• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos olup Hayıt macunu kullananlar

merveeeslm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
77
Puanlar
28
Merhaba ben pcos hastasiyim 5 deneme 3 asilamayla 3 senedir gebelik deniyoruz malesef sonuc alamadik 3. Asilama pozitif sonucunu alip 1 hafta sonra kimyasal düsük yasadim. Kasım ayında oldu. 2 ay dinlendim aralik ve ocakta. Ocak ayinda sırtan ve belden hacamat oldum bu ay adet olmayi bekliyorum 1 de kasık bölgesinden olacagım. Kimyasaldaan sonra hormonlarim artti troit demir eksikligi d vitamini eksikligi prolaktin horminlarım ilaclarini kullaniyorum 2 aydır bu ay kendimi hazir hissediyorum ilaclarimi duzenli kullandim illaki degerlerimde duzelmeler olmuştur hacamatinda iyi geldigini duydum inanarak yaptirirsan iyi gelirmis onuda bu hafta yapriracagim. Adetimin 1. Gununden itibaren Nihalin Bahcesi Hayıt Macunu nu kullanmaya baslayacagin trendyol yorumlarinin %80 ni cok iyi kullanip faydasini goren oldumu. He birde çakşır suyu diyr bir su varmış normal suyla karistirip iciyormussun elimde oda var ikisinden birini bu ay denemek istiyorum ikisinide aldim hangisini kullanip pozitif sonuc aldiniz

Merhaba hayıt macununu kullandınız mı? Etkisi oldu mu?

Valla ben hayıt otunu kaynattım suyunu içtim ve meryem ana otunu kullandım hamile kalmadan bir önceki ay eşimde çakşır kullandı bu ay folik asit dahil herşeyi kullandım alkolde aldım ama hamile olduğumu öğrendim

Back
X