Selam cnm hoşgeldin aramıza bnde incir kullanıyorum bu ay ama havuçsuz bak aktarlarda ki ilaçlar işe yaramiş ve keçi boynuzu da çok iyi erkekler için allahım hayırkısıyla nasip eder inşanlah cnmmerhaba ben yeni katıldım aranıza...inşahhh hayırlısıyla alırız bebeklerimii kucağımıza....ben eşimde hareketli sperm hiç yoktu..dr bize saçma sapan nette satıla o tuaf ilaçlardan verdi.sonra benim içime sinmedi araştırdım aktardan bi macun alıyoruz bide çakşır kökü suyu içiyo sabah akşam.bşr kavanozdan sonra tekrar sperm testi yaptırdık ileri hareketli sıfırdan %22 oldu...bende de troit var levitron kulanıyorum bide süt hotmonu yüksek çıktı...inci havuç kürüne başladım kaç gün yapmam gerekiyo....çok uzun yazdım
Sende pco yokmuydu kız BN mi yanliş hatırlıyorumAynen oyle canim. Ciddi bir sorun yok ama gebelikte yok dahaca .. Gercekten kafa dagitmaya cok ihtiyacim var. 22 yasindayim ve sadece annem kayinvalidemle gorusuyrm. Arkadas komsu vs. Yok .. Bunaliyrm bazen bunada takiliyrm degisik yaa ;(
evet canim pko var bende de .. Ama doktor üç ayda olur dedi buyuk oranda.. Birde bende ilthap filan cikti bu ay antibiytik kullaniyrmSende pco yokmuydu kız BN mi yanliş hatırlıyorum
Bnde senin gibiyimRukiyecik senin drumun yine de iyi ailen yakiidaysa istedigin an gidebilirsin benim ailem 1200km uzakta arkadas komsu yok 4 yila yaklasicak artik iyice cocuk ozlemi h
bastiriyor tedavisi burda yok bir sinavdan geciyoruz rabbim hakiyla gecebilmemizi nasip etsin
Sende ailenden uzakta misin canim ?Bnde senin gibiyimmaalesef hep evdeyim nerde yaşiyorsun cnm Bnm
O cnm inşanlahEvet
evet canim pko var bende de .. Ama doktor üç ayda olur dedi buyuk oranda.. Birde bende ilthap filan cikti bu ay antibiytik kullaniyrm
evet cnm Londra da yaşiyoruzSende ailenden uzakta misin canim ?
Ya cnm şükret yine bir otobüs biner gidilir BN iki buçuk senedir londradayım çok özledim ailemi vizem yok gitmem imkansız onlarda gelemiyorErzincandayim canim ailem istanbulda sen nerdesin ailen nerede? Uzaklik cok zor canim
ılkguz ben şu an 104 kiloya kadar çıktım arkadaşım bu kiloya yiyerek değil malesef kortizon lu bir ilacın sonucunda ulaştım öyle ki ben yemek yemeyi bile unutan bu sebepten defalarca bayilik hastanelik olan bir insanım ama buna rağmen şu an kilo veremiyorum spor yapıyorum ama nafile tiroit lerin hiç calismiyor levitron kullanıyorum birde insülin direnci var pco olanlarda oluyormuş bu şeker hapı banada verdi ama nafile bikere çok aşırı kabızlık var bende bazen 15 günde bazen 10 günde tuvalete giderin yani anliyacagin dua ya çok ihtiyacım var bütün vücut dengemi o kortizon lu ilaç bozdu ben çok zayıftım normalde muminin mumine ettiği dua kabul olur benim dualarımda bundan sonra sizde varsınız buradaki tüm kardeşlerim sizlerde bana ederseniz çok sevinirim sevgilerleFeriha ben istanbul dogma buyume ama erzincana evlendim is dolayisiyla burada ist oranla imkanlar kisitli arkadasima soylicem ama onun kocasi ameliyat oldu trakya uni hastaesinde sanirim duzelmedi doktorda cok onemli boyle durumlarda onumuzdeki ay bulent tirasta tup bebek yapmaya baslicak bahsedicem bu durumdan senin peki kilon kac arkadasim ben yillar once tedavi olmustum cerrapasanin doktorunda o beni zayiflatmisti bi deri bi kemik kalmistim seker hapinada baslamistim ama ama sonra biraktim tedaviyi simdide zayiflamaya calisiyorum ama cok randimanli degilim
Doktorum kilo vermemin çocuk tedavisinde çok önemli olduğunu söylüyor ama olmuyor sizden ricam bana bunun içinde dua edin kardeşlerim ne olur
Arkadasim uzulme bende diyetisyene gittim 2 ay once diyet verdi ama yapamiyorum seker hapini iciyorsun baska sekerin bir damlasi girmiyor vucuduna kahveme bitkisel tatlandirici kullaniyorum ki seker bizde yumurta catlamasina karsi direnc gosteriyormus bide ben cok super bi spor aleti almistim kilo alinca 1 hafta onla spor yapiyorum 2-3 kilo verdiriyor ama bu aralar ne diyetimi ne spor yapabiliyorum ama o alet muthis bisey esim hemen anliyor spor yatigimi vucut cok guzel sekilleniyor piyasadaki bir suru pahali aletlerden ucuz ve kullanisli eger uygularim dersen sana benim pco liler icin hazirlanmis diyet listemi gondereyimılkguz ben şu an 104 kiloya kadar çıktım arkadaşım bu kiloya yiyerek değil malesef kortizon lu bir ilacın sonucunda ulaştım öyle ki ben yemek yemeyi bile unutan bu sebepten defalarca bayilik hastanelik olan bir insanım ama buna rağmen şu an kilo veremiyorum spor yapıyorum ama nafile tiroit lerin hiç calismiyor levitron kullanıyorum birde insülin direnci var pco olanlarda oluyormuş bu şeker hapı banada verdi ama nafile bikere çok aşırı kabızlık var bende bazen 15 günde bazen 10 günde tuvalete giderin yani anliyacagin dua ya çok ihtiyacım var bütün vücut dengemi o kortizon lu ilaç bozdu ben çok zayıftım normalde muminin mumine ettiği dua kabul olur benim dualarımda bundan sonra sizde varsınız buradaki tüm kardeşlerim sizlerde bana ederseniz çok sevinirim sevgilerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?