TabikideAllah analı babalı büyütsün inşallah. Bikaç sorum olabilir mi acaba size süreciniz benle aynı olduğu için merak ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TabikideAllah analı babalı büyütsün inşallah. Bikaç sorum olabilir mi acaba size süreciniz benle aynı olduğu için merak ediyorum
Sizde tüp tıkalı dediniz dimi yani tüplerinizden biri mi tıkalıydı?Tabikide
Kistin kaç cm olduğunu bilmiyorum ama 2 yıldır deniyorduk ilaç tedavisi oldum gebelik oluşmadı tuplerimin 2 tanesi tikanikti sag tarafin açıldığı söylendi hsg den sonra ama sol taraf açılmadı ve rahme yapisiktiSizde tüp tıkalı dediniz dimi yani tüplerinizden biri mi tıkalıydı?
Bide endometriozis kistiniz kaş cm di
Son olarakta ne kadar süredir bekliyordunuz bebek
Bunları soruş amacım o kadar umutsuzluğa kapıldım ki her ay olumsuzu görmek beni çok yıprattı bide üstelik bu rahatsızlıklarım
Rica ederim. İnşallah güzel haberler alırsınızTeşekkür ederim. Benimde sol tüp hsg ile açıldı sonra tekrar kapandı sıvı birikimi sebebiyle bizde düşüneli 1 yıl oldu. Bana umut oldunuz.
Özellikle üçüz olmasına çok şaşırdım. Genetik yatkınlığınız mı vardı acaba
Benim de bugün 11. Gün silik çizgi çıktı sanırım iğnenin etkisi değildir iğne olalı 13 gün olduAmin inşallahben adet oldum sanıp gitmemiştim hatta doktora çok dikkatli olunması gerekiyor aslında
Ne güzel. Bence gebesiniz. İlk aşılamanız mı?Benim de bugün 11. Gün silik çizgi çıktı sanırım iğnenin etkisi değildir iğne olalı 13 gün oldu
Evet ilk aşılamamNe güzel. Bence gebesiniz. İlk aşılamanız mı?
13. Günde pek iğne etkisi kalmiyormusBenim de bugün 11. Gün silik çizgi çıktı sanırım iğnenin etkisi değildir iğne olalı 13 gün oldu
Yarın tekrar yapacağım bakalım çıkacak mı13. Günde pek iğne etkisi kalmiyormus
14. Günde kan istemedilermiYarın tekrar yapacağım bakalım çıkacak mı
Gözünüz aydınEvet ilk aşılamam
Doktor 13. Gün test yapabilirsin dedi14. Günde kan istemedilermi
Yarın da bi test yapayım ozaman içime sinecek şimdi sevinmek istemiyorum hemenGözünüz aydın
Pozitif düşünün ne düşünürseniz o olur :)Yarın da bi test yapayım ozaman içime sinecek şimdi sevinmek istemiyorum hemendaha önce kimyasalım var
İnşallahhhPozitif düşünün ne düşünürseniz o olur :)
Umarım bu değildir öyle. İyi düşününYarın da bi test yapayım ozaman içime sinecek şimdi sevinmek istemiyorum hemendaha önce kimyasalım var
Direk kan verin benceYarın da bi test yapayım ozaman içime sinecek şimdi sevinmek istemiyorum hemendaha önce kimyasalım var
Yarın veririm büyük ihtimalleDirek kan verin bence