- 15 Haziran 2025
- 77
- 8
- 1
- 23
- Konu Sahibi ruyaaaaaaaa
Pcos hastasıyım gebe kalmak istiyorum ne yapmam lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç senedir evlisin ve ne zamandır korunmuyorsunuz?Pcos hastasıyım gebe kalmak istiyorum ne yapmam lazım
9 aydır evliyim hiç korunmadım
Aşırı katılıyorum kesinlikle Q10 çok iyi en az 3 ayYumurta kalitenizi artıırmalısınız. 4000 mg inositol, omega 3, q10, folik asit. Ovülasyon testiyle yumurtlama gününüzü değerlendirin
Pcos hastasıyım tedavisiz gebe kaldım öncelikle yapmamız gereken fazla kilomuzdan kurtulmak bu süreçte 18 kilo verdim muhakkak yürüyüş yapmamız gerek bir çok şey yaşadım bu süreçte rahim filmi çekildim sayısız ilaç iğne tedavisi gördüm artık en son raddeye geldik doktorum artık tüp bebek yapmamız gerek dedi bende 2 ay ara vermek istedim çok sıkılmıştım ilaçlardan ara verdiğim ay kendiliğinden gebe kaldım 1 hafta önce öğrendim gebe olduğumu 7 haftalık hamileyim ama hiç gebe olduğumu düşünmedim 1 kuru adet söktürücü agri kesici antibiyotik kullanmısım bilmeden mide bulantılarım bir türlü kesilmediği için umutsuca test yaptım ve kıpkırmızı çift çizgiyi gördüm çok şükür birde ara verdiğim süreçte çocuk olmaz diye kendimden o kadar emindim ki eşimle ilişkiye girdiğimde hiç çocuk beklentisi yoktu keyfi yapmıştım o yüzden çok düşünmeyin ben çok düşünüyordum iğne tedavilerinde 2 haftayı beklemek çok zordu ama aklınızdan atarsanız daha iyi olur daha 9 aylık evliymişsiniz yeni zaten ben 3 yıllık evliyim stres yapmayın sağlığınıza dikkat edin olur en umutsuz beklentisiz anda süpriz yaptı bana bebeğim inşallah seninde ve gebelik isteyen bütün kadınlara nasip eder RabbimPcos hastasıyım gebe kalmak istiyorum ne yapmam lazım
Merhabalar bende 3 aydır denedim düzenli ama hiç korunmadık 1 yıldır evliyiz özelde bir doktora gittim çatlamamış yumurtalar gördü yumurtalıkta pcos gördüm ben dedi rahim filmi önerdi ben düzenli regl olan biriyim ovulasyonla çatlamayı da gördüm geçen ay her ay hissederim yumurtlamayı bekarkende öyleydi pek inanamadım pcos tam olarak nasıl oluyor ve tedavinin işleyişi nasıl bilgilendirir misiniz birazPcos hastasıyım tedavisiz gebe kaldım öncelikle yapmamız gereken fazla kilomuzdan kurtulmak bu süreçte 18 kilo verdim muhakkak yürüyüş yapmamız gerek bir çok şey yaşadım bu süreçte rahim filmi çekildim sayısız ilaç iğne tedavisi gördüm artık en son raddeye geldik doktorum artık tüp bebek yapmamız gerek dedi bende 2 ay ara vermek istedim çok sıkılmıştım ilaçlardan ara verdiğim ay kendiliğinden gebe kaldım 1 hafta önce öğrendim gebe olduğumu 7 haftalık hamileyim ama hiç gebe olduğumu düşünmedim 1 kuru adet söktürücü agri kesici antibiyotik kullanmısım bilmeden mide bulantılarım bir türlü kesilmediği için umutsuca test yaptım ve kıpkırmızı çift çizgiyi gördüm çok şükür birde ara verdiğim süreçte çocuk olmaz diye kendimden o kadar emindim ki eşimle ilişkiye girdiğimde hiç çocuk beklentisi yoktu keyfi yapmıştım o yüzden çok düşünmeyin ben çok düşünüyordum iğne tedavilerinde 2 haftayı beklemek çok zordu ama aklınızdan atarsanız daha iyi olur daha 9 aylık evliymişsiniz yeni zaten ben 3 yıllık evliyim stres yapmayın sağlığınıza dikkat edin olur en umutsuz beklentisiz anda süpriz yaptı bana bebeğim inşallah seninde ve gebelik isteyen bütün kadınlara nasip eder Rabbim
Bu arada hangi şehirdesiniz
Pcosda tüylenme kilo artışı adet düzensizliği ve muayenede polikistik görüntüsü olunca pcos demektir benim bir yakınımda düzenli adet oluyor ama gebe kalamıyor doktora gitti pcos demiş buna gizli pcos diyorlar bende saydığım bütün belirtiler vardı çok zordu gittiğim ilk doktor tüp bebekle bile olmaz demişti çok şükür olduMerhabalar bende 3 aydır denedim düzenli ama hiç korunmadık 1 yıldır evliyiz özelde bir doktora gittim çatlamamış yumurtalar gördü yumurtalıkta pcos gördüm ben dedi rahim filmi önerdi ben düzenli regl olan biriyim ovulasyonla çatlamayı da gördüm geçen ay her ay hissederim yumurtlamayı bekarkende öyleydi pek inanamadım pcos tam olarak nasıl oluyor ve tedavinin işleyişi nasıl bilgilendirir misiniz p
