İnşallah tutar canım güzel haberlerini bekliyoruzHakkında hayırsılı olsun canım inşallah ben değerlendirdim ama nasip bakalım tutarsa artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah tutar canım güzel haberlerini bekliyoruzHakkında hayırsılı olsun canım inşallah ben değerlendirdim ama nasip bakalım tutarsa artık
İnşallah tutar canım güzel haberlerini bekliyoruz
Yanı ben daha net görüyorum hemde pembe kuruma çizgisi değilİnşallah tutar canım güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah tutar canım güzel haberlerini bekliyoruz
Canım idrar çok mu damlattın
HayırCanım idrar çok mu damlattın
Evet evet mutlaka testle takip et bende şuan sadece akıntım artmaya başladı
Durumun ne canım test falan yaprtn mı belirti var mıCanım idrar çok mu damlattın
Hiç belirtim yok adet belirtim falan da yok adetim 21 ydi 2 gün geçti bakalım ilk gün bi yaptım negatif çıktı bidaha yapmadım bekliyorum bakalım sadece akıntım var sümüksü yapıda ayıp olacak biraz ama hakkınızı helal edinDurumun ne canım test falan yaprtn mı belirti var mı
Helal olsun testi tekrarlayın mutlaka haber edın banada ben adet oldumHiç belirtim yok adet belirtim falan da yok adetim 21 ydi 2 gün geçti bakalım ilk gün bi yaptım negatif çıktı bidaha yapmadım bekliyorum bakalım sadece akıntım var sümüksü yapıda ayıp olacak biraz ama hakkınızı helal edin
Olsun bence olumsuz düşünüyorum kendimi ama hayırlısı olsun bakalım Allah büyüktür bu ay olmazsa bidahaki ay sende üzülme canım zamanı değilmiş demek kiHelal olsun testi tekrarlayın mutlaka haber edın banada ben adet oldum
Aynen öyle canım hayırlısı olsun haber et banaOlsun bence olumsuz düşünüyorum kendimi ama hayırlısı olsun bakalım Allah büyüktür bu ay olmazsa bidahaki ay sende üzülme canım zamanı değilmiş demek ki
Ya ben test yapmayı hiç düşünmüyorum aslında ilk günde arkadaşımın zoruyla yaptım negatif çıktı üzüldüm şimdi bugün 2 gün olmadım 1 günde de testin değişeceğini sanmıyorum test negatif gördükçe üzülüyorum bu beni daha çok etkiliyor o yüzden beklemeyi düşünüyorum bakalım ne kadar bekleyebilirsem ( diyip birazdan test yapıyormuşum )![]()
Durumun ne canımOlsun bence olumsuz düşünüyorum kendimi ama hayırlısı olsun bakalım Allah büyüktür bu ay olmazsa bidahaki ay sende üzülme canım zamanı değilmiş demek ki
Ya ben test yapmayı hiç düşünmüyorum aslında ilk günde arkadaşımın zoruyla yaptım negatif çıktı üzüldüm şimdi bugün 2 gün olmadım 1 günde de testin değişeceğini sanmıyorum test negatif gördükçe üzülüyorum bu beni daha çok etkiliyor o yüzden beklemeyi düşünüyorum bakalım ne kadar bekleyebilirsem ( diyip birazdan test yapıyormuşum )![]()
Dün akşam hasta oldum ama ben bu ay zaten bişey olmayacağına emindim ne yumurtlama ne çatlama hiçbirini değerlendirmedim taşınıyorum evle uğraşıyorum diyeDurumun ne canım
Canım durumun neDün akşam hasta oldum ama ben bu ay zaten bişey olmayacağına emindim ne yumurtlama ne çatlama hiçbirini değerlendirmedim taşınıyorum evle uğraşıyorum diye
Canım ben bu ay hiçbişey yapmıyorum çünkü ev aldık taşınma içinin tamiri onuyla bunuyoa uğraşıyoruz o yüzden bu ay kafamı dinlendiriyorum hiç düşünmüyorumCanım durumun ne
Canım ben bu ay hiçbişey yapmıyorum çünkü ev aldık taşınma içinin tamiri onuyla bunuyoa uğraşıyoruz o yüzden bu ay kafamı dinlendiriyorum hiç düşünmüyorum
Maşallah kaç sene yada ay sonra oldu pcos unuz kötü müydü yani doktorlar bana ilaç bile vermiyorBende aylarca pcosla uğraştım ilaçlardan otlardan bıkmıştım artık hormonlarım dengesiz tahlil yaptırmaktan bile yorulmuştum ama tam bırakıyorum ya olursa olur olmaz kısmet dediğim hafta hamile kalmışım sanırım kafadan atmak gerekiyor özellikle ilişki sırasında çocuğu hiç düşünmemek gerekiyor hatta gebeliği öğrendiğimde 2 aylıktı adetim gecikiyordu ama alışık olduğum için ne bi test yapmaya hevesim vardı nede niye geciktim diye düşünmeye bir anda mucize gibi birşey yaşandı çok şükür. rabbim canı gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah
doktorum bana orta seviyede dedi pcosuma, evlendikten sonra adet gecikmelerim başlayınca doktora gittim öyle öğrendim hormonlarım çok dengesizdi önce bunları düzeltmemiz lazım sonra yumurtayı geliştirmemiz lazım dedi ama hormonlar beni çok zorladı bir ay biri düzeliyor diğeri bozuluyordu bir sürü ilaç kullandım yumurta gelişiminide aldık çatlatma iğnesi falan kullandım ama olmadı yaklaşık böyle böyle 5 ay tedavi gördüm sonra bırakıyorum yoruldum dedim hatta tatile falan gittik eşimle kafamdan atmıştım yani tamamen o ay hamile kalmışım çok şükürMaşallah kaç sene yada ay sonra oldu pcos unuz kötü müydü yani doktorlar bana ilaç bile vermiyor
Canım Duru'nun neCanım ben bu ay hiçbişey yapmıyorum çünkü ev aldık taşınma içinin tamiri onuyla bunuyoa uğraşıyoruz o yüzden bu ay kafamı dinlendiriyorum hiç düşünmüyorum