PCOS ADET VE HAMİLE KALAMAMA YARDIM LÜTFEN

Mehmetugba

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2021
83
28
18
28
Arkadaşlar bende bir pcosluyum .Adetlerim 4-5 ayda bir oluyordu .6 aydirda çocuk düşünüyoruz ve uğraşıyoruz.Ama bu 6 aylık süreçte adetlerim hemen hemen ilaçsız adet oldum diyebilirim.ama ona rağmen bile herşeyi yapmama rağmen yinede testler hep negatif yani bunun sebebi ne olabilir.Ayrintili bir doktoa gozukcez ama neden olmuyor diye sürekli soruyorum.Birliktede çok fazla bulunmamiza rağmen olmuyor anlmadim

bende pcosluyum 9 aydır deniyorum olmuyor aşırı çaresiz hissediyorum sanki hiç bir zaman çocuğum olmayacak gibi

Merhabalar bende pcosluyum. Pcos demek sabırlı olmak demek oluyor maalesef öncelikle bunu anlayın bence. Pcos ta yumurtlama tam olarak olmadığı için yada her ay düzenli olmadığı için hamile kalmada sıkıntı yaratıyor. Ama bir uzmanla görüşüp yumurta destekleyici ilaçlarla hamile kalmanıza yardımcı olacaklardır . Belki de sıkıntı sadece sizde de olmayabilir eşinizin de kontrol olmasında fayda olabilir. Umutsuzluğa kapılmayın inşallah herşey gönlünüzce olur.

Arkadaşlar bende bir pcosluyum .Adetlerim 4-5 ayda bir oluyordu .6 aydirda çocuk düşünüyoruz ve uğraşıyoruz.Ama bu 6 aylık süreçte adetlerim hemen hemen ilaçsız adet oldum diyebilirim.ama ona rağmen bile herşeyi yapmama rağmen yinede testler hep negatif yani bunun sebebi ne olabilir.Ayrintili bir doktoa gozukcez ama neden olmuyor diye sürekli soruyorum.Birliktede çok fazla bulunmamiza rağmen olmuyor anlmadim
Bende pkosluyum ve ilaç olmadan regl hiç olmuyodum. Evlenince kendiliğinden olmaya başladım ve sizin gibi bi sıkıntıda görünmüyordu. Çocuk için Dr yeni evlisin ama illa olsun istiyorsan folik asit kullan demişti o bir vitaminmiş ve kadınlarda cok yokmuş. İlacı iki ay kullandım ve evliliğimin 6.ayında doğal yolla hamile oldum. O süreçte stresten de uzak durmak gerekiyo. Kafan sürekli çocukla meşgulse sitrese girersin hormonların etkilenir. 2yıl sonrada ikinci bebeğimin haberini aldım. Allah'tan herzsman hayırlısını istemeli. Hiç cocugum olmicak derken iki tane oldu ama simdi babasız büyütüyorum sadece onlar var bnim için Allah'a şükür

Arkadaslar yazdığım bu yazı üzerine direk iyi bir doktordan ayrıntılı muayene için randevu aldım .profoser çok bilgili biriydi.ve aslında benim doğuştan bir bölgede eğimli olması gereken yer düzmüş birleşmiş yani ondan dolayı doktor hamile kalsan bile 99 kere dedi hepsinde düşünürsün dedi kesin operasyon olman gerekiyr dedi çok korkuyrm .sana tedavi için sart ameliya olunca bu durum ortadan klkiyrmus sizdede böyle bir durum çıkan varmı. Kesin bir ayrıntılı muayene olun insan hiç bilmediği şeyler çıkabiliyor

Canım merak etme allah ol der ve olur
benim arkadaşım yumurtaları çatlamamıştı doktora gidip öğrenmiştii çatlamadığını
amaaa sonra hamile kalmışş oyüzden sen sıkıntıetmee benim arkadaşımın bile
zorduu hamile kalmasıı

Canım merak etme allah ol der ve olur
benim arkadaşım yumurtaları çatlamamıştı doktora gidip öğrenmiştii çatlamadığını
amaaa sonra hamile kalmışş oyüzden sen sıkıntıetmee benim arkadaşımın bile
zorduu hamile kalmasıı
İnşallah canım benim ya Allah herkesi n yardımcısı olsun

• Beğen
Reactions: Jou
Back
X