Pcos, varikosel, tarlusal ve mucizeeee.

Eşimin değerleri çok kötüydü sperm hareketsiz ve morfolojisi çok bozuktu. İki hafta keçiboynuzu ve pekmezi yedirdim şuan hamileyim
Ayyy darisi basima suan biz ayni durumdayiz esimde sorun gibi gorunsede bendede pko var Allahim bizde artik mucizelerimize kavusalim ❣ Amin

Canımmm o kadar sevindim ki senin adına sağlıkla kucağınıza alın meleğinizi inşallah ve bu mesajın bana umut oldu bende kilolu bir pcos hastasıyım eşimde de varikosel var hareketlilik çok az .. bana da sanki hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor ve çok istiyorum duana da binlerce kez aminnn

Hemen keçiboynuzu ve pekmezi yedirmeye başla. Harekete birebir canım. Bütün duamla darısı başınıza olsun inşallah

Ayyy darisi basima suan biz ayni durumdayiz esimde sorun gibi gorunsede bendede pko var Allahim bizde artik mucizelerimize kavusalim ❣ Amin
İnşallah kavuşursunuz. Rabbım en kısa sürede nasıp etsın

Benim bir çocuğum var ve eşimin değerleri çok kotu cikti varikosel de çabası ve şuan hamileyim biz istemedik belirli bir yıl eşim ama.hep keci boynuzu pekmezi ve keçiboynuzu yer cidden değerleri fırladı doktor bile şaşırdı. Hünnap pekmez yedi eczanelerde var bide kıtır kıtır keçiboynuzu

Ahh ne güzel bir hikaye. Maşallah

İşte insan bilemiyor. Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda hamilelik müjdesi alırsın canım.

Ne güzel bir konu eski ama yeni denk geldim.
Allah'ım nolursun bana ve bekleyen arkadaşlarıma nasip et
Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…