Aldım ben netten ellili labquik gibi bişeydi markası ama, olmadı iki aydır, mesela geçen ayın çubukları bunlar, 7de ,9da ve 12 de ilişki var, ama yumurtacıklar güzel değil heralde pco olunca öyle mi oluyokiOvulasyon testleri kullanabilirsin yumurtlama gününü takip etmek için. Ovulasyon testi ben kullanmıştım yumrtanin catlayacagini haber veriyor. San önerim eğer alırsan eczaneden alma pahalı oluyor netten g.g sitesi 20 li 50 li vs adette satıyor daha uyguna geliyor.
Testlerin hep koyu çıkmışAldım ben netten ellili labquik gibi bişeydi markası ama, olmadı iki aydır, mesela geçen ayın çubukları bunlar, 7de ,9da ve 12 de ilişki var, ama yumurtacıklar güzel değil heralde pco olunca öyle mi oluyoki
Ne kadar içiyosun inofolic? Bana sabah 1 akşam 1 dedi doktorum, birde adetin 11. Günü gel kontrole dediBen inofolic kullanıyorum iki haftadır. Onun yanında ovulasyon testi kullanıyorum. Henüz çatlama olmadı
En koyusu 11 gibi geldi. Ters çekmişsin fotoyu yanlış gördüm :)
kaç olmalı ki yumurta acaba,13 e falan küçük dediklerini okumuştum burlardanNe kadar içiyosun inofolic? Bana sabah 1 akşam 1 dedi doktorum, birde adetin 11. Günü gel kontrole dedi
Doktor vermedi bana. Kendim eczaneden aldım. Eczacıda pkolular sabah 2 akşam 2 içmesi lazım dedi.Ne kadar içiyosun inofolic? Bana sabah 1 akşam 1 dedi doktorum, birde adetin 11. Günü gel kontrole dedi
Ben salı gittim 21 mm dedi doktor ama henüz çatlamadıkaç olmalı ki yumurta acaba,13 e falan küçük dediklerini okumuştum burlardan
tekrar gitmedin sanırım benim dün en büyüğü 2 cm di yumurtanın yarın ovitrelle çatlatma iğnesi yapacağım.Ben salı gittim 21 mm dedi doktor ama henüz çatlamadı
Aaaaa.. ben bi kere hamile kalmıştım da kürtajla sonlanmıştı malesef, doktor hamile kalabildiğini gördük, çok yüklenmeye gerek yok dedi, ondan öyle verdi galiba, kutunun ğstünde de günde bir yazıyo, sabah bir akşam bir iyiymiş ozaman:)ortalama:)Doktor vermedi bana. Kendim eczaneden aldım. Eczacıda pkolular sabah 2 akşam 2 içmesi lazım dedi.
Gitmedim canım. Ama çatlayacağı zaman ağrı oluyo kasıkta birde test yapıyorum henüz çatlamadıtekrar gitmedin sanırım benim dün en büyüğü 2 cm di yumurtanın yarın ovitrelle çatlatma iğnesi yapacağım.
Aynen klomen kullandığım ay benimde 5 cm kistim olmuştu adetle gittiGeçen ay klomen kullandim esimin gitmesi gerekiyordu günleri degerlendiremeyecegim için Dr ovitrelle vermedi ve 4.5 cm kist dönüşmüş folikül allahtan regl dönemi yok olmuş. .
Yok, bi kere hamile kalmıştım, kürtajla sonuçlanmıştı, hamile kalabildğini biliyoruz ,birden çok yüklenmeye gerek yok dedi,inofolic deniywlim bi dedi,ama klomen de düşündü,sonra bu aylık bunu deniyelim dediKaliteli yumurta için ınofolic çok iyi geliyor bildiğim kadarıyla... ve klomen kullaniyormusun?
himm test yapıyorsan kaçırmazsin ..inşallah bu ay hamile oluruz.Gitmedim canım. Ama çatlayacağı zaman ağrı oluyo kasıkta birde test yapıyorum henüz çatlamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?