• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pcos olupta tedaviye ara verince hamile kalan varmı???

esos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
28
0
86
İstanbul
meraba arkadaşlar, yazdan beri tedavi görüyorum pcos nedeniyle biraz ara verip kendimiz deneyelim diyorum ama gerçekten vakit kaybı mı olur acaba bilmiyorum. Tecrübeleriniz varsa paylaşalım lütfeeeeeeen:1no2::1no2:

ya bende senin gibiyim..pcolu olupda jhamile kalmak isteyenler bize bilgi verrsin..bende pcoluyum ve hamiş olmak istiyorum.9 aylık evliyim..2 ay daha diyet yapıp biraz daha kilo verip öyle yasmini bırakmak istedim :(( bazen çok endişe ediyorum.yasmini bırakınca hamiş kalmak için çok uğraşmaktan..Allah korusun

sanırım bizi kimse duymuyo

canım ben duydum hihoyyyt
bende pko luyum. doktora gittim pko dedi, belirtim yoktu.kilo kıllanma sivilce vs. ama ultrasonda bende gordum kistleri:kızgın:
korunmayı bırakalı 4 ay oldu. pko oldugumu ogrendikten 20 gun sonra tedaviye baslamadan hamile oldugumu ogrendim :emir_bebek:
suan korkularım var evet. ctesi dr ye gidicem umarım sorun yoktur. ve umarım sizlerde kısa surede hamile kalırsınız.umudunuzu kaybetmeyina.s.

kızlar ben catlatma ignesi oldum ve ignenin etkisi gectikten sonra yani 2 ay sonra gebe kaldım.su an kızım 5 yasında.simdi 2.cocugum icin 3gün önce göbekten ovitrelle igne oldum.bakalım hayırlısı.benim sorunum esim sürekli iste igne olsamda direk igne ile hamile kalınmıyor.benimki büyük sorun

ya kızlar cidden sizin adınıza çok ama çok sevindim.bukettcim sen ne kadardır korunuyosun?haplamı korunuyosun ya inş benim ki de senin gibi kolay olur

meralcim peki ne kadar süre tedavi gördün bide kaç günde bir adet oluyodun tedaviye başlamadan önce????

meralcim peki ne kadar süre tedavi gördün bide kaç günde bir adet oluyodun tedaviye başlamadan önce????

canım ben 9 ay tedavi gördüm önce ilaç tedavisi sonra iğne sonra aşılama sonra rahim filmi bu arada tek tüpüm kapalı çıktı..adetlerim düzenliydi fakat pko teşhisi konuldu..benim hormonlarım çok kkötü durumdaydı bunu düzeltmek için hayıt kullndım 2 ay boyunca hiç bırakmadan Allahıma şükürler olsun mutlu sonuca ulaştım şimdi 8 aylık hamileyim..inşallah sende en kısa zamanda mutluluğa ulaşırsın ben hamile kaldığım ay tüp bebek tedavisine başlayacaktım şükürler olsun ki ona gerek kalmadı..

merhaba arkadaşlar bende pko luydum 3 sene tedavi gördüm olmadı ama tek sorunum o diildi miyomum vardı zehirli guatram vardı hormonlarım bozuktu ve tüplerim açık olmasına rağmen çok uzundu guatr tedavisi miyom ameliyatı hormon takviyeleri derken 4. senemde tüp bebek yaptırdım ilkinde başarılı olduk şu an ikizlerime hamileyim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıkla ve bebişlerle kalın canlarım......

meralcim gerçekten çok sevindim maşaAllah Allah nazarlardan korusun ve hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah, bebişlerine hayırlısıyla kavuşursun:)

slm kızlar bende 7 yıllık evliyim 4 yıldır tedavi görüyorum.(pco)2 kez aşılama yaptırdım olmadı drlar artık tüp bebekten başka anne olma şansın yok dedi bende tedaviye 2 ay ara verdim ve şu anda 4 aylık hamileyim:)))darısı tüm isteyenlerin başına benden size öneri bence en büyük neden stres.allah isteyen herkese tatdırsın hayırlı bebişler versin amin:emir_bebek:

cnm moralini bozma inş tüm pcoslular anne olucak zamanla bende çok ileri derecede var pcos tüp bebekle kızımı kucağıma aldım daha 1 sene geçmeden korunurken şuan yine hamileyim çok şükür sabret cnm

Back
X