Pcos olup Femara kullananlar bakabilir mi lütfen

Bence farklı bir doktora danışın ve ultrason ile yumurtlama takibi yaptırın gerekirse bu başlıkta da sormuşlar femera benzeri ilaçlar var folikülü büyüten , ben dün gittim mesela yumurtalıkların aşırı polikistik ama çocuğun olur gerekirse folikül geliştiren çatlatan tedaviler deneriz demişti hiç tüp bebek demedi

Öyle yapacağım da iyi bir hastane ve daha iyi bir doktor araştıracam eğer pkos falan yoksa ve doktor direk benimle böyle konuştuysa şikayet edicem insanların duygusuyla böyle oynanmaz

Öyle yapacağım da iyi bir hastane ve daha iyi bir doktor araştıracam eğer pkos falan yoksa ve doktor direk benimle böyle konuştuysa şikayet edicem insanların duygusuyla böyle oynanmaz
Gerçekten pcos vardır belki benim mesela sağ yumurtalığım hiç iyi gözükmüyor ama direkt tüp bebek demesinin sebebi pcos olamaz yani hatta pcos olup tedavisiz gebe kalanlar bile var

Gidip baktırıcam başka bir doktora bakalım o ne diyecek
Gerçekten pcos vardır belki benim mesela sağ yumurtalığım hiç iyi gözükmüyor ama direkt tüp bebek demesinin sebebi pcos olamaz yani hatta pcos olup tedavisiz gebe kalanlar bile var
Kesinlikle başka doktora görün ben de geçen ay gittim görüntüde hafif PCO var dedi. Hatta ben pcos mu dedim (o zaman ayrımını bilmiyordum) çok güzel açıklamıştı sendrom olabilmesi için değerlerin ve birkaç özellik göstermen gerekiyor dedi. İnositol içerikli takviye verdi 3 ay içindede gebelik bekliyorum dedi. Çok pozitif konuştu hatta ben olmazsa ne yapacaz dedi aşama aşama gidecez hsg çekebiliriz dedi. O yüzden iyi bir doktor bu süreçte çok önemli ve inositol içerikli bir takviye kullanmanı öneririm.

Pcom deniyormuş yani polikistik over görünümü- morfolojisi benim de öyle çok şükür adetin 3. Günü verdiğim kanlarda hormonlarım da normal çıktı

Pcom deniyormuş yani polikistik over görünümü- morfolojisi benim de öyle çok şükür adetin 3. Günü verdiğim kanlarda hormonlarım da normal çıktı
Çok şükür canim , ben de daha sonra araştırınca öğrendim. Benim de hormanlar temizdi. Tanıdığım bir eve bunun için hayıt ekstrasi önerdi adet bitimi ve yumurtalama döneminde kullandım tadı igrençti bıraktım olası bir bebise zarar vermesin diye

Ayy canım zaten soğan suyu vs için de yumurtlamadan sonra bırakın deniliyor şuan çatlama dönemindeysen bol bol havuç bir de incir havuç kürü var ama ona ne zaman başlanıyor tam bilmiyorum ibrahim saraçoğlunun , inşallah sağlıkla bir bebiş vardırr

Yiyorum canim. Avakodo, havuç, siyah üzüm ve kabak çekirdeği çokta tüketiyorum bakalım. Artık nasip bekleyip göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…