Bana rahim filmi önerdi memlekette gitmiştim kuzenimin doktoruna 15 bin dedi çektiremedim ona göre bir yol izlicektik döndüm bende eve ayın 30 unda başka doktora gidicem şuam bir enfeksiyon atlatıyorum geçsin gel dedi henüz başlayamadım yani tedaviye yumurta oluşuyor çatlıyor ama gebe kalamadım eşimden sperm testi de istedi bu arada onuda vericez ay sonuna belli olacak tedavimPcosda tüylenme kilo artışı adet düzensizliği ve muayenede polikistik görüntüsü olunca pcos demektir benim bir yakınımda düzenli adet oluyor ama gebe kalamıyor doktora gitti pcos demiş buna gizli pcos diyorlar bende saydığım bütün belirtiler vardı çok zordu gittiğim ilk doktor tüp bebekle bile olmaz demişti çok şükür oldu
İnfertilte alanında uzmanlaşmış bi doktora görünmenizde fayda var
Rahim filminide anestezi ile çekilin çekilmek istiyorsanız çünkü kendinizi biraz kasınca bile açık olan tüpün kapalı olma ihtimali varmıs o yüzden doktorum anestezi ile çekileceksin demişti
Eşinizde sprem testi verse iyi olur zaten doktorlar istiyor sperm testi
Doktorum bana şöyle bir tedavi uygulamıstı ben adet olamıyorum Tarlusal ile adet olmuştum
Yumurta geliştirmek için 1 adet dekort iğne vuruldum, klomen,femara, b12 vitamini ve folik asit kullanıyordum 5 kullanıp bıraktım sabah akşam yumurta geliştikten sonrada ovritelle çatlatma iğnesi vuruldum öyle ilerledi sürecim doktorunuz size nasıl bir tedavi uyguladı bahseder misiniz
Bide bol yürüyüş yapın yumurta gelişiminde çok faydalı ayrıca yürüyüş yaparken nefes yolu ile vücuttaki kötü toksinler yok oluyor doktorum birde bunu demişti bana
Evet çok iyi olur test vermeniz ben antepte şubat ayında 10 bine çektirmiştim malesef hem sperm testi hem rahim filmi çok pahalı bunların hepsi para bu arada yaşınız kaçtıBana rahim filmi önerdi memlekette gitmiştim kuzenimin doktoruna 15 bin dedi çektiremedim ona göre bir yol izlicektik döndüm bende eve ayın 30 unda başka doktora gidicem şuam bir enfeksiyon atlatıyorum geçsin gel dedi henüz başlayamadım yani tedaviye yumurta oluşuyor çatlıyor ama gebe kalamadım eşimden sperm testi de istedi bu arada onuda vericez ay sonuna belli olacak tedavim
31 canım yaşım evet biraz fazla rahim filmiEvet çok iyi olur test vermeniz ben antepte şubat ayında 10 bine çektirmiştim malesef hem sperm testi hem rahim filmi çok pahalı bunların hepsi para bu arada yaşınız kaçtı
Bende 22 yaşındayım umarım burda gebelik haberinizide alırız31 canım yaşım evet biraz fazla rahim filmi
İnşallah canım sen gençsin daha maşallah ben geç evlendimBende 22 yaşındayım umarım burda gebelik haberinizide alırız
İlaç tedavisi ve beslenme değişikliği benim sürecim böyle ilerliyorPcos hastasıyım gebe kalmak istiyorum ne yapmam lazım
Hatay’da yaşıyorum benPcos hastasıyım tedavisiz gebe kaldım öncelikle yapmamız gereken fazla kilomuzdan kurtulmak bu süreçte 18 kilo verdim muhakkak yürüyüş yapmamız gerek bir çok şey yaşadım bu süreçte rahim filmi çekildim sayısız ilaç iğne tedavisi gördüm artık en son raddeye geldik doktorum artık tüp bebek yapmamız gerek dedi bende 2 ay ara vermek istedim çok sıkılmıştım ilaçlardan ara verdiğim ay kendiliğinden gebe kaldım 1 hafta önce öğrendim gebe olduğumu 7 haftalık hamileyim ama hiç gebe olduğumu düşünmedim 1 kuru adet söktürücü agri kesici antibiyotik kullanmısım bilmeden mide bulantılarım bir türlü kesilmediği için umutsuca test yaptım ve kıpkırmızı çift çizgiyi gördüm çok şükür birde ara verdiğim süreçte çocuk olmaz diye kendimden o kadar emindim ki eşimle ilişkiye girdiğimde hiç çocuk beklentisi yoktu keyfi yapmıştım o yüzden çok düşünmeyin ben çok düşünüyordum iğne tedavilerinde 2 haftayı beklemek çok zordu ama aklınızdan atarsanız daha iyi olur daha 9 aylık evliymişsiniz yeni zaten ben 3 yıllık evliyim stres yapmayın sağlığınıza dikkat edin olur en umutsuz beklentisiz anda süpriz yaptı bana bebeğim inşallah seninde ve gebelik isteyen bütün kadınlara nasip eder Rabbim
Bu arada hangi şehirdesiniz
Ben de 23 yaşındayımBende 22 yaşındayım umarım burda gebelik haberinizide alırız