• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos-letu-ovitrelle

tuuceek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
kızlar yardım… ovitrelle sonrası 10. Gün erken gebelik testim bu şekilde çıktı. Daha önce böyle olup da gebelikle sonuclanan var mı? Yarın yine test yapacağım 12. Gün ile karsılastırmak icin ama meraktan duramıyorum

Eklentiler

• IMG_6387.webp
    IMG_6387.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 116
kızlar yardım… ovitrelle sonrası 10. Gün erken gebelik testim bu şekilde çıktı. Daha önce böyle olup da gebelikle sonuclanan var mı? Yarın yine test yapacağım 12. Gün ile karsılastırmak icin ama meraktan duramıyorum
Adetinize kaç gün var

Adetinize kaç gün var
Adetim düzensiz normalde 18 günü bile bulurdu arası. En son 20 martta adet gördüm zaten sonra ilaca başladık. Bu sabah yine test yaptım böyle çıktı 12. Gün
IMG_6395.webp

İnşallah🥺 Allah isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla nasip etsin umarım sen de en kısa sürede çift çizgiyi görürsün🌸
Canım bir şey soracağım ben de 25 nisanda ovitrelle oldum şu an 7. Gün ama hiçbir şey yok ve iğne olduktan sonra da hiç kasıklarda ağrı batma falan olmadı. Akıntım bile olmadı doğru düzgün. Senin bu zamanlarda bi belirti var mıydı? Şu an sadece her regl öncesi karnımdan bağırsaklarımdan ses gelirdi o var bir de yediklerim hep rahatsız ediyor beni midem şiş gibi

Canım bir şey soracağım ben de 25 nisanda ovitrelle oldum şu an 7. Gün ama hiçbir şey yok ve iğne olduktan sonra da hiç kasıklarda ağrı batma falan olmadı. Akıntım bile olmadı doğru düzgün. Senin bu zamanlarda bi belirti var mıydı? Şu an sadece her regl öncesi karnımdan bağırsaklarımdan ses gelirdi o var bir de yediklerim hep rahatsız ediyor beni midem şiş gibi
Evet kasıklarımda batma hissediyordum özellikle oturup kalkarken garip bi ağrım oluyordu. Bide inanılmaz bi karın şişliğim vardı bildiğin üç aylık gibiydi göbeğim. Ve en önemlisi o dönemde çok sık idrara çıkıyordum

Bu arada inşallah pozitif sonuçlanır 🌸🤍

Merhabalar iğne sonrası 10. Gün yumurtlama sonrası 8. Gün testim bu şekilde sizce var mı yardım eder misiniz 😞

Eklentiler

• IMG_2427.webp
    IMG_2427.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 32
2 gün sonra tekrar yapın eğer çizgide koyulaşma olursa ihtimal var, şuanki iğne etkisi de olabilir bazen daha uzun süre pozitif çıkarabiliyormuş. Ben 2 gün arayla yapıp belirgin bi koyuluk görünce kan testi yaptırmıştım

Ertesi gün bi tık daha koyu çıktı ama 14. Günü bekliyorum 14. Gün tekrar yapacağım

Eklentiler

• IMG_2462.webp
    IMG_2462.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 23
Ertesi gün bi tık daha koyu çıktı ama 14. Günü bekliyorum 14. Gün tekrar yapacağım
Evet böyle her gün test yapınca insan ister istemez stres oluyor bide. 14. Günü bekleyin inşallah pozitif sonuçlanır dualarım sizinle 🤍

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için♥️🪽Ben dayanamayıp bugün bitane daha test yağrım iğne sonrası 14 yumurtlama sonrası 11. Günüm bugün ama sabah yapmadım testi geç yaptım ve o pembe tonlu cizgi bugün bi tık daha net gibi artık pazartesi günü kan vericem direk

Eklentiler

• IMG_2502.webp
    IMG_2502.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_2503.webp
    IMG_2503.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 20
15 16 17 mayıs bugün artık iğne günü 14 bitecek bi kaç saat sonra ama ben çizgilerin ilerleyişinden pek emin olamıyorum sizde var mı? Dpo 12 deyim bugün

Eklentiler

• IMG_2516.webp
    IMG_2516.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 30
Back
X