- 1 Eylül 2025
- 20
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi benzeynep1234
-
Ben canım bende senin gibi ergenlikten beri bununla uğraşıyorum bunu yanidna insulin direncim vardı kilolu olmasam bile bir miktar kilo verdim inositol takviye kullandım mutlaka doktoruna sor o sana kullan ya da kullanma der altı ay içinde hamile kaldım kürtajla sonuclandi ama kürtaj sonrası iki ay sonunda ilk denemede tekrar hamile kaldım bende çok okurdum hamile olan var mı diye kendine beslenmene çok dikkat et takviyelerini al ve en önemlisi bir doktorla ilerleMerhaba iyi günler ergenlik döneminden beri pcosum o zamanlar düzenli adet dönemim yoktu 3 senelik evliyim ama 3 aydır bebek düşünüyoruz 2 aydır düzenli bir şekilde adet oluyorum benim gibi olup doğal yolla hamile kalan var mı
Bende geçen ay kullandım yumurtam oluştu ama gebelik oluşmadı acaba dedim tüplerimde bir sıkıntı olabilir mi diye düşündümBen de bekliyorum 2 buçuk senedir evliyim pcos var, iki aydır ovülasyon testi kullanıyorum bu aydan umudum var gibi belirtim yok ama bekliyorum hafta sonu test yapıcam
Ay ne güzel darısı inşallah banaBen pcos olup herhangi bir tedavi görmeden hamile kaldım. Grip olmayım diye arı poleni almıştım, annemler onu sürekli tüketip hasta olmuyordu. Meğerse polen, doğurganlığı 6 katına kadar artırıyormuş. Herhalde ondan oldu
Peki düzenli adet döngünüz varmıydıBen de Liseden beri pcos hastasıyım bir seneye yakın deneme sonucu hamile kaldım
Hayır yani bazen 35 bazen 45 günde bir regl oluyordumPeki düzenli adet döngünüz varmıydı
Peki biz her ay yumurtlayabiliyor muyuz benimde şu 4 aydır adetim düzenlidir oluyorum aklıma takıldı her ay adet olsak bile yumurtlayabiliyor muyuz diyeHayır yani bazen 35 bazen 45 günde bir regl oluyordum
Adet olduğun yumurtladığını gösteriyor evet mesela benim yumurtam 45 günde bir çatlıyor senin 30 anladığım kadarıyla, şansın daha yüksekPeki biz her ay yumurtlayabiliyor muyuz benimde şu 4 aydır adetim düzenlidir oluyorum aklıma takıldı her ay adet olsak bile yumurtlayabiliyor muyuz diye
Bende kullandım yumurtlama testi yumurtalığm oldu geçen ay ama gebelik olmadı ya o beni çok strese sokuyor yada başka bir sorun var anlamadımBende pcos hastasıyım . Bir oğlum var ikinciyi düşünüyoruz . Yasmin kullanmayı mayısta bıraktım . Hazirandan beri deniyoruz ama hala gebelik yok . İki gündür yumurtlama testi yapıyorum ama pcoslularda sürekli pik çıkıyor diyorlar. Ama yinede bi umut deniyorum. Millet doğum kontrol hapını bırakır bırakmaz hamile kalıyor
Bende kullandım yumurtlama testi yumurtalığm oldu geçen ay ama gebelik olmadı ya o beni çok strese sokuyor yada başka bir sorun var anlamadım
Valla bende çok strese giriyorum. Rahat olmak lazımda işte olunmuyor ki . Doktorum kilo vericeksin dedi. Ona uğraşıyorum bende napıyımBende kullandım yumurtlama testi yumurtalığm oldu geçen ay ama gebelik olmadı ya o beni çok strese sokuyor yada başka bir sorun var anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?