Ne mutlu size sağlıcakla gelsin bebeğinizMerhaba arkadaşlar. Bu konum pcos hastalığı olanlar ve eşinde de varikosel olup deli gibi anne olmak isteyenlere gelsin....
HAMİLEYİMMM. Çok şükür rabbim bana da bir mucize gösterdi. Bende pcos eşimde varikosel vardı. Doktorumuz ameliyattan sonraki 8 ay hiçbir beklentiniz olmasın demişti üstelik.
Her günümüz ağlamakla geçti. Sanki asla anne baba olamicaz duygusu basmıştı bizi. Benim adet düzensizliği olduğu için adet söktürücü kullandım. Günlerce adet olmayı beklerken şans eseri Bi test yapayım dedim. İlk test kopkoyu çift. İnanamadım. İkinci üçüncü derken tüm testler çift çizgi.
Hemen hastaneye gittik ama bir tarafımız ya testler hatalı çıktıysa diye içten içe can çekişiyoruz. Ultrasona alındım ve 1aylık hamilelik var dedi. Ben kulaklarıma inanmadım tekrar sordum. Tekrar, tekrar, eşim diğer taraftan ben ameliyat olacaktım. 8 ay beklenti içinde olmayın......
Ve doktor bize bir tane sperm ve yumurtalık lazım o da gerçekleşmiş gerisi umurunuzda olmasın dedi..
İnşallah. Çok teşekkür ederim. Darısı deli gibi isteyen anne baba adaylarına...Ne mutlu size sağlıcakla gelsin bebeğiniz
Aldım duanı üstüne ve amin diyorumİnşallah. Çok teşekkür ederim. Darısı deli gibi isteyen anne baba adaylarına...
İnşallah. İnşallah canım. Tüm dualarımla. İsteyenlerin başına olsun.Rabbım saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın canı. Darısı bizlerin basına inşallah
canım tarlusal bende kullandım adet olmayı beklerken olmadım cyclo prognova kullandım cuma düşük yaptımMerhaba arkadaşlar. Bu konum pcos hastalığı olanlar ve eşinde de varikosel olup deli gibi anne olmak isteyenlere gelsin....
HAMİLEYİMMM. Çok şükür rabbim bana da bir mucize gösterdi. Bende pcos eşimde varikosel vardı. Doktorumuz ameliyattan sonraki 8 ay hiçbir beklentiniz olmasın demişti üstelik.
Her günümüz ağlamakla geçti. Sanki asla anne baba olamicaz duygusu basmıştı bizi. Benim adet düzensizliği olduğu için adet söktürücü kullandım. Günlerce adet olmayı beklerken şans eseri Bi test yapayım dedim. İlk test kopkoyu çift. İnanamadım. İkinci üçüncü derken tüm testler çift çizgi.
Hemen hastaneye gittik ama bir tarafımız ya testler hatalı çıktıysa diye içten içe can çekişiyoruz. Ultrasona alındım ve 1aylık hamilelik var dedi. Ben kulaklarıma inanmadım tekrar sordum. Tekrar, tekrar, eşim diğer taraftan ben ameliyat olacaktım. 8 ay beklenti içinde olmayın......
Ve doktor bize bir tane sperm ve yumurtalık lazım o da gerçekleşmiş gerisi umurunuzda olmasın dedi..
senin adına çok sevindimMerhaba arkadaşlar. Bu konum pcos hastalığı olanlar ve eşinde de varikosel olup deli gibi anne olmak isteyenlere gelsin....
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Darısı başınıza inşallahsenin adına çok sevindimdarısı başımıza
İnşallah. Çok teşekkür ederim. Güzel dilekleriniz için.Cok sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❣
Ya ne güzel pkos olup hamile kalmışsınızİyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Darısı başınıza inşallah
Çok güzel bir duygu. Hala inanamıyorum. Bizde birazda keçiboynuzu etkisi oldu. Çok şükür RabbımeYa ne güzel pkos olup hamile kalmışsınızilacında etkisi olmuştur bence
canım adetin düzensizmiydi kilo sorunun varmıydı daha önce düşük yada kimyasal gebelik geçirdin miÇok güzel bir duygu. Hala inanamıyorum. Bizde birazda keçiboynuzu etkisi oldu. Çok şükür Rabbıme
Adetim çok düzensizdi. Söktürücü olmadan olmuyordum. En son 70 kiloyu görünce. Diyete başladım. Düşük kimyasal gebelik hiç görmedim. Hatta her ay test yaptım yanlışlıkla bile olsa çift çizgi görmedim taki düne kadarcanım adetin düzensizmiydi kilo sorunun varmıydı daha önce düşük yada kimyasal gebelik geçirdin mi
keseyi gördünmü canım kalp atışınıAdetim çok düzensizdi. Söktürücü olmadan olmuyordum. En son 70 kiloyu görünce. Diyete başladım. Düşük kimyasal gebelik hiç görmedim. Hatta her ay test yaptım yanlışlıkla bile olsa çift çizgi görmedim taki düne kadar
Keseyi gördük. Kalp atışına ıkı hafta sonra gidecez.keseyi gördünmü canım kalp atışını
çok şükür canımKeseyi gördük. Kalp atışına ıkı hafta sonra gidecez.
Maşallah , çok sevindim adınıza sağlıcakla kucağınıza alın inşallahMerhaba arkadaşlar. Bu konum pcos hastalığı olanlar ve eşinde de varikosel olup deli gibi anne olmak isteyenlere gelsin....
Eşimin değerleri çok kötüydü sperm hareketsiz ve morfolojisi çok bozuktu. İki hafta keçiboynuzu ve pekmezi yedirdim şuan hamileyimMaşallah , çok sevindim adınıza sağlıcakla kucağınıza alın inşallahBiz de de varikosel var eşinizin değerleri nasıldı acaba ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?