Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh amin allahım tek istediğim bu rüyalarıma giriyor artıkBen de pcos um . Klomen kullandım işe yaramayinca doktor femaraya gecti o çok daha etkiliymis . Çatlatma ignemi de oldum bekliyorum . Genelde klomenden sonra femara deneniyor . Ama eşinin de test vermesi önemli .
Rabbim sana da bana da isteyen herkese de tez zamanda versin inşAllah![]()
Vermedi bayramdan sonra gidicekDaha etkili aşılama ve tüp kalmış zaten. İnş gerek kalmaz canım tez vakitte kalırsın. Eşin test verdi mi
Çatlatma iğnesinden önce klomen mi kullandınız gonol f mi..bende de pcos var gonol f sonrası çatlatma iğnesi ile hamile kaldım oğlum 4 yaşındaHanımlar merhabaBende pcos var 2 kere klomen ve 1 çatlatma iğnesi kullandım fakat sonuç olumsuz doktor başka ve daha etkili Daha yan etkileri olan bi tedaviye başlıcaz dedi benim gibi olup hamile kalan varmı nasıl bi tedavi süreci bu yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Aynen ya ne zaman bitacek bu sorunlar bilmiyorumPko nun azılısından geliyorum. 4 çocukluyum. Hiççç üzülmeyin. Bildiğim bütün pko lular anne oldu. Kilo, cilt, saç sorunları yaratıyor onlar daha sinir.
Hanımlar merhabaBende pcos var 2 kere klomen ve 1 çatlatma iğnesi kullandım fakat sonuç olumsuz doktor başka ve daha etkili Daha yan etkileri olan bi tedaviye başlıcaz dedi benim gibi olup hamile kalan varmı nasıl bi tedavi süreci bu yardımcı olursanız çok mutlu olurum