S SiriusR Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2025 337 55 13 Dün 17:59 Konu Sahibi Konu Sahibi Mira555 #21 Mira555 .!.: Tekrar baktirmadim doktora kanamam basladi dedim o da verdigim ilaclara baslayabilirsin dedi test vs söylemedi tekrar. klomen, femara ve estrofem vermisti. Dun onlara basladim dünden beri kanamam devam ediyor herhalde hamilelik yoktur artik Genişletmek için tıkla... Anladım canım kanamam varsa regldir yüksek ihtimalle Haplarla inşallah sağlıklı bir gebelik olur önündeki zamanlarda güzel düşün güzel olsun inşallah
Mira555 .!.: Tekrar baktirmadim doktora kanamam basladi dedim o da verdigim ilaclara baslayabilirsin dedi test vs söylemedi tekrar. klomen, femara ve estrofem vermisti. Dun onlara basladim dünden beri kanamam devam ediyor herhalde hamilelik yoktur artik Genişletmek için tıkla... Anladım canım kanamam varsa regldir yüksek ihtimalle Haplarla inşallah sağlıklı bir gebelik olur önündeki zamanlarda güzel düşün güzel olsun inşallah
M Mira555 Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2017 42 5 86 37 Dün 18:03 Konu Sahibi Konu Sahibi Mira555 #22 SiriusR .!.: Anladım canım kanamam varsa regldir yüksek ihtimalle Haplarla inşallah sağlıklı bir gebelik olur önündeki zamanlarda güzel düşün güzel olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim inşallah isteyen herkes sağlıkla hayırlısıyla alsın kucaklarına bebeklerini
SiriusR .!.: Anladım canım kanamam varsa regldir yüksek ihtimalle Haplarla inşallah sağlıklı bir gebelik olur önündeki zamanlarda güzel düşün güzel olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim inşallah isteyen herkes sağlıkla hayırlısıyla alsın kucaklarına bebeklerini