Pcos hamile kalanlar

serife12

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2020
81
19
8
28
Hanımlar merhaba Bende pcos var 2 kere klomen ve 1 çatlatma iğnesi kullandım fakat sonuç olumsuz doktor başka ve daha etkili Daha yan etkileri olan bi tedaviye başlıcaz dedi benim gibi olup hamile kalan varmı nasıl bi tedavi süreci bu yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Daha etkili aşılama ve tüp kalmış zaten. İnş gerek kalmaz canım tez vakitte kalırsın. Eşin test verdi mi

Ben de pcos um . Klomen kullandım işe yaramayinca doktor femaraya gecti o çok daha etkiliymis . Çatlatma ignemi de oldum bekliyorum . Genelde klomenden sonra femara deneniyor . Ama eşinin de test vermesi önemli .
Rabbim sana da bana da isteyen herkese de tez zamanda versin inşAllah

Ahhh amin allahım tek istediğim bu rüyalarıma giriyor artık

Çatlatma iğnesinden önce klomen mi kullandınız gonol f mi..bende de pcos var gonol f sonrası çatlatma iğnesi ile hamile kaldım oğlum 4 yaşında

Bendede pcos var canm. Doktor tedavi olmadan hamile kalamazsin demisti. Ama tedavisiz oldu cok sükür. Bildigim kadariyla kilolu olunca dahada zorlasiyormus. O yüzden fazla kilon varsa vermeye calış mutlaka. İnsallah en kısa zamanda kavusursun bebegine umudunu kaybetme

Bende pcos um rahim filmi+gonal f ve ovitrelle sonrası hamile kaldım çok şükür.
Allahım sizlere de nasip etsin

Bende polikistik overim iki gebeligim de tedavisiz oldu
Tedavi olmadan zor demişti doktor catlatma ignesi önermişti bende o sırada gebelik düşünmediğim icin tedaviye baslamadim ama nede olsa olmuyomus diye korunmadim da gebe kaldim 2. Gebeligim de kızımı sütten kestikten 1 ay sonra oldu yine tedavisiz dogum kontrol hapını kullanıyodum unuttuğum günler oldu tuttu

Hatta 2. Gebeligimde doktorumu degistirmistim arkadaşımdı kd cu muayene ederken baktı herseyime ' kimdemis polikistik overler hamile kalamaz bak ikinci gebelik demişti

Stresin cok etkili olduğunu düşünüyorum amann olmuyomus nede olsa deyip salınca kendimi oluverdi

Yaşın kaç kac yıldır evlisin vs bilmiyorum ama acele etme bazi konularda bence yada doktorunu değiş yan etkisi olan bi tedavi dedigin ne bilmiyorum ama 2 defa klomenden kullanıp hemen başka ağır tedavilere girme derim ben

Canım merhaba bendede pcos var ve 2 defa klomen ve 2 defa çatlatma iğnesi kullandım ılk klomen iğne de 7 ymurta 4tane olgundu 2. Denemede 8 ymurta 4 oldu da ama ikisindede gebelık yasanmadı eşim degerleri normal cıktı.. Doltorumjz aşılama tavsıye ettı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…