Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba aşılamanız gerçekleşti mi acaba?Kızlar merhaba. Yarın aşılama yaptıracağım. Fakat ben de pcos endometriozis var ayrıca sol tüp tıkalı. Bu şekilde aşılama ile gebe kalanlarınız var mı aranızda?
Evet çarşama günü yapıldıMerhaba aşılamanız gerçekleşti mi acaba?
Bende de var tüplerim açık ama niye düşük olsun kötü düşünmeyinYazarım tabiki ama ihtimal çok düşük çünkü tüplerden biri tıkalı ve pcos endometriozis var ben de
Devlet hastanesine gittim açıkçası gittiğim doktorda prof. Tüp bebeğe geçmeden iki aşılama yapalım gibi konuştu. Fazla olması derken amh değerinden mi bahsediyorsunuzEğer imkansız olsaydı doktor direkt tüp bebek derdi daha çok para kazanacak hem tüp bebekten öyle düşün üzülme.Benİm amh değerim 5.8 pcos başlangıcı dedi doktor ama fazla olması aşılama için iyiymiş
Bana gonol f ve ovitrella verdi kullandımPcos ilk aşılamada hamile kaldım. Klomen değil Femara başlasın doktorunuz
Bende öyle kullandım dün aşılamam yapıldıBana gonol f ve ovitrella verdi kullandım
İnşallah tutar. Rabbim güldürsün yüzünüzüBende öyle kullandım dün aşılamam yapıldı![]()
Neden aşılama yaptırdınız rahatsızlığınız mı vardıBende öyle kullandım dün aşılamam yapıldı![]()
Hepimizin yüzünü güldürsün rabbimNeden aşılama yaptırdınız rahatsızlığınız mı vardı