PCOS´lu arkadaslar bi bakarmisiniz ???

mihriban ben de 1 temmuzda başlıyorum iğnelere pko dan şüphelendi doktorum. bol sıvı iç dedi. bi de yumurta süt falan. napalım sıcakta zor olacak ama yicez artık. kaç yaşındasın cnm?? bben 31 e girecem

ayy ayni gun basliyoruz kaydirigubbakcemile3 Yumurta,sut hmmm iyi tamam . Evet ya sicakta beni korkutuyor...

Istanbulda havalar nasil acaba,baskinmi kizlar istanbulun havasi,birde kapaliyim ben .. Vaah napacaksam,ben hotele kapanipta kalamam gezmek isterim yani,artik serinlikte gezerim. :uhm:

Hmm anladim canim,gecmis olsun insallah hakkiinda hayirlisi olur.. Olsun sonucta bizim sagligimiz hepsinden herseyden onemli.. INsallah donmus beislerin sana SIMSIKI tutunurlar.. Amin :1hug: Peki birsey soracagim canim ya... OHSS olduguna nasil karar veriliyor?? Nderden anlasilir yani ,birde E2 limiti nedir biliyormusun???? :uhm:

Ha ,bu arada... Yasim 25 .. Ama temmuzun 1'de yani tedaviye basladigim gun,26 diycem... Insallah dogum gunum bana ugurlu gelir kizlar... :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…