• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcolular Buraya

banada doktorum fostimon iğne verdi ama önce rahim filmi çektirmem gerekicek çok korkuyorum kızlar aranızda hiç rahim filmi çektiren varmı birde bu iğneyi kullanan varmı kilo yapıyormuş kullandığımız iğneler maleseff bende 68 kiloyum 70 kilodan düştüm diyet ve spor yaparak ama vücudum adet göremediğimden şiş maleseff
allah hepimizin yardımcısı olsun

merhaba kızlar ben de pcoluyum.2 defa klomen ve çatlatma iğnesiyle tedavi oldum ve sonuç negatif.bu ay incir kürü denemeyi düşünüyorum olmazsa ekimde aşılama yaptıracam..

BENDE PKOLUYUM BENİDE ARANIZA ALIN NASIL KURTULCAZ Bİ İLLETTEN BEBİŞİMİZ OLMUYO ONU YÜZÜNDEN...........ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN.:ecrin_bebek:

kızlar bende pcoluyum ve hamileyim,yaptığım özel bişey yok sadece 15 gün soğan kürü yapmıştım,dua ettim bide,Allah isteyen herkese nasip etsin,,,

herkese merhabalar bende pcoluyum çapa tıpta tedavi görüyorum hormon testi normal çıktı şimdi rahim filmi çektircem bende çok korkuyorum inş.kolay atlatırım:( glucophage 850mg.ilk bi hafta günde yarım attım ikinci hafta doktorum günde 1 e çıkardı daha sonra sabah 1,akşam 1 iç dedi içiyorum bakalım bende bi yan etki yapmadı adetlerimde düzene girdi bu hap sayesinde.105 kilo idim ne yapsam zayıflayamıyodum rejim eziyetti benim için fx15 die bi zayıflama hapı duydum kullandım gerçekten faydasını gördüm 3 ay geçti tam 16 kilo verdim ve bıraktım doktor dahada kilo vermelisin diyo işte böle kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun inş.

kızlar haftaya cerrahpaşada rahim filmi çektircem randevu aldım,kağıtta mesane dolu halde geliniz yazıyor anlam veremedim,ayrıca doktorun yarım saat öncesi ağrı kesici,kas gevşeltici,antibiyotik filan önerisi olmadı acaba ağrı kesici atayımmıki diyorum biraz olsun rahat geçer hiç olmazsa yardımmmmm:(

Bende PKOluyum bebiş olmuyorr..Olsun ne yapayım PKO-LUU-OLMAKT-BİR-AYRICALIKTIRalkisalkisalkis alkisalkisalkis:roflol:.

evet 73 le hamile kalmıştım.ama tedaviyle klomen tedavisiyle.çatlatma iğnesi filan olmadan kalmıştım aslında doktorda beklemiyodu.doktora gittiğimde yumurta takibi için. bu ay kesinlikle olmaz işe yarar yumurtan yok demişti.ben o ay hamile kalmışım fakat pco lu olduğum için adet olmayınca yine düzensizlik var deyip doktora gittim adet olamadım deyince yinede her ihtimale karşı test yaptı ve pozitif çıktı. doktor inanamadı ki biz nasıl inancaktık.biz de inanamadık defalarca test yaptık o gün hepsi pozitif çıktı. sonra ultrasonda görünce inandık.şimdi 1 yılı geçti tedavi görüyorum yine fakat olmuyo.hayırlısı ALLAH tan.bu ay iğne tedavisine başladık.gonal f. aşılama olca m inş. hayırlısı bakalım dua edin benim için[/QUO bebeğin varmış niye bir tane yeter ALLAH ona uzun ömür versin

BENDE PKOLUYUM BENİDE ARANIZA ALIN NASIL KURTULCAZ Bİ İLLETTEN BEBİŞİMİZ OLMUYO ONU YÜZÜNDEN...........ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN.:ecrin_bebek:

gecmiş olsun canım musibet zamanı dua zamanı bol bol dua edelim inş. üztümüze düşeni yapalım gerisi nasip hepinize söyluyorum hayatınızı bebege endekslemeyın bölede hayat güzel demeyi bilin bir özlemın peşinde koşarken elimizdeki güzelliklerin farkında olmayı unutmayın

kızlar bende pcoluyum ve hamileyim,yaptığım özel bişey yok sadece 15 gün soğan kürü yapmıştım,dua ettim bide,Allah isteyen herkese nasip etsin,,,

saglıkla kavusun inş. amin
herkese merhabalar bende pcoluyum çapa tıpta tedavi görüyorum hormon testi normal çıktı şimdi rahim filmi çektircem bende çok korkuyorum inş.kolay atlatırım:( glucophage 850mg.ilk bi hafta günde yarım attım ikinci hafta doktorum günde 1 e çıkardı daha sonra sabah 1,akşam 1 iç dedi içiyorum bakalım bende bi yan etki yapmadı adetlerimde düzene girdi bu hap sayesinde.105 kilo idim ne yapsam zayıflayamıyodum rejim eziyetti benim için fx15 die bi zayıflama hapı duydum kullandım gerçekten faydasını gördüm 3 ay geçti tam 16 kilo verdim ve bıraktım doktor dahada kilo vermelisin diyo işte böle kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun inş.

