Pcos ile aşılama yaptıran var mı

birisie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2025
39
3
1
27
Kızlar merhaba. Yarın aşılama yaptıracağım. Fakat ben de pcos endometriozis var ayrıca sol tüp tıkalı. Bu şekilde aşılama ile gebe kalanlarınız var mı aranızda?

Ben 3 kez yaptırdım pcos var sol tüp kapalı malesef olmadı tıp bebeğe geciyoruz

Kızlar merhaba. Yarın aşılama yaptıracağım. Fakat ben de pcos endometriozis var ayrıca sol tüp tıkalı. Bu şekilde aşılama ile gebe kalanlarınız var mı aranızda?
Merhaba aşılamanız gerçekleşti mi acaba?

Yazarım tabiki ama ihtimal çok düşük çünkü tüplerden biri tıkalı ve pcos endometriozis var ben de

Açıkcası doktor biraz beni bu konuda korkuttu 2 aşılama yaparız sonra hemen tüp bebeğe geçeriz dedi ben de umutsuzluğa kapıldım.

Değişik bi süreç ilk defa aşılama yaptırdım bi bilinmezlik içinde bekliyorum

Eğer imkansız olsaydı doktor direkt tüp bebek derdi daha çok para kazanacak hem tüp bebekten öyle düşün üzülme.Benİm amh değerim 5.8 pcos başlangıcı dedi doktor ama fazla olması aşılama için iyiymiş

Pcos ilk aşılamada hamile kaldım. Klomen değil Femara başlasın doktorunuz

Devlet hastanesine gittim açıkçası gittiğim doktorda prof. Tüp bebeğe geçmeden iki aşılama yapalım gibi konuştu. Fazla olması derken amh değerinden mi bahsediyorsunuz

Benim de pcos, 2 erken gebelik dusugu baya titiz calisti doktorum. Prp yapti rahim kalinligini ayarlamak icin, letrozole ve gonal f 3 gun kullandim 75 doz. Bugun asilamam oldu herkesin durumu farklilik gosterebiliyor dua edelim birbirimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…