• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcolular Buraya

Selam Pcodaşlarım Nasılsınız :Saruboceq:
Benim bünyem ilaçlara cevap vermiyor 7-8 ay klomen 4 aydır glifor içiyorum
Eğer pcoluysanız mutlaka insülin direncini düşeren şeker ilaçı için evet çok sarsıyor ama bünye alışıyor ..

merhaba bende pkoluyu 4 aydır tedav,i görüyorum :( ama artık görmek istemiyorum bunun kürü yada daha kestirme yolu var mı???

herkese merhaba bende pcolulardanım bu ay ikinci tedavimi alıyorum klomen kullanıyorum.bişey soracam size bilen varsa sadece klomenle hamile kalınıyomu iğne olmak gerekmiyormu.doktorum bana iğne vermedi ilk 3 ay klomen sonra klomen + iğne dedi sanki boşuna hormon yüklüyomuşum gibi geliyor okuduğum kadarıyla genellikle iğneli tedaviler başarılı oluyo sadece klomenle hamile kalan varmıııı?

Eğer klomene başlamadan önce Takibini yapıp çatlıyorsa yumurtaların gerek duymamıştır ama çatlatma iğnesi çatlayacağı günü bilindiğinden daha garanti
^Klomenin 6-7 aydan sonrası zararlı neticede hormon yüklü ilaçlar ..

slm arkadaşlar bende polikistikover hastasıyım klomen kullandı gelişmedi şeker ilacıda kullanıyorum 67,5kilom boy169 nasıl sizce zayıflamak için ugraşıyorum ama olmuyo RABBİM HERKESİN ŞİFASINI VERSİN HAYIRLI BEBİŞLER NASİP ETSİN..AMİİİİİİİİİİİİİİN :Saruboceq::CüvCüv::emir_bebek:

kızlar ben pkoluyum yazmıştım bilirsiniz ben şu anda tedavi görmüyorum ama tedaviye başlayacağım ama nerde tedaviye başlasak bilmiyorum önerebileceğiniz avrupa yakasında hangi hastaneler lütfen yardım

arkadaşlar polikistik over miom yada çikolata kistleri düşmanı olan bir şey keşfettim bende pko luyum 2 aydan beri kullanıorum tavsiye ederim sizede içecek kullanıyorum aloe vera ve kistlerim eridi resmen doktorum en son kürtajla temizlencek başka çaresi yok demişti kontrole gittiğimde ne yaptın dedi korktum kötü bişi varmı dedim ne yaptıysan devam et dedi buna ilave olarak arı sütüde kullanıorum

Back
X