Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetinize kaç gün varkızlar yardım… ovitrelle sonrası 10. Gün erken gebelik testim bu şekilde çıktı. Daha önce böyle olup da gebelikle sonuclanan var mı? Yarın yine test yapacağım 12. Gün ile karsılastırmak icin ama meraktan duramıyorum
Adetim düzensiz normalde 18 günü bile bulurdu arası. En son 20 martta adet gördüm zaten sonra ilaca başladık. Bu sabah yine test yaptım böyle çıktı 12. GünAdetinize kaç gün var
Çizgi net çıkmış bence gidip bir kan tahlili yaptırınAdetim düzensiz normalde 18 günü bile bulurdu arası. En son 20 martta adet gördüm zaten sonra ilaca başladık. Bu sabah yine test yaptım böyle çıktı 12. GünEki Görüntüle 3727116
Adetim düzensiz normalde 18 günü bile bulurdu arası. En son 20 martta adet gördüm zaten sonra ilaca başladık. Bu sabah yine test yaptım böyle çıktı 12. GünEki Görüntüle 3727116
Bugün verdim sonuc bekliyorumÇizgi net çıkmış bence gidip bir kan tahlili yaptırın
Sonucunuz ne oldu acabaBugün verdim sonuc bekliyorum
Sağlıkla kucağına al inşallah bende regl oldumhamileyim![]()
İnşallahSağlıkla kucağına al inşallah bende regl oldumbu ay inşallah
Canım bir şey soracağım ben de 25 nisanda ovitrelle oldum şu an 7. Gün ama hiçbir şey yok ve iğne olduktan sonra da hiç kasıklarda ağrı batma falan olmadı. Akıntım bile olmadı doğru düzgün. Senin bu zamanlarda bi belirti var mıydı? Şu an sadece her regl öncesi karnımdan bağırsaklarımdan ses gelirdi o var bir de yediklerim hep rahatsız ediyor beni midem şiş gibiİnşallahAllah isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla nasip etsin umarım sen de en kısa sürede çift çizgiyi görürsün
![]()
Evet kasıklarımda batma hissediyordum özellikle oturup kalkarken garip bi ağrım oluyordu. Bide inanılmaz bi karın şişliğim vardı bildiğin üç aylık gibiydi göbeğim. Ve en önemlisi o dönemde çok sık idrara çıkıyordumCanım bir şey soracağım ben de 25 nisanda ovitrelle oldum şu an 7. Gün ama hiçbir şey yok ve iğne olduktan sonra da hiç kasıklarda ağrı batma falan olmadı. Akıntım bile olmadı doğru düzgün. Senin bu zamanlarda bi belirti var mıydı? Şu an sadece her regl öncesi karnımdan bağırsaklarımdan ses gelirdi o var bir de yediklerim hep rahatsız ediyor beni midem şiş gibi
Bu arada inşallah pozitif sonuçlanırCanım bir şey soracağım ben de 25 nisanda ovitrelle oldum şu an 7. Gün ama hiçbir şey yok ve iğne olduktan sonra da hiç kasıklarda ağrı batma falan olmadı. Akıntım bile olmadı doğru düzgün. Senin bu zamanlarda bi belirti var mıydı? Şu an sadece her regl öncesi karnımdan bağırsaklarımdan ses gelirdi o var bir de yediklerim hep rahatsız ediyor beni midem şiş gibi
Evet böyle her gün test yapınca insan ister istemez stres oluyor bide. 14. Günü bekleyin inşallah pozitif sonuçlanır dualarım sizinleErtesi gün bi tık daha koyu çıktı ama 14. Günü bekliyorum 14. Gün tekrar yapacağım
Hayırlı olsunn sağlıkla alın kucağınıza inşallahhamileyim![]()
Çizgilerde koyulaşma var sanki hamilesiniz15 16 17 mayıs bugün artık iğne günü 14 bitecek bi kaç saat sonra ama ben çizgilerin ilerleyişinden pek emin olamıyorum sizde var mı? Dpo 12 deyim bugün