dr un güzel bi yol izlemiş glucophage ye böle başlamak daha az sıkıntılı olur galiba aklımızda olsun canım fx15 gibi ilaçlar emın ol işe yaramıyo belkiuzun vadede zararlı bile olacak sana o kiloyu verdiren kesinlikle glucophage bah bi 15 kilo daha adetlerin ilaçsız sekilde duzene girecek dusenlı adette dyzenlı yumurtlama demekse başarı budur işte hormonlarında dusenliymiş çok güzel rahım filmi hakkında okuduklaeımızın abartılı oldugunu dusunuyorum arkadasımın baından gecti ve şiddetli adet sancısı gibiydi dedi dayanılmayacak kadar kötu deilmiş demişti aklında olsun

bende pov var.3 yıldır olmuyor.1 defa aşılama başarısız

inş. bidahaki sefere basarılı olacak anım hatta dogal yolla hamile kalırsın inş. önce moralını inancını yıtırme gerisi gelir

Bende pko belasıyla uğraşıyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun çok zorrrrrr

merhaba ben de ilk regl oldugum yillatdan beri düzensizlik vardi, sonradan pcos oldugunu ögrendim... sadece dogum kontrol hapi kullandigim yillarda düzenliydi regl dönemlerin, simdi bebek istedigimizden birakim, ilk 4 ay düzenli gitti sonrasinda hersey alt üst tekar 2-3 aya bir... en son temmuz ortasi olmustum, sogan küründen bahsediliyor diye (alternatif tibba pek inanmadigim halde) gecen cumartesi basladim, carsamba regl oldum :dance: tesadüf mü, gercekten soganin etkisi mi bilmiyorum... sizin gelismeleri merak ediyorum... ben arada bir yeni gelisme oldugunda anlatirim

slm daisy66 çooook merak ediyorum yaş kaç ya bu soğan kürü bu kadar mı etkili kaç yıllk evlisiniz hiç tedavi oldunuzm u bu arada hayırlı olsun bebeğiniz

bende soğan kürünü kullandım ama düzenli yapamadım.ama yinede adetlerim baya bi düzene girmişti 4 aydır falan ama ondan sonra bir sürüde bitki çayı içtim. bırakıca yine adetim geçti 2 aydır olmuyor bebek istiyoz olmuyor.hayıt tohumunu denicem hormonları dengeliyormuş. bakalım hayırlısı.

bende varım... otuz yaşındayım ve 13 senedir aynı...adet olamıyorum forlitalle söktürüyoruz kilo kıllanma herşey var üç ssenelik evliyim çocukta olmuyor ne yapıcam bilmiyorum kaçtane doktora gittik sonuç hep aynı ama allahtan umut kesilmez devam doktora hasekinin kadın doğumunu çok methetiler özelller bir işe yaramadı şimdi oraya gidicem bakalım hayırlıs....tedavi olan varsa yazsın arkadaşlar

Selam Arkadaşlar. Bende PKO luymuşum. Çünkü ben bunu hamilelik ve düşükten sonra öğrendim. 3 yıllık evliyiz.ılk etapta kendi isteğimiz ile korunmuştuk.Daha sonra eşim askere gitti ve ben doğum kontrol ilacını 5 ay bıraktım. Akabinde hemen hamile kaldım.Ama malesef 12. gebelik haftasında bebeğin 9 haftalık gelişim gösterip kalbinin durduğunu öğrendik ve zorunlu bir kürtaj geçirdim. Kürtaj sonrası adetim düzene girmeyince doktora gittim ve PKO olduğumu söyledi. Kilo sorunum yıllardır var ama adet düzensizliği yılda birkaç kez gecikme şeklinde olmuştu. Kürtajdan sonra rahimin toparlanma sürecini bekliyoruz. Henüz bir tedaviye başlanmadı.PKO da düşük oranını artıran bir durummuş.Bakalım hayırlısı bekleyim göreceğiz. Ama ben ilk bebekte hastalığımı bilmiyodum ve hiç kafama takmamıştım bebek olayını ve hemen oldu ...

Back
X