Pcos-femara

dyvs

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2023
205
151
23
30
Merhaba kızlar ocak 2de kimyasal gebeliğim sonlandu ardından aylardır adet döngüm 50-60 günü buluyor. Geçen ay 62.gün adet oldum ve doktor femara verdi 5 gün iki adet kullandım ama kontrole gitmedim ovulasyon testleri de kafamı çok karıştırdığı için 3 günden sonra yapmadım. Son adetim 28 nisanda başlamıştı. Şuan döngümün 32.günü sabah erken gebelik testi yaptım negatif. Peki femara adet düzenine etki eder mi böyle bir deneyim yaşayan var mı? Yoksa ben beklemeli miyim adet olana kadar

Merhaba Femara veya klomen nerdeyse aynı ilaçlardır femaranın daha etkili olduğunu söylüyorlar .. benim daha önce klomen öyküm var :) bu tarz ilaçlar yumurtaları olgunlaştırır ve yumurtlama yaptırır Buda ilaç sayesinde oluyor yani bu tarz ilaçlar aynı zamanda kist yapabiliyor bazı kişiler adetle atabilirken Bazısında da. Büyük kist yapabiliyor o yüzden kontrolleri düzenli şekilde yapmanızı ve kafanıza göre bu ilaçları kullanmamanızı öneririm

Keşke kontrole gitseydiniz çatlatma iğnesi verirdi. Pcos olarak genel sorunumuz çatlamaması kist olması zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…