Pcos lekelenme hamile miyim ?

zenanaz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2025
13
6
1
27
Merhaba arkadaşlar
Ben pcosluyum
Adetim 1 ay olur 1 ay olmam
En son 20 martta oldum nisan boş geçti
Cinsel birliktelik yaşadık 15 nisanda test yaptım negatifti umursamadım
Ama şu son 4 gündür çok ciddi mide bulantım var sabah akşam hiç bişey yiyemedim uyku halim var sürekli halsizim ve 2 gün önce de kahverengi lekelenme oldu sizce test yapmalı mıyım ?

Merhaba arkadaşlar
Ben pcosluyum
Adetim 1 ay olur 1 ay olmam
En son 20 martta oldum nisan boş geçti
Cinsel birliktelik yaşadık 15 nisanda test yaptım negatifti umursamadım
Ama şu son 4 gündür çok ciddi mide bulantım var sabah akşam hiç bişey yiyemedim uyku halim var sürekli halsizim ve 2 gün önce de kahverengi lekelenme oldu sizce test yapmalı mıyım ?
Bence test yapın olabilir

Bende de pcos var geçen aylarda aynısınbaşıma geldi kiste dönmüştü yumurtam ondan lekelenme oluyordu umarım sizin ki gebeliktendir❤️🌺🤲

Keseyi gördünğz mü benimde 4 haftalık ne zaman gitsem kese görünüyor
Ben ilk bebeğimde görmüştüm 4 haftalıkken keseyi 6 haftalık da kalp atışını duymuştum daha gitmedim doktora salı günü gideceğim

Ben ilk bebeğimde görmüştüm 4 haftalıkken keseyi 6 haftalık da kalp atışını duymuştum daha gitmedim doktora salı günü gideceğim
Benim gün içinde regl olacak gibi sancım oluyor ama şiddetli değil tatlı tatlı sancı gibi normal mi

Benim gün içinde regl olacak gibi sancım oluyor ama şiddetli değil tatlı tatlı sancı gibi normal mi
Bende yaşadım bende düzensiz diye her an adet olacak mışım gibi bekliyordum takip et bakalım regl ne zaman

Back
X