nasıl olcak nasıl yapcam nasıl bırsurec beklıyo bılmıyorum ama bildigim tek sey nolur yalvarırırm dua edın bize

bende pko hastasıyım 9 yıldır.2 sendeır ahmet hocaya gıdıorum klomen kullandım 2 ay sonra sureçeker uzdı ıgneye geçtık aşılam oldum ilk aşılamam tutmadı ama çok sukur rabbıme 2. aşılamamda bebgım tutundu bana once rabbım sonra ahmet hocaya sonsuz sukur... doktorumdan çok memnunum evet fazla konuşmuo ama işinin ehlı doktorlardan çok sakın çok iii.tavsıye edrım arkadslar ve umudunuzu yıtrmeyın ben 3 yıllık evlıyım 2 sene tedavı gordum sonra skur geldı bebgım 31 haftalık oglum gobüşümde suan onun gelmesını beklıorum s-dort gozle darısı sıze inşşşşş

ben de hamileyim arkadaşlar 6 ayımız biticek inş bu ay.yumurtlama sorunum kistlerim vardı klomen ve çatlama iğnesi ile tutundu bebişimiz. sabırlı olmak ve çok takmamak gerekiyor çünkü ben 9 ay boyunca hep stres yapmıştım düşüne düşüne ve inanın olmayınca bıraktım kendimi heralde hiç bebek sahibi olamıcam die.gebe kaldığım ay ilaçları kullandım filan ama başka başka planlar yaptım kendimi gezmeye vurdum eşimde çok destek oldu bu arada ve unuttuk ikimizde olacağı varsa olur düşünmicez artık dedik ve o ay gebe olduğumu öğrendim.kendimi o kadar sakındığım aylarda yok incir kürü yok soğan kürü yok bilmem ne içtiğim aylarda olmadı ama dediğim gibi herşeyi bırakıp Allaha bıraktıktan sonra oldu.stres en büyük düşman biliyoruz ki Allah hepimizin yardımcısı olsun en kısa zamanda bebişlerimize kavuşmamız dileği ile...

Back
X