pcolu olup ilk bebekten sonra ikinci bebek için yine tedavi endişesi yaşayanlar

bende aynı durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum,hayıt hapının adını yazmışsın,ben tohumunu kullandım fayda görmedim ne bileyim,bende kilo veremiyorum

Canım yanlış mı hatırlıyorum sen bu ay klomen kullancam mı demiştin ? ya da düşünüyormuydun ne yaptın merak ettim ? Hadi bu kiloyla aşılama ya da klomenle hamile kaldım diyeyim bir benim gebeliklerim riskli geçiyor nasıl olacak bilmiyorum.. Sıkıntı valla herşeyi oluruna bırakmak geliyor içimden. hayırlısı..

Canım yanlış mı hatırlıyorum sen bu ay klomen kullancam mı demiştin ? ya da düşünüyormuydun ne yaptın merak ettim ? Hadi bu kiloyla aşılama ya da klomenle hamile kaldım diyeyim bir benim gebeliklerim riskli geçiyor nasıl olacak bilmiyorum.. Sıkıntı valla herşeyi oluruna bırakmak geliyor içimden. hayırlısı..

yok hayır ben bütün tedavileri 3ay önce bıraktım,daha fazla uğraşmak istemedim çok yıpratıcı 1,5sene denedim,birazda bitkisel yolları deneyeceğim,adetim gelir gelmez incire başlayacağım,bu tedavilerin stresinden çocuğumla ilgilenemiyorum,bıraktım gitti artık hayırlısı olsun

Back