• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos ile aşılama yaptıran var mı

Sizde tüp tıkalı dediniz dimi yani tüplerinizden biri mi tıkalıydı?
Bide endometriozis kistiniz kaş cm di
Son olarakta ne kadar süredir bekliyordunuz bebek
Bunları soruş amacım o kadar umutsuzluğa kapıldım ki her ay olumsuzu görmek beni çok yıprattı bide üstelik bu rahatsızlıklarım

Sizde tüp tıkalı dediniz dimi yani tüplerinizden biri mi tıkalıydı?
Bide endometriozis kistiniz kaş cm di
Son olarakta ne kadar süredir bekliyordunuz bebek
Bunları soruş amacım o kadar umutsuzluğa kapıldım ki her ay olumsuzu görmek beni çok yıprattı bide üstelik bu rahatsızlıklarım
Kistin kaç cm olduğunu bilmiyorum ama 2 yıldır deniyorduk ilaç tedavisi oldum gebelik oluşmadı tuplerimin 2 tanesi tikanikti sag tarafin açıldığı söylendi hsg den sonra ama sol taraf açılmadı ve rahme yapisikti

Teşekkür ederim. Benimde sol tüp hsg ile açıldı sonra tekrar kapandı sıvı birikimi sebebiyle bizde düşüneli 1 yıl oldu. Bana umut oldunuz.
Özellikle üçüz olmasına çok şaşırdım. Genetik yatkınlığınız mı vardı acaba

Teşekkür ederim. Benimde sol tüp hsg ile açıldı sonra tekrar kapandı sıvı birikimi sebebiyle bizde düşüneli 1 yıl oldu. Bana umut oldunuz.
Özellikle üçüz olmasına çok şaşırdım. Genetik yatkınlığınız mı vardı acaba
Rica ederim. İnşallah güzel haberler alırsınız ♥️
Pkos vardı bende. Ne eşimin tarafinda ne de benim tarafımda çoğul gebelik yok :)

Maşallah o zaman üçüne sağlıkla alın kucağınıza çok teşekkür ederim sorularıma yanıt verdiğiniz için❤️

Eklentiler

• IMG_8702.webp
    IMG_8702.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 6
Back
X