Pcos kilo verince hamile kalınır mı?

zeynaaaabl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2025
5
1
1
28
Merhaba arkadaşlar ben 28 yaşındayım 2 çocuğum var ikiside kilom 75 civariyken oldu.doğumdan sonra kilo aldım ve 91 kiloya çıktım oğlum şuan 5 yaşında yeni bir bebeğimiz olsun istiyoruz pcos kilo verince çocuk olur denilmişti diyet yaptım ve 70 kiloya indim güncel kilom bu pcos olup kilo verin hamile kalanlar varmı?

Merhaba nasıl düşürdün bu kadar hep zayıfla dediler en az 75 olman gerekiyor dedi bende 92 kilodan 87 ye kadar düştüm ama burda takıldım kaldım neler yapıyorsunuz

Merhaba nasıl düşürdün bu kadar hep zayıfla dediler en az 75 olman gerekiyor dedi bende 92 kilodan 87 ye kadar düştüm ama burda takıldım kaldım neler yapıyorsunuz
Canım düzenli yürüyüş yaptım yağlı şeyler hiç tüketmedim aylardır abur cubur tatlı unlu hamur işleri yemiyorum ekmekte dahil yağ olarak sadece arada avakado yiyorum bide sürekli hareket halindeyim benimde takildigim dönemler oldu ama sonrası hep geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…