Pcolular nasıl hamile kalabilir??

Chmstry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
528
225
53
38
merabalar,pcolu olup da hamile kalan var mı? Nası yapmalı neler yitip ğçmeli, kürler falan?? Bana doktor inofolic verdi, folik asitin biraz daa artılısıymış, onu denicex bakalım bu ay, var mı kullanan

Ovulasyon testleri kullanabilirsin yumurtlama gününü takip etmek için. Ovulasyon testi ben kullanmıştım yumrtanin catlayacagini haber veriyor. San önerim eğer alırsan eczaneden alma pahalı oluyor netten g.g sitesi 20 li 50 li vs adette satıyor daha uyguna geliyor.

Aldım ben netten ellili labquik gibi bişeydi markası ama, olmadı iki aydır, mesela geçen ayın çubukları bunlar, 7de ,9da ve 12 de ilişki var, ama yumurtacıklar güzel değil heralde pco olunca öyle mi oluyoki

Eklentiler

• IMG_1223.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 70
Ben inofolic kullanıyorum iki haftadır. Onun yanında ovulasyon testi kullanıyorum. Henüz çatlama olmadı

Aldım ben netten ellili labquik gibi bişeydi markası ama, olmadı iki aydır, mesela geçen ayın çubukları bunlar, 7de ,9da ve 12 de ilişki var, ama yumurtacıklar güzel değil heralde pco olunca öyle mi oluyoki
Testlerin hep koyu çıkmış

En koyusu 11 gibi geldi. Ters çekmişsin fotoyu yanlış gördüm :)

Ben inofolic kullanıyorum iki haftadır. Onun yanında ovulasyon testi kullanıyorum. Henüz çatlama olmadı
Ne kadar içiyosun inofolic? Bana sabah 1 akşam 1 dedi doktorum, birde adetin 11. Günü gel kontrole dedi

Ne kadar içiyosun inofolic? Bana sabah 1 akşam 1 dedi doktorum, birde adetin 11. Günü gel kontrole dedi
Doktor vermedi bana. Kendim eczaneden aldım. Eczacıda pkolular sabah 2 akşam 2 içmesi lazım dedi.

Kaliteli yumurta için ınofolic çok iyi geliyor bildiğim kadarıyla... ve klomen kullaniyormusun?

Ben de söylemeden pko da yok klomen kullanıyordum ve de ınofolic ..sonra Dr da klomen yazmaya başladı.

Doktor vermedi bana. Kendim eczaneden aldım. Eczacıda pkolular sabah 2 akşam 2 içmesi lazım dedi.
Aaaaa.. ben bi kere hamile kalmıştım da kürtajla sonlanmıştı malesef, doktor hamile kalabildiğini gördük, çok yüklenmeye gerek yok dedi, ondan öyle verdi galiba, kutunun ğstünde de günde bir yazıyo, sabah bir akşam bir iyiymiş ozaman:)ortalama:)

Geçen ay klomen kullandim esimin gitmesi gerekiyordu günleri degerlendiremeyecegim için Dr ovitrelle vermedi ve 4.5 cm kist dönüşmüş folikül allahtan regl dönemi yok olmuş. .

Kaliteli yumurta için ınofolic çok iyi geliyor bildiğim kadarıyla... ve klomen kullaniyormusun?
Yok, bi kere hamile kalmıştım, kürtajla sonuçlanmıştı, hamile kalabildğini biliyoruz ,birden çok yüklenmeye gerek yok dedi,inofolic deniywlim bi dedi,ama klomen de düşündü,sonra bu aylık bunu deniyelim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…