Pcos olup Ocak ayında tüp bebek yaptıranlar moral verelim birbirimize

Kızlar dün catlatma iğnesi oldum 23.00 de gece saat 2 buçuk gibi fenalık geçirdim bayılmışım ve nefes darlığı yasıyorum ? Sizdelerde böyle bırsey yasadınız mı ?

Kızlar dün catlatma iğnesi oldum 23.00 de gece saat 2 buçuk gibi fenalık geçirdim bayılmışım ve nefes darlığı yasıyorum ? Sizdelerde böyle bırsey yasadınız mı ?
geçmiş olsun çok. ben çok kez çatlatma iğnesi oldum ama başıma hiç böyle bişe gelmedi doktoruna danıştın mı ? umarım önemli bişe değildir.

csnım aradım heyecan yaptığımı söylediler.sabahta annemle babama haber vermiştim gelin canım sıkıldı diye geldiler kendıme gelişim gerçekten psıkolojık galiba ilk denemem çok kastım galiba kendımi K kare2819

csnım aradım heyecan yaptığımı söylediler.sabahta annemle babama haber vermiştim gelin canım sıkıldı diye geldiler kendıme gelişim gerçekten psıkolojık galiba ilk denemem çok kastım galiba kendımi K kare2819
sakin ol bence kendine zarar veriyorsun. inşallah başka birşey yoktur. transfer sürecinde miydin ?

iğneler bitti catlatma iğnesi dün oldum yarın yumurta toplama işlemi oluvak inş. Transferi Mart gibi konusmustuk doktorla ama doktor karar degişitirri mi bilmiyorum . Biraz kilom var o yüzden Mart olsa olurum demsıtım transferi. Ama bakalım K kare2819

Kızlar opu’dan sonra agrılarınız nasıl oldu ? Kaç gün sürdü ? Bende gaz sancısı var karnım şiş baya 😔

Bu arada sennasılsın? Gebelik belli oldumu canım ? motherofcatss motherofcatss
8.gün kan verdiğimde 32 çıkmıştı 48 saat sonra tekrar verdim 108 çıktı canım çok şükür pozitif ama çok tedirginim pozitif aldıktan sonrası daha stresliymiş 🥺 pazartesi doktoruma gidicem asıl test günüm o gündü zaten inşallah sağlıkla devam eder🤲🏻

Valla benım öğrendiğim tek şeyi stres yaşamamak . Bence sende hiç irdeleme stres yapma. Keske erken yapmasaydınn. Erken yapınca emin olanamıyor o süreç zor geçiyor. Ama bikere olmus artık. Bence gebeliğin keyfini çıkar stres yapma. Gebeyim diye devam et hayatına en güzeli bu 🌸 3.gun embroyosuydu değil mi senin ? Acaba 5e gitmeme sebebi varmı ? Neden 3.de dınduruluyor? Hiç bilgim yok bu konuda cahilim😬😬Bende pzt soylıcekler ıns

Valla benım öğrendiğim tek şeyi stres yaşamamak . Bence sende hiç irdeleme stres yapma. Keske erken yapmasaydınn. Erken yapınca emin olanamıyor o süreç zor geçiyor. Ama bikere olmus artık. Bence gebeliğin keyfini çıkar stres yapma. Gebeyim diye devam et hayatına en güzeli bu 🌸 3.gun embroyosuydu değil mi senin ? Acaba 5e gitmeme sebebi varmı ? Neden 3.de dınduruluyor? Hiç bilgim yok bu konuda cahilim😬😬Bende pzt soylıcekler ıns
evet 3.gün taze transfer oldu kalan 4 tanesi donduruldu. benim 13 yumurtamdan 10 tanesi işleme alındı 5 tanesi döllendi. embriyolog 10 15 döllenen olunca 5. güne götürüyoruz dedi. transfer edilen embriyo için 1.kalite denmişti ben çok umutsuzdum aslında hep 5.gün transferi beklediğim için ama çok şükür.😇

8.gün kan verdiğimde 32 çıkmıştı 48 saat sonra tekrar verdim 108 çıktı canım çok şükür pozitif ama çok tedirginim pozitif aldıktan sonrası daha stresliymiş 🥺 pazartesi doktoruma gidicem asıl test günüm o gündü zaten inşallah sağlıkla devam eder🤲🏻

Canım bugun doktora gittin mi nasıl durumlar ?

Back
X