- 1 Kasım 2025
- 12
- 5
- 1
- 28
- Konu Sahibi salcaliyumurta
Pcos ve insülin direncim var. 28 yaşındayım. 2 yıldır gebelik için uğraşıyoruz ama bir sonuç alamadık maalesef. düzensiz bir regl döngüm var. Hsg çekimi yaptırdım. Bir sorun çıkmadı. Hsg sonrası Klomen kullandım günde 2 defa olacak şekilde 5 gün kullandım. Sat 30 Eylül . Klomen sonrası Dr 15-16 Ekim civarında usg de yumurtamın çatladığını düzenli ilişkiye devam etmemizi önerdi. O günleri değerlendirdik. O aşama da tabiki ben ve eşim gerekli takviyeleri aldık. 20 ekimde progesteron değerime bakıldı 16 çıktı. Regl düzensizliğim olduğu için ne zaman test yapmalıyım bilemediğimden ve heyecanıma yenik düşerek 24 ekimde kan testi verdim betahcg değerim <2.0 şeklindeydi. Erken davrandığımı düşünerek moral bozmamaya çalıştım. Bu arada doktorum regl olursan olduğun zaman haber et tekrar Klomen tedavisine başlayalım. Eğer regl olmazsanda 7 kasımda gel kan bakalım dedi. Son bir haftadır regl olacakmışım gibi bir karın ağrısı mevcut zaman zaman bacak ve kaşık bölgeme yayılan bir ağrı. Ama regl ağrısı mı yoksa başka bir ağrı mı şu aşamada stresten ayırt edemiyorum. Ben tabi bugün yine dayanamadım ve kaset test yaptım sonuç negatif sanırım. Ne dersiniz bu süreçler sizlerde nasıl geçiyor benim sürecim hakkında fikri olan var mı:)) fotoğraftaki bugünkü yaptığım test