PCOS´lu arkadaslar bi bakarmisiniz ???

Mihriban_nl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
1.028
0
116
42
Diğer
Merhaba arkadaslar,nasilsiniz...?? Kizlar ben temmuzun 1;de ignelerime basliyorum Allah nasip ederse..Ilk tup tedavim.. Puregon 300 IU kullanacagim,yani sira Orgalutran birde ovitrelle. Kisa protokol olacak,cunki yurtdisindan geliyorum..

Yanliz ben OHSS olmaktan cok korkuyorum, merak ettigim siz kac dozlarla basladiniz,ve OHSS olmayi engellemek icin kendimiz birseyler yapabilirmiyiz ?? Bu konuda onerileriniz varmi...??

Pcoslular cevaplarini bekliyorummmm.. a.s.

selam canim
tedavin hayirli olsun
sanirim engellemek icin pek birsey yapamiyorsun
ilacin dozu cok onemli ben pkoslu degilim
ama cok protein almak ve su icmek iyi geliyor diye biliyorum

Ben 180 ile başlayıp 75 e indim yinede çok sayıda yumrta oluştu.OHSS nin eşiğinden döndüm.Beslenmene dikkat etmelisin.Bol sıvı ve protein ağırlıklı beslenmelisin.Bol şanslar!!

Canım ben de pco luyum.425 ünite purogonla başlayıb 425 uniteylede bitirdim.OHSS de olmadım 17 yumurtam toplandı.hamile kaldım malesef 10 haftalık bebeğimi kayb ettim..

ben 125 vurdum genelde bir toz bir suda menegon.bol su iç etkisi oluyor gerçekten ohss olmadım 21 tane yumurtam toplandı 12.haftanın içindeyim şuan ikiz

mihribancim günaydın,

arkadaşım bol protein ve bol sudan başka çaren yok...inşallah sorunsuz tamamlarsın...Allah yardımcın olsun..tedavini nerde olucaksın?dr. un kim?

Canım sen hangı merkeze gıdıcen bız pkolularda gerÇekten doz ayaralaması yapılması Çok Önemlı ben daha tÜp baŞlamadım ama aŞılamada puregon kullandım 275 dozla toplamda 5 yumurtam oldu rabbım bu yolda hepımızın yardımcısı olsun ınŞallah

ben 225 puregonla başladım ve 100 e indim
ama 2 günde bir e2 bakılıyordu ohss riskine karşı
18 yumurtam oldu ve rahattım baya
ufak çapda ohss oldum ama transferi iptal edecek kadar şişmedim
doktorun tecrübesi çok önemli bu konuda:ecrin_bebek:
tedavin hayırlı olsun canım hihoyyyt

canım ben 150 ünite puregonla başladım, sonra 225 çıktı. Doktorum ohss olmayım diye Dostinex diye bir ilaca başladı. Sonuçta 30 yumurtam toplandı, en ufak su toplaması bile olmadı. Bu arada ben gebeyim. darısı hepinizin başına

ben 225 ile başladım 4 gün 225 vuruldum sonra 150 düştüm ama ben ohss oldum malesef transferim ertelendi gelecek aya 16 tane dondurulmuşum var bakalım hayırlısı rabbim herkesin gönlüne göre versin...

Canım ben de pco luyum.425 ünite purogonla başlayıb 425 uniteylede bitirdim.OHSS de olmadım 17 yumurtam toplandı.hamile kaldım malesef 10 haftalık bebeğimi kayb ettim..

Canim benim,sagol.. cevapladigin icin.. Evet dusuk haberini okudum canim cok uzuldum,ama vardir bundada bir hayr.. Tekrar ne zaman eylulde basliyordun degilmi tedaviye??? Insallah bu defa kucagina alacaksinn bebegini canim benim.. uzulme sakin..

mihribancim günaydın,

arkadaşım bol protein ve bol sudan başka çaren yok...inşallah sorunsuz tamamlarsın...Allah yardımcın olsun..tedavini nerde olucaksın?dr. un kim?

hmm bunu herkesten duyuyorum,su icmeyi seviyorum zaten normaldede cok icerim.. Insallah birsey olmaz.. dediginiz uygulayacagim.. Protein en cok neyde var ?? ET ,tavuk vs bunlardami??

Ben Acibadem kadikoyde.. Cem demirelde tedavikaydirigubbakcemile3 olucam canim..

Hmm anladim canim,ayyy insallah benimkide rahat gecer yaa,insan genede korkuyor bu ohss meselesinden..Doktoruma guveniyorum.. insallah beni yaniltmaz :) Dua edin kaydirigubbakcemile3

kızlar bende çarşamba başladım adetimin 3. yani 300 le başladım haftaya kadarda 300le devam edicem adetin 1.günü e2 24 çıktı yaklaşık 8 günde 2400 IU puregon kullanıcam bana biraz yüksek geldi ama umarım ohss olmam şimdiden başlasammı acaba bu protein ve bol su içme işine bide ben ilacın prespektüsünü okuduğumda hormon baskılıayıcı kullanıldığında doz yüksek tutulabiliyormuş ama bende korkuyorum tabii zaten içimde tuhaf bir his var bi yerde bişey olucak ama başında mı ortasındamı yoksa sonundamı bilmiyorum benim işim genelde rast gitmez bundan söylüyorum

Birsey olmaz insallah canim,pozitif ol .. pozitif olsun.. Insallah hicbirseycik olmaz.. Nerde tedaviye giriyorsun ,problem ne? ilk tedavinmi bu??

mihriban ben de 1 temmuzda başlıyorum iğnelere pko dan şüphelendi doktorum. bol sıvı iç dedi. bi de yumurta süt falan. napalım sıcakta zor olacak ama yicez artık. kaç yaşındasın cnm?? bben 31 e girecem

merhaba canım
bende 225 dozla basladım sonra 150 ye dustu
çok hafıf ohss oldum doktorum ıptal ettı transferi adet oldum şimdi 2.cı adetı beklıyorum dondurulmus embrıyolarım var transferım olucak bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…