Pcos sonucu

Ya kıyamam canım ya ben regl oldum 13 ünde yani döngum giderek gün değişiyor seninle aynıydım en son şuan 15. Günümdeyim bekliyorum bakalım
Valla iyice dengesizleştüm 2 ay öncesine kadar pcosum olmasına rağmen asla adetim şaşmazdı doktorum da hatta çok iyi diyerek şaşırmıştı ama 2 aydır döngüm değişti gecikme yaşıyorum

Valla iyice dengesizleştüm 2 ay öncesine kadar pcosum olmasına rağmen asla adetim şaşmazdı doktorum da hatta çok iyi diyerek şaşırmıştı ama 2 aydır döngüm değişti gecikme yaşıyorum
Gümüşhane de çok iyi bir doktor buldum bir sürü pcos hastasını gebe bırakmış görüştüm telefonda kendisiyle özel hastane sonuçta anlattım herşeyi eşimle beraber gelmemi istedi ilaçlar yapıcak bir takım ben öyle anladım ve ilişkiye girmemizi istıycek hamile kalabileceğimi umut olduğunu söyledi

Seyhani kalender Google yazıp bak istersen görüş canım yaz çıkıyor zaten kendisi

Teşekkür ederim ben ankaradayım biraz zor ama Ankara’da da harika bi doktor var ona gidiyorum Hakan yaralı

Hala beklemedeyim canım denemiyorum da kafamdan silmeye çalışıyorum
Durumun ne canım klomen ve çatlatma iğnesi vurulucaktım am en son adetim 15 mayıs'da gördüm hala daha olmadım 54 gün falan oldu asla bu kadar gecikme ysamazdım 24 haziranda kan verdım negatif tarlusal adet söktürücü içtim bir hafta geçti içeli olmadım hala adet olsaydım çatlatma iğnesi vslıycaktık

Back
X