Pcos ile tedavisiz hamile kalan var mı

Glnglnkr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2022
65
15
3
30
Kızlar merhaba. Pcos ile tedavisiz hamile kalan var mı ? Doktora gittim. Pcos var ama yumurtalıkların benzinlik gibi hiçbir sorun yok dedi. 3 ay oldu korunmuyoruz. Hala gebelik olmadı. Boyum 1.74. kilo fazlalığım var. 86 kiloyum. Pcos için kilo önemliymiş.

Kilo vermen gerek.
Benim pcos vardı. Kilo problemim yoktu. Doktorum olsaydı ilk kilo vermekle başlardık demişti.

Denediğim ilk ay hamile kalmıştım. Kan pıhtılaşmasından kaybettim.
Sonrasında da 4 ay doktorda yumurtalık takibi yaptırdım olmadı. Doktor değiştirdim 1 ayda hamile kaldım.
Gynositol vitamin kullandım 20 li. Ve çatlatma iğnesi yaptı. Çok şükür nasip oldu.

Kilo vermen gerek.
Benim pcos vardı. Kilo problemim yoktu. Doktorum olsaydı ilk kilo vermekle başlardık demişti.

Denediğim ilk ay hamile kalmıştım. Kan pıhtılaşmasından kaybettim.
Sonrasında da 4 ay doktorda yumurtalık takibi yaptırdım olmadı. Doktor değiştirdim 1 ayda hamile kaldım.
Gynositol vitamin kullandım 20 li. Ve çatlatma iğnesi yaptı. Çok şükür nasip oldu.
Size bir soru sorabilir miyim🌺
Bende adetler düzenli ama pko görüntüsü var bende 1aydır gynopol kullandım gynositolle aynıymış bende regl düzenlsizliği yaptı bilginiz var mı🥲

Size bir soru sorabilir miyim🌺
Bende adetler düzenli ama pko görüntüsü var bende 1aydır gynopol kullandım gynositolle aynıymış bende regl düzenlsizliği yaptı bilginiz var mı🥲
Hiç bilmiyorum ben 20 gün kullandım. Hamile kaldım sonrasında

Merhaba. Bende de PCO vardı. Hep hamile kalamam diye düşünüyordum( aslında engel olmadığını biliyorum ). Tedavi olmam gerekir diye düşünüyordum. Ama pcos için bir tedabi uygulanmıyor bildiğim kadarıyla. Çok şükür hiçbir şeye gerek kalmadı şu an 15 haftalık hamileyim. Olmaz olmaz diye bir şey yok :) içinizi ferah tutun Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin isteyen herkese 🤍

Back